wiesiek3d Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 k**wa co wy pijecie :?: Robert Fiona się goni
ROBERT Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 00:47_________________________________________________ A do kogo ? Sam ze sobą już od dawna nie gadam , obraziłem się na niego :kox:
cabriofan Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 WTF? Oco kaman? Robert Rozwiń skrót W wolnym tłumaczeniu : What The f*ck? czyli co jest ku*** ? Człowiek się całe życie uczy ....
ROBERT Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 ku*** co wy pijecie :?: Robert Fiona się goni Wiesiek dej ij pokój
danielom Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Aha, co do zasilacza to ja nie w temacie Arku, gdzie mieszacie? Macie jakies dobre źródło? Potrzebuje vulkanschwarz mettalic w ilosci ok 100ml na zaprawki, bo klape mi pod szyba biere i zderzak ostatnio otarlem .
A-rek Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2011 ku*** co wy pijecie :?: Robert Fiona się goni żołądkowa miętowa a Puszek na nią czeka :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Arku, gdzie mieszacie? Macie jakies dobre źródło? Potrzebuje vulkanschwarz mettalic w ilosci ok 100ml na zaprawki, bo klape mi pod szyba biere i zderzak ostatnio otarlem . mieszalnia na ul.Raciborskiej
ROBERT Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 ... gdzie mieszacie? łojojoj :kox: :kox: :kox: :kox:
A-rek Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2011 ... gdzie mieszacie? łojojoj :kox: :kox: :kox: :kox: nie mówimy o mieszalni w Gorzycach :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 k**wa jeden samiec z rodowodem i samiec zwolniony z opłat
cabriofan Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 czy masz warsztat? jaki potrzebujesz ? [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 00:38_________________________________________________ Robert, ja sam do lustra teraz browar pije, moze sie dogadamy ? Browar do lustra ??? Masz kłopociki ? Jo tam pija do monitora w kompie :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 nie mówimy o mieszalni w Gorzycach :gwizdanie: tam , to raczej za późno na mieszanie
ROBERT Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Jo tam pija do monitora w kompie :gwizdanie: No Pioter to rozumia Ale z tym Twoim Numerkiem ... :gwizdanie:
cabriofan Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 nie mówimy o mieszalni w Gorzycach :gwizdanie: tam , to raczej za późno na mieszanie Oj tam na mieszanie nigdy nie jest za pózno :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Chopy nie pijcie juz nic Jo nie pija w ogóle Jo je wróg alkoholu :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 k**wa Robert spadam spać jutro kurs na KR z Fioną narka
danielom Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Ja tu o powaznej sprawie a Wy o alkoholu
cabriofan Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Jo tam pija do monitora w kompie :gwizdanie: No Pioter to rozumia Ale z tym Twoim Numerkiem ... :gwizdanie: Jakim kur.a numerkiem ?
Rekomendowane odpowiedzi