Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Piłka nożna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Obywatelstwa ? Chyba patriotyzmu. Sam zacząłeś, a teraz piszesz że wątek o piłce nożnej.

Wracając do wczorajszego meczu to niestety albo stety nie widziałem pierwszej połowy, ale druga całkiem przyzwoita. Podobają mi się bardzo piłki krzyżowe Furmana.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 844,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no to niezle Barca pojechala , nie wiem moim zdaniem troche przegiecie. Rozumiem tragedia czlowieka , ale tak naprawde gosc nie umarl zyje i wraca sie leczyc , a wszyscy sie zachowuja jakby juz umarl i wielka tragedia.

Opublikowano
Obywatelstwa ? Chyba patriotyzmu. Sam zacząłeś, a teraz piszesz że wątek o piłce nożnej.

Wracając do wczorajszego meczu to niestety albo stety nie widziałem pierwszej połowy, ale druga całkiem przyzwoita. Podobają mi się bardzo piłki krzyżowe Furmana.

Bereszczyński, Furman, Kosecki, Łukasik :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Ależ kupa mecz w Krakowie...

Opublikowano

To było do przewidzenia..:facepalm: ale Stolarski jak się ogra to może być przyzwoitym kopaczem jak na nasze realia.. :decayed:

Opublikowano

Mecz w Krakowie tragiczny bo w końcu z udziałem wisły skisły:jerk:

Szkoda mi Vilanowy . Ciekawe jakiego trenera znajdą w Barcelonie ;-)

Opublikowano

Na szczęście nie oglądałem :whistling:

PS. Nawet nie wiedziałem, że Barca miała przyjechać do PL :grin:

PS 2. Ciekawe czy Wihu miał bilety :decayed:

PS 3. W niedzielę będzie się działo :kox:więc wstań, do góry głowę wznieś......

Opublikowano

Na szczęście nie oglądałem :whistling:

PS. Nawet nie wiedziałem, że Barca miała przyjechać do PL :grin:

PS 2. Ciekawe czy Wihu miał bilety :decayed:

Ja miałem bilet:decayed::decayed::decayed:

Opublikowano
  • Autor

Za zamalowanie patriotycznego grafu z czystym sumieniem życzę Wam spadku. I niestety nawet śpiewanie Naszej pieśni tu nie pomoże :cry:

---------- Post dopisany at 18:41 ---------- Poprzedni post napisany at 18:38 ----------

To było do przewidzenia..:facepalm: ale Stolarski jak się ogra to może być przyzwoitym kopaczem jak na nasze realia.. :decayed:

Może, ktoś raz na jakiś czas się trafi i będzie dobrym ligowcem... Miałem nadzieję że Górnik coś pogra, mógł "Bende go zjad" przesądzić mecz akcją z niczego, ale spartolił to na poziomie całego meczu. Obok Ruchu i Widzewa to kolejni kandydaci do walki o utrzymanie. Przy podziale na grupy ta słabsza zapowiada się ciekawie :grin:

Opublikowano

Jarko, każdy Ślązak to patriota. Zapewniam Cię, że nawet większy patriota niż ten z Wawy, Poznania czy Wrocławia :wink: ( nie urażając wymienionych)

Długo by to wszystko wyjaśniać, ale pewni poyebani ludzie na Śląsku starają się to wszystko przekłamać...

Opublikowano

Leżałem ostatnio w szpitalu na ceglanej w Katowicach przez tydzień z dwoma slązakami. Dwoma kibicami Ruchu k**wa :facepalm: całą noc gadałi i zgadnijcie na jaki temat :grin:

Opublikowano

trochę zły jestem, mogli dobić Kolejorza :whistling: choć przed meczem 1:1 brałbym w ciemno :wink:

Fajnie, że Niebiescy walczyli, bo poprzednia runda to była masakra :facepalm:

Opublikowano
trochę zły jestem, mogli dobić Kolejorza :whistling: choć przed meczem 1:1 brałbym w ciemno :wink:

Niebiescy dali radę :wink: , ja z kolei się cieszę bo Piaścik nie w optymalnej formie ani składzie jakoś poradził sobie w Krakowie :banan: ...

Opublikowano

Niebiescy dali radę :wink: , ja z kolei się cieszę bo Piaścik nie w optymalnej formie ani składzie jakoś poradził sobie w Krakowie :banan: ...

Jak się ma sędziego w drużynie to nie problem wygrać...

Opublikowano

Gdyby sędzia był "z Piastem" to Danielewicza już dawno by nie było na boisku przy tej wątpliwej sytuacji z karnym, ogólnie mecz nie najgorszy jak na polską skopaną .

Gdyby sędzia był "z Piastem" to Danielewicza już dawno by nie było na boisku przy tej wątpliwej sytuacji z karnym, ogólnie mecz nie najgorszy jak na polską skopaną .

Opublikowano

Jedni mają PZPN rok w rok a inni sędziego.. :decayed: jeżeli chodzi o karnego w końcówce to zawodnik piasta wyraźnie chował ręce co widać na powtórkach.. :naughty:

Opublikowano
zawodnik piasta wyraźnie chował ręce co widać na powtórkach.. :naughty:

piłka leciała z taką prędkością i jeszcze po koźle że chłop musiał mieć jakiś przykurcz że tak chował rękę że jej nie schował :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

A w Bydgoszczy było za gorąco dlatego Zawisza nie wygrał :kox: Ciężkie życie beniaminków :grin: Karny to jeszcze nie gol :wink:

Opublikowano
A w Bydgoszczy było za gorąco dlatego Zawisza nie wygrał :kox: Ciężkie życie beniaminków :grin: Karny to jeszcze nie gol :wink:

No dokładnie, moje osobiste odczucia to 50/50 co nie zmienia faktu że Danielewicza już w tym momencie nie powinno być na boisku, ale mniejsza o to, moim zdaniem Cracovia przez większą część drugiej połówki siadła kondycyjnie i to musi poprawić.

Końcówkę zagrała lepiej bo Piast niepotrzebnie odpuścił, ogólnie nie ma się co spierać o pierdoły to dopiero początek sezonu i forma każdego zespołu może pójść w którąkolwiek stronę, mam tylko nadzieję że Piast zagra z Karabachem lepiej niż w Krakowie, inaczej czarno to widzę :kwasny: ...

Opublikowano
Karny to jeszcze nie gol :wink:

To nie tylko o tą rękę chodzi... Żółtko za żółtkiem przy faulach z du..y, a w druga stronę przy podobnych zagraniach nie było nic.

Gwizdnięty spalony gdzie go nie było... itd