blant88 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 torx raczej nie bedzie mi potrzebny bo czeka mnie wymiana na nowy ten całkiem padł tak wychodzi przynajmniej po logach ,Artur co do tego uchwytu to ciezko znaleźć PS. gdzie idzie tanią przepływke kupić ,w IC miałbym za 250zł idzie gdzieś taniej :?:
H4mm3R Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Tomek Ty mosz podobno Węgierski silnik :gwizdanie: No i rumuńsko turbina po lekkiej modyfikacji daje rade rumuńsko turbina nie do rady wiesz mi jestem dobrym przykładem jest 250kkm i nadal się kręci już dawno bym ją wymienił na CAHA ale multitronic mnie blokuje nie no jasne będzie chodzić śmieje się tylko bo moja po 170kkm odmówiła posłuszeństwa To nie dobrze chyba za słabo żeś ją kręcił [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2011, 10:51_________________________________________________http://www.kciuk.pl/Wkladko-majtki-hitem-tego-lata-a50545
diman Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Tomek Ty mosz podobno Węgierski silnik :gwizdanie: No i rumuńsko turbina po lekkiej modyfikacji daje rade rumuńsko turbina nie do rady wiesz mi jestem dobrym przykładem jest 250kkm i nadal się kręci już dawno bym ją wymienił na CAHA ale multitronic mnie blokuje nie no jasne będzie chodzić śmieje się tylko bo moja po 170kkm odmówiła posłuszeństwa To nie dobrze chyba za słabo żeś ją kręcił no właśnie za mocno jak ostanie przyciśnięcie było to wybuchła i urwało wał na turbawce ale nie ma tego złego co by na lepsze nie wyszło CAHA już na miejscu i kat wywalony teraz jeszcze tylko korekta i zobaczymy jak to będzie się sprawować
H4mm3R Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Tomek Ty mosz podobno Węgierski silnik :gwizdanie: No i rumuńsko turbina po lekkiej modyfikacji daje rade rumuńsko turbina nie do rady wiesz mi jestem dobrym przykładem jest 250kkm i nadal się kręci już dawno bym ją wymienił na CAHA ale multitronic mnie blokuje nie no jasne będzie chodzić śmieje się tylko bo moja po 170kkm odmówiła posłuszeństwa To nie dobrze chyba za słabo żeś ją kręcił no właśnie za mocno jak ostanie przyciśnięcie było to wybuchła i urwało wał na turbawce ale nie ma tego złego co by na lepsze nie wyszło CAHA już na miejscu i kat wywalony teraz jeszcze tylko korekta i zobaczymy jak to będzie się sprawować A drugi IC ?
diman Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Tomek Ty mosz podobno Węgierski silnik :gwizdanie: No i rumuńsko turbina po lekkiej modyfikacji daje rade rumuńsko turbina nie do rady wiesz mi jestem dobrym przykładem jest 250kkm i nadal się kręci już dawno bym ją wymienił na CAHA ale multitronic mnie blokuje nie no jasne będzie chodzić śmieje się tylko bo moja po 170kkm odmówiła posłuszeństwa To nie dobrze chyba za słabo żeś ją kręcił no właśnie za mocno jak ostanie przyciśnięcie było to wybuchła i urwało wał na turbawce ale nie ma tego złego co by na lepsze nie wyszło CAHA już na miejscu i kat wywalony teraz jeszcze tylko korekta i zobaczymy jak to będzie się sprawować A drugi IC ? na razie zostaje na jednym wiec szału nie będzie, szkoda kasiory dziecko mi się na świat pcha i to jest teraz priorytet może pokuszę się na centralny w przyszłości :kox:
Arturoo Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Tomek Ty mosz podobno Węgierski silnik :gwizdanie: No i rumuńsko turbina po lekkiej modyfikacji daje rade rumuńsko turbina nie do rady wiesz mi jestem dobrym przykładem jest 250kkm i nadal się kręci już dawno bym ją wymienił na CAHA ale multitronic mnie blokuje nie no jasne będzie chodzić śmieje się tylko bo moja po 170kkm odmówiła posłuszeństwa To nie dobrze chyba za słabo żeś ją kręcił Chyba trochę za słabo ,klekot też musi dosyać czasem pić
wiesiek3d Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Tomek Ty mosz podobno Węgierski silnik :gwizdanie: No i rumuńsko turbina po lekkiej modyfikacji daje rade rumuńsko turbina nie do rady wiesz mi jestem dobrym przykładem jest 250kkm i nadal się kręci już dawno bym ją wymienił na CAHA ale multitronic mnie blokuje nie no jasne będzie chodzić śmieje się tylko bo moja po 170kkm odmówiła posłuszeństwa To nie dobrze chyba za słabo żeś ją kręcił Chyba trochę za słabo ,klekot też musi dosyać czasem pić Dał pić i wymienił se turbawkę.
Arturoo Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Bo to trza jeździć normalnie ale zawsze ,a jak to przez jakiś czas idzie do 2.5k ,a później nagle go wkręca na 4k to to nie da rady . Zawsze trza piłować to będzie chodzić ,ja skrzynię szanowałem i padła ,teraz dostaje w d*pę i chula aż miło . Pewnie znowu do wakacji .
wiesiek3d Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Bo to trza jeździć normalnie ale zawsze ,a jak to przez jakiś czas idzie do 2.5k ,a później nagle go wkręca na 4k to to nie da rady . Zawsze trza piłować to będzie chodzić ,ja skrzynię szanowałem i padła ,teraz dostaje w d*pę i chula aż miło . Pewnie znowu do wakacji . Śmiej się
wiesiek3d Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 A co mi pozostaje Szanować tiptronika co by wakacje objechał
Arturoo Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Raz już był zaszanowany na wakacje i co ? Jajco. No właśnie Trza wymienić wozidełko tylko jeszcze nie wiem za co .
wiesiek3d Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Cały czas w robocie to B8 kupisz
wiesiek3d Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 No i co z tego, to przecież auto dla ludzi pracujących
H4mm3R Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 No i co z tego, to przecież auto dla ludzi pracujących To kiedy zmieniasz B5>B8
Arturoo Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Jak się dorobię ale to mam jeszcze dobrych parę lat
m3rvin Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 bateria do pilota/scyzoryka CR2032 ?
blant88 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Panowie wiecie kto i gdzie czyszczą turbiny w rozsądnej cenie :?: :> :gwizdanie:
H4mm3R Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Panowie wiecie kto i gdzie czyszczą turbiny w rozsądnej cenie :?: :> :gwizdanie: U mnie w garażu
Rekomendowane odpowiedzi