A-rek Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2011 nie mówimy o mieszalni w Gorzycach :gwizdanie: tam , to raczej za późno na mieszanie oprócz odwyku w Gorzycach jest rozlewnia :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 ku*** jeden samiec z rodowodem i samiec zwolniony z opłat Wiesiek ale mój ma "książkę prawdziwego kociaka" :> :gwizdanie: [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 00:59_________________________________________________ Ja Robert, alkohol sie boi Ciebie Downo już pitnył :gwizdanie:
cabriofan Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 ku*** Robert spadam spać jutro kurs na KR z Fioną narka Wiesiek żeby podupcz.c to juz na KR musisz jezdzic? :polew: Dobra dobra Fiona
ROBERT Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 ku*** Robert spadam spać jutro kurs na KR z Fioną narka Wiesiek żeby podupcz.c to juz na KR musisz jezdzic? :polew: Dobra dobra Fiona Właśnie , to nie Wiesiek taki wybredny , Fionce się zachciało Kraka :tongue4: :tongue4:
A-rek Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Wiesiek[/b] ale mój ma "książkę prawdziwego kociaka" mój też ale ty oczywiście jesteś wybredny..... :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Nastepny spot nd czy sb? środa a tak dokładnie ze środy na czwartek
ROBERT Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Nastepny spot nd czy sb? nd Nie Dostępny :tongue4: :tongue4:
cabriofan Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Wiesiek[/b] ale mój ma "książkę prawdziwego kociaka" mój też ale ty oczywiście jesteś wybredny..... :gwizdanie: Dobrze ze sie babami nie wymieniacie :gwizdanie: .... W sumie wszystko by zostało w klubie :polew: [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 01:05_________________________________________________ida zajarac bo tu same Spamery :kox:
ROBERT Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Dobrze ze sie babami nie wymieniacie :gwizdanie: .... W sumie wszystko by zostało w klubie :polew: A co Ty możesz wiedzieć o zabijaniu :gwizdanie: ... w ogóle co Ty możesz wiedzieć co My "po godzinach robimy" [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 01:08_________________________________________________ "PALENIE POWODUJE RAKA I CHOROBY JĄDER "
danielom Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Pijemy, a jak jak nd to spoko, zjawie sie, jak można
A-rek Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2011 ida zajarac bo tu same Spamery suck my dick :gwizdanie: wiesz co to znaczy :?:
ROBERT Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Pijemy, a jak jak nd to spoko, zjawie sie, jak można A który raz będziesz ? :gwizdanie: Jasne wpadaj
cabriofan Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 ida zajarac bo tu same Spamery suck my dick :gwizdanie: Wiem ,wiem głównie miałem na myśli Robcia nie Ciebie ,a widzę że dalej Masz wkurw ,tylko dokładnie nie wiem na co,kogo.... :gwizdanie: wiesz co to znaczy :?:
danielom Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Robercie nie bylem jeszcze Jakies wpisowe jest ?
A-rek Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2011 ida zajarac bo tu same Spamery suck my dick :gwizdanie: Wiem ,wiem głównie miałem na myśli Robcia nie Ciebie ,a widzę że dalej Masz wkurw ,tylko dokładnie nie wiem na co,kogo.... :gwizdanie: wiesz co to znaczy :?: kiedy nauczysz się porządnie cytować
Guregoru Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Robercie nie bylem jeszcze Jakies wpisowe jest ? 15 x 0,7 i po piwie na głowę Witam Rybnik
Rekomendowane odpowiedzi