Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Piłka nożna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kulki mocy nie pomogły... 

coś czuje, ze z Japonia będzie jeszcze gorzej bo jest kilku co chadzą jak GT-R’y i zamęcza naszych... 

Edytowane przez Norbas

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 842,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Moze po meczu z Kolumbia nasi dostali troche magicznego proszku?

Opublikowano

IMG_20180624_231651_396.jpg

Opublikowano
2 godziny temu, wesz82 napisał:

Jest dokladnie tak jak piszesz...

no ale po co wychodzic z grupy z taka grą ? by Belgia czy Anglia grały z drugą Panamą??

Opublikowano
1 godzinę temu, Karasik2 napisał:

no ale po co wychodzic z grupy z taka grą ? by Belgia czy Anglia grały z drugą Panamą?? 

To właśnie pisałem, że nawet jakby wyszli z grupy to Belgia czy Anglia by pokazały po co się jedzie na MŚ.
Myślę, że takie reprezentacje jak Chorwacja czy Belgia mogą się postawić takim jak Niemcy, Brazylia i zrobić dobre wyniki.

Opublikowano

Czy tylko ja uważam że z połowy naszych gwiazdek reklamowych trzeba zrezygnować.

Opublikowano

Opublikowano
2 godziny temu, maniek2408 napisał:

Czy tylko ja uważam że z połowy naszych gwiazdek reklamowych trzeba zrezygnować.

No a kto będzie reklamował : parparówki ,dezodoranty ,maszynki do golenia itd .... ???

Opublikowano

Dziś był kłopot z wyborem wieczornego meczu ale jutro to już kompletnie nie wiadomo na co lookać...

Opublikowano

To jest dno totalne.Nie wiem na co liczymy od lat.W wielkich turniejach zawsze manto.Teraz,to już nawet o honor może być lipa,bo w przeciwieństwie do 2 poprzednich takich meczy ta 2 drużyna-Japonia ma teraz o co grać-awans.Euro 2016 w wykonaniu naszych można by w tym przypadku nazwać "wypadkiem przy pracy.Jedynymi sukcesami,jak na razie w 21 wieku są same awanse do turniejów finałowych.Lata uciekają i coraz bardziej wątpię,że dożyję jakiegoś kolejnego wielkiego sukcesu Polski.Pozostają wspomnienia wspaniałych chwil z dzieciństwa? jak,to nasi kiedyś grali.Nie umiemy gonić i odrabiać strat.Musimy grać na 0 i jakaś nasza akcja wpadnie.Jak już nam strzelą,to jest po zawodach.Nawałka twierdzi,że wszystko było ok przygotowane.Jakoś na boisku tego nie było widać.Jakby kondycji też brakowało?.Znowu pozostaje kibicować innym,a końcówka grupowa i 1 pary 1/8 zapowiadają się bardzo ciekawie.?

Opublikowano
27 minut temu, Kamyk napisał:

Czasy sie zmianiaja.

Pamiatacie jak w meczu z Kolumbia bramkarz strzelil nam brame przez cale boisko?????

Wtedy gosc wyskoczyl przez okno a dzis leca pudla...?

Opublikowano
2 godziny temu, wesz82 napisał:

Czasy sie zmianiaja.

Pamiatacie jak w meczu z Kolumbia bramkarz strzelil nam brame przez cale boisko?????

Wiadomo jak to sami stwierdzili ta grupa do której trafili to grupa wedle nich to grupa śmierci hehe.Naprawdę brak słów żeby opisać ich stosunek i podejście do gry .Ja nie oglądam meczu z Japonią zresztą co to zmieni .

Opublikowano

Nom ja nie wiem ktora grupa nie bylaby grupa smierci...

Jestesmy najslabszym zespolem i nikt tego nie zmieni.

Brak nam kondycji,pomyslu,umiejetnosci,agresji przede wszystkim walecznosci.Mamy za male jaja by grac o cos wazniejszego...

Opublikowano
14 godzin temu, wesz82 napisał:

Czasy sie zmianiaja.

Kuszczakowi :D

Opublikowano

niezły cyrk z Niemcami .....

Opublikowano

Z nami się zabiorą,he he

Opublikowano

Elegancko !

Opublikowano

takie coś mogło się stać tylko w Rosji :)