cabriofan Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 chyba żartujesz Serio , tak mi dziwnie we wszystkich stawach strzela , tu mnie kostka boli , za chwilę strzeli w łokciu i boli ze pół godziny ... czyżby Game Over ze mną Sypiesz sie synku ,bo Mosz za mało ruchu jak Bys jezdził pokopac foosball to by tego nie było
blant88 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Artur albo Tomek gdzie i za ile kupiliście uchwyt na tel do auta bo wy macie przymocowany uchwyt na konsoli bo na szybe są ale to jest lipa
wiesiek3d Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Kurna jutro po Fiona do KR z rana leca
andy_sky Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Kurna jutro po Fiona do KR z rana leca a mosz krzydła
badboy Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Kurna jutro po Fiona do KR z rana leca Fiona sie w KR bawi ja :naughty: [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2011, 19:37_________________________________________________fajne miasto szczególnie nocą :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Kurna jutro po Fiona do KR z rana leca Fiona sie w KR bawi ja :naughty: [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2011, 19:37_________________________________________________fajne miasto szczególnie nocą :gwizdanie: Już się pobawiła samcem i ma dosyć, teraz czekać co z tego będzie :gwizdanie:
andy_sky Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 to ta twoja tygrysica, wysłałeś ją do shreka
ROBERT Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Sypiesz sie synku ,bo Mosz za mało ruchu jak Bys jezdził pokopac foosball to by tego nie było Zdziwiłbyś się ile mam ruchu w robocie
wiesiek3d Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 to ta twoja tygrysica, wysłałeś ją do shreka Yhy i nie wysłałeś tylko zawiozłeś.
andy_sky Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Sypiesz sie synku ,bo Mosz za mało ruchu jak Bys jezdził pokopac foosball to by tego nie było Zdziwiłbyś się ile mam ruchu w robocie dużo wagoników jeździ [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2011, 19:55_________________________________________________ to ta twoja tygrysica, wysłałeś ją do shreka Yhy i nie wysłałeś tylko zawiozłeś. to prawdziwe kocisko panisko jak każe się wozić
ROBERT Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 A co też masz lumbago :gwizdanie: lumbago to korzonki itp. , ... miałem/mam bardzo poważne problemy z kręgosłupem i o mały włos uniknąłem operacji kręgosłupa , co podobno i tak mnie czeka w przyszłości ... tylko te strzelanie w stawach ostatnio
wiesiek3d Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 A jak [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2011, 19:56_________________________________________________ A co też masz lumbago :gwizdanie: lumbago to korzonki itp. , ... miałem/mam bardzo poważne problemy z kręgosłupem i o mały włos uniknąłem operacji kręgosłupa , co podobno i tak mnie czeka w przyszłości ... tylko te strzelanie w stawach ostatnio Uuuu to chłopie uważaj
andy_sky Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 A co też masz lumbago :gwizdanie: lumbago to korzonki itp. , ... miałem/mam bardzo poważne problemy z kręgosłupem i o mały włos uniknąłem operacji kręgosłupa , co podobno i tak mnie czeka w przyszłości ... tylko te strzelanie w stawach ostatnio ćwicz mięśnie pleców to unikniesz operacji
wiesiek3d Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 tylko te strzelanie w stawach ostatnio :mysli Galert z golonek i pomoże i to wcale nie są żarty
ROBERT Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 dużo wagoników jeździ ciekawe czy byś się tak śmiał jakbyś miał dziennie ( nie zawsze ) ze 4-5 km pieszo w jedną stronę ( pod górkę , z górki itp. ) do ściany za***rdalać [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2011, 19:59_________________________________________________ tylko te strzelanie w stawach ostatnio :mysli Galert z golonek i pomoże i to wcale nie są żarty kupiłem potas i magnez podobno ma to pomóc
wiesiek3d Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 ćwicz mięśnie pleców to unikniesz operacji Nie pomoże
ROBERT Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Galert z golonek i pomoże i to wcale nie są żarty A poza tym galet :slina:
wiesiek3d Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 ciekawe czy byś się tak śmiał jakbyś miał dziennie ( nie zawsze ) ze 4-5 km pieszo w jedną stronę ( pod górkę , z górki itp. ) do ściany zasuwać :cool1 Co On wie o zabijaniu
ROBERT Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 ćwicz mięśnie pleców to unikniesz operacji Nie pomoże No właśnie podobno nie ma "ucieczki" przed tym co mnie czeka w przyszłości ... można tylko próbować to odwlekać
andy_sky Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 pomoże też miałem potworny ból pleców teraz nie wiem co to ból
Rekomendowane odpowiedzi