Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zas sie Wymigujesz ach ta dzisiejszo młodzież zero sportu :kox: :gwizdanie: :decayed: [br]Dopisany: 11 Kwiecień 2011, 15:26_________________________________________________Wiesław spokojnej szychty :wink4:

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzięki[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2011, 15:27_________________________________________________Gdzie reszta bandy co :?:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Gdzie reszta bandy co :?:

No co tam ......? :decayed:

Opublikowano

Fajny wzór, gdyby je nieco odnowić... kupic dekielki, ładna oponka na to.. fajna cena dosc

Opublikowano

Fajny wzór, gdyby je nieco odnowić... kupic dekielki, ładna oponka na to.. fajna cena dosc

I zaraz przemalować + koszt opon no no

No tak na czarny mat lub połysk ,dekielki ori Audi :naughty: :gwizdanie: :wink4:[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2011, 16:53_________________________________________________Wiesiek te by chyba taniej wyszły z Gogołowej :naughty:http://allegro.onet.pl/felgi-19-5x112-super-opony-6-7-mm-a4-a6-a8-i1552714767.html ino czy by wlazły i nie tarły ?
Opublikowano

I zaraz przemalować + koszt opon no no

No tak na czarny mat lub połysk ,dekielki ori Audi :naughty: :gwizdanie: :wink4:[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2011, 16:53_________________________________________________Wiesiek te by chyba taniej wyszły z Gogołowej :naughty:http://allegro.onet.pl/felgi-19-5x112-super-opony-6-7-mm-a4-a6-a8-i1552714767.html ino czy by wlazły i nie tarły ?

Ciemne felgi do twojego auta :shocked::no:

te drugie są :sick3:

Opublikowano

Nie , mam robotę w domu :kwasny:

Kara za sobotę :?:

Gdzie tam , jaka kara ( a niby i za co ) ... z tym płotem dalej walczymy :cool1:[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2011, 20:16_________________________________________________Ale dziś forum mi muli ( reszta stron z netu normalnie śmiga ) :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano
Opublikowano

Arek

No forum idzie jak krew z nosa :angry:

Opublikowano

:bry:

Arek coś Ty się tak wkurzał w sobotę ? Na mnie ?

[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2011, 20:29_________________________________________________

No forum idzie jak krew z nosa :angry:

No u mnie już troszkę się poprawiło :decayed:

Opublikowano

Arek coś Ty się tak wkurzał w sobotę ? Na mnie ?

ja się wkurzałem :?: nie pamiętam :embarrassed:

Opublikowano

ja się wkurzałem :?: nie pamiętam :embarrassed:

no nie :cool1:

Opublikowano

Zadzwonić nie chciał :gwizdanie:

Arek widzę że rozszerzasz działalność :naughty:

Opublikowano

Zadzwonić nie chciał :gwizdanie:

Dokładnie :gwizdanie:

Arek widzę że rozszerzasz działalność :naughty:

No :gwizdanie: :naughty:

[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2011, 20:34_________________________________________________Był już u kogoś z Was rachmistrz ( czy jakoś tak :mysli: ) , chodzi o ten pojebany "spis ludności " , do mnie ma w środę przyjść bo dziś nie miałem czasu ... podobno to obowiązkowe i o różne prywatne sprawy sie będzie pytał/pytała

Opublikowano

Był już u kogoś z Was rachmistrz ( czy jakoś tak :mysli: ) , chodzi o ten pojebany "spis ludności " , do mnie ma w środę przyjść bo dziś nie miałem czasu ... podobno to obowiązkowe i o różne prywatne sprawy sie będzie pytał/pytała

Wyjdą na jaw Twoje machlojki :decayed:

Opublikowano

Był już u kogoś z Was rachmistrz ( czy jakoś tak :mysli: ) , chodzi o ten pojebany "spis ludności " , do mnie ma w środę przyjść bo dziś nie miałem czasu ... podobno to obowiązkowe i o różne prywatne sprawy sie będzie pytał/pytała

Wyjdą na jaw Twoje machlojki :decayed:

Iile gorzoły i jakiej Wyżeresz co spota :tongue4::decayed::kox: