Opublikowano 19 Czerwca 201313 l dzisiaj było losowanie terminarza EPL no MU nieźle sezon zaczyna w pierwszych 5 meczach mają Chelsea z Jose, MC z Pellegrinim, no i na dokładkę ukochany Liverpool Moyes idzie na głęboką wodę, że tak powiem jak zawsze wszystkim wymienionym wyżej zespołom, kibice będą się przyglądać, tym bardziej, że tyle zmian
Opublikowano 20 Czerwca 201313 l A póki co monotonne okno transferowe. Ciekawe gdzie będzie grał Lewandowski? Chodzą plotki że w M jak Miłość
Opublikowano 20 Czerwca 201313 l Sobol, dziękujemy!!! . Wielki błąd ze strony zarządu Wisły o nie przedłużenie kontraktu z LEGENDĄ...
Opublikowano 20 Czerwca 201313 l Jak tam Hutnik? SPORTOWETEMPO.PL - Kraków: Puchar dla Wiślan, Hutnik wyeliminowany! .
Opublikowano 20 Czerwca 201313 l Jak tam Hutnik? SPORTOWETEMPO.PL - Kraków: Puchar dla Wiślan, Hutnik wyeliminowany! . +1
Opublikowano 20 Czerwca 201313 l jak zawsze wszystkim wymienionym wyżej zespołom, kibice będą się przyglądać, tym bardziej, że tyle zmian Stan, sorry, ale to jest EPL przyglądać to się wiesz, można sobie w lustrze, albo wieży Eiffla tu się krzyczy do telewizora i wqrwia na te czy inne decyzje sędziowskie wybacz stary, ale ja się PRZYGLĄDAĆ nie zamierzam......
Opublikowano 20 Czerwca 201313 l Autor Jak tam Hutnik? SPORTOWETEMPO.PL - Kraków: Puchar dla Wiślan, Hutnik wyeliminowany! . Bardzo dobrze. Jak na Nasz aktualny poziom odbudowywania klubu od ZERA to i tak pierwszy raz udało Nam się zagrać trzy rundy w tych rozgrywkach. Pomijając już iż przez długą zimę puchar musieliśmy grać w poniedziałek ( ligę w sobotę i środę ). 3 mecze w 5 dni... Dwa pozostałe wyjazdy wygrane kolejno 2-0 i 4-0. Słabo kolego, ale ciekawe czy wiesz czemu się upominam o Burasa na boisko poza tym że jest wychowankiem Hutnika ? ---------- Post dopisany at 22:25 ---------- Poprzedni post napisany at 22:24 ---------- +1 Milcz Bąku
Opublikowano 21 Czerwca 201313 l Jak tam Hutnik? SPORTOWETEMPO.PL - Kraków: Puchar dla Wiślan, Hutnik wyeliminowany! . Bardzo dobrze. Jak na Nasz aktualny poziom odbudowywania klubu od ZERA to i tak pierwszy raz udało Nam się zagrać trzy rundy w tych rozgrywkach. Pomijając już iż przez długą zimę puchar musieliśmy grać w poniedziałek ( ligę w sobotę i środę ). 3 mecze w 5 dni... Dwa pozostałe wyjazdy wygrane kolejno 2-0 i 4-0. Słabo kolego, ale ciekawe czy wiesz czemu się upominam o Burasa na boisko poza tym że jest wychowankiem Hutnika ? ---------- Post dopisany at 22:25 ---------- Poprzedni post napisany at 22:24 ---------- +1 Milcz Bąku Dlatego, że jest młody, utalentowany?
Opublikowano 21 Czerwca 201313 l Autor Młody jest, nie da się ukryć. A co z jego talentu po roku bez gry u Was zostało to nie wiem...
Opublikowano 22 Czerwca 201313 l rany czy to się kiedyś w końcu skończy ??? Manchester United focus on Robert Lewandowski should Cristiano Ronaldo move not come off - Telegraph
Opublikowano 24 Czerwca 201313 l Pep od dzisiaj w Bayernie, oby udało mu się podtrzymać zapoczątkowaną przez Juppa zwycięską erę
Opublikowano 24 Czerwca 201313 l Pep od dzisiaj w Bayernie, oby udało mu się podtrzymać zapoczątkowaną przez Juppa zwycięską erę Dokładnie Zapowiada się ciekawy sezon
Opublikowano 25 Czerwca 201313 l Mierdy zakontraktowały Ancelottiego. Kolejny dobry trener, który będzie musiał oglądać plecy Barcelony na każdym froncie
Opublikowano 25 Czerwca 201313 l Mierdy zakontraktowały Ancelottiego. Kolejny dobry trener, który będzie musiał oglądać plecy Barcelony na każdym froncie :grin::grin: btw. jeśli chodzi o Guardiole w Bayernie Życzę mu powodzenia w Monachium i myslę, że coś napewno zdziała. Najbardziej współczuję BVB w meczach z Bayernem bo napewno Pep będzie się nia nich podwójnie motywował. Ale wg. mnie Guardiola ma jeden problem o którym jakiś czas temu pisał m.in. Graham Hunter - mianowicie chłopak nie lubi presji a co jakiś czas temu powiedział Jurgen Klopp??? "będę dla Guardioli tym kim był dla mniego w Hiszpanii Mourinho" Będzie ciekawnie:banan:
Opublikowano 25 Czerwca 201313 l No według mnie Klopp takiej charyzmy nie ma jak Mou, ale dobra.. Guardiola za dużo w FCB nie pozmienia, pomimo niesamowicie mocną kadrą ja im w tym sezonie nie wróże sukcesu i mówię to w 100 % serio. Ta maszynka sie musi zaciąć, to może być ten sezon.. Słyszeliscie o plotkach, ze Cavani do Manchesteru idzie?
Opublikowano 25 Czerwca 201313 l A dla mnie Pep jeszcze nie jest trenerem z gornej polki.... Por que? Cavani podobno w Chelsea
Opublikowano 25 Czerwca 201313 l A dla mnie Pep jeszcze nie jest trenerem z gornej polki.... Por que? Cavani podobno w Chelsea bo pewnie z barceloną to byle jaki pan jasiu z browarem spod sklepu zdobyłby tyle tytułów...