wiesiek3d Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 andy do twarzy Ci w tym Tico :polew:
ROBERT Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 18:39_________________________________________________ Robert ,H4mm3R dzięki Pany za dzisiejszą pomoc. No problemo [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 18:40_________________________________________________ Chopy jakie tarcze z klockami zakupic? ATE,TRW? ATE Power Disc na przód? Jakies opinie,itp,itd? Tylko nie ATE PD Polecam Ferodo ... później Bosch , TRW , ATE ( ale gładkie nie PD ) ... a z górnej półki OZ ( wcale nie takie drogie ale trudno dostępne )
ROBERT Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Cześć Robert leca do roboty Cześć Wiesiek , leć
cabriofan Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 [quote name=robert. [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 18:40_________________________________________________ Chopy jakie tarcze z klockami zakupic? ATE,TRW? ATE Power Disc na przód? Jakies opinie,itp,itd? Tylko nie ATE PD Polecam Ferodo ... później Bosch , TRW , ATE ( ale gładkie nie PD ) ... a z górnej półki OZ ( wcale nie takie drogie ale trudno dostępne ) Czemu nie PD? OZ - musze poszukac Roberto a Mikoda? nacinane i nawiertane -fajny wygląd mają
ROBERT Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Czemu nie PD? OZ - musze poszukac Roberto a Mikoda? nacinane i nawiertane -fajny wygląd mają ATE PD miałem i nie polecam ( kumpel też miał i narzekał na nie ) ... jak już chcesz ATE to tylko i wyłącznie gładkie OZ - http://otto-zimmermann.pl/ Najlepsza cena/jakość to FERODO , pisz do TOM77 lub Devastation Bardzo dobre są też MINTEX ale są b.drogie
andy_sky Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 dziękuję Wiesiek :notworthy: [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 19:56_________________________________________________ andy do twarzy Ci w tym Tico myśloł żeś nie zauważył
major13 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 może i mnie uda sie wpaść na chwilke na spocik
ROBERT Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Robert dzieki za info Pioter nie ma sprawy Nacinane/nawiercane tarcze potrzebują też specjalnych klocków ( utwardzonych tzw. sportowych ) które dobrze zaczynają hamować dopiero po osiągnięciu odpowiedniej temp. a podczas "cywilnej" jazdy ciężko zagrzać je do takiej temp. i będą gorzej hamować niż zwykłe "cywilne" ... poza tym takie zestawy są b.drogie , więc wolałbym wydać tą kasę na swap większych hebli Tarcze Ferodo ( ew. ATE gładkie !!! ) + klocki Ferodo Premier - to jest według mnie najlepszy zestaw który jednocześnie można dostać już w dobrych pieniążkach Dobrej jakości są też zestawy Bosch i TRW ( trzeba uważać na podróbki !!! ) , z polskich polecam Breck'a "Troszkę" droższe ale b. dobre to Mintex , Pagid , Zimmermann ... Jak już brać nacinane i nawiercane tarcze to Brembo ORO ... ale sprawdź sobie ceny [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 20:50_________________________________________________ może i mnie uda sie wpaść na chwilke na spocik zapraszamy
H4mm3R Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 No no Robert wie co pisze bo ode mnie używane tarcze kupił
ROBERT Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 No no Robert wie co pisze bo ode mnie używane tarcze kupił jakby nie były w takim stanie i w takich pieniądzach to bym ich nie wziął troszkę tarcz i klocków już się w życiu nawymieniałem i malutkie pojęcie na ten temat mam Poza tym dostałeś za nie jakieś 20% ceny nowych tarcz ATE ew. 25% ceny Ferodo , według mnie się opłacało , tym bardziej , że to ORI tarcze
H4mm3R Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Żeś zrobił interes życia niech Ci służą mi już nie były potrzebne [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 21:14_________________________________________________
ROBERT Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Żeś zrobił interes życia niech Ci służą mi już nie były potrzebne na jedne klocki stykną
cabriofan Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 może i mnie uda sie wpaść na chwilke na spocik Podjeżdżaj smiało [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 21:32_________________________________________________ Robert dzieki za info Pioter nie ma sprawy Nacinane/nawiercane tarcze potrzebują też specjalnych klocków ( utwardzonych tzw. sportowych ) które dobrze zaczynają hamować dopiero po osiągnięciu odpowiedniej temp. a podczas "cywilnej" jazdy ciężko zagrzać je do takiej temp. i będą gorzej hamować niż zwykłe "cywilne" ... poza tym takie zestawy są b.drogie , więc wolałbym wydać tą kasę na swap większych hebli Tarcze Ferodo ( ew. ATE gładkie !!! ) + klocki Ferodo Premier - to jest według mnie najlepszy zestaw który jednocześnie można dostać już w dobrych pieniążkach Dobrej jakości są też zestawy Bosch i TRW ( trzeba uważać na podróbki !!! ) , z polskich polecam Breck'a "Troszkę" droższe ale b. dobre to Mintex , Pagid , Zimmermann ... Jak już brać nacinane i nawiercane tarcze to Brembo ORO ... ale sprawdź sobie ceny [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 20:50_________________________________________________ może i mnie uda sie wpaść na chwilke na spocik zapraszamy To może od razu poszukac większych tarcz-jakies przeróbki trza robic?
A-rek Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zna ktoś taniego mechanika który wymieniłby mi amortyzatory z przodu chodzi o wyciągnięcie całej kolumny i wsadzenie nowej kolumny (kolumny są już gotowe) ja znam - siebie :> cena na PW
cabriofan Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 kurde do roboty trza leciec narazie
H4mm3R Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zna ktoś taniego mechanika który wymieniłby mi amortyzatory z przodu chodzi o wyciągnięcie całej kolumny i wsadzenie nowej kolumny (kolumny są już gotowe) Mam kumpla w Książenicach, który by Ci to zrobił ale nie wiem jak z czasem stoi :gwizdanie:
m3rvin Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Krzysiek masz GR.GL. 9 PG 71 NR RYSUNKU 971-14 danke gute junge [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 22:36_________________________________________________ Zna ktoś taniego mechanika który wymieniłby mi amortyzatory z przodu chodzi o wyciągnięcie całej kolumny i wsadzenie nowej kolumny (kolumny są już gotowe) Mam kumpla w Książenicach, który by Ci to zrobił ale nie wiem jak z czasem stoi :gwizdanie: polecam tego znajomego też
Rekomendowane odpowiedzi