chudy13101980 Opublikowano 24 Maja 2017 Opublikowano 24 Maja 2017 Jeśli ManU dziś wygra to zagrają w LM w przyszłym sezonie?Wysłane z s8
Kamyk Opublikowano 24 Maja 2017 Opublikowano 24 Maja 2017 Tak. Bezpośrednio do grupowej, bez konieczności eliminacji jak z 4 miejsca w EPL
chudy13101980 Opublikowano 24 Maja 2017 Opublikowano 24 Maja 2017 I mają puchar jak i LM.Lepsi byli w tym meczu,należała im się wygrana.Wysłane z s8
stanley Opublikowano 24 Maja 2017 Opublikowano 24 Maja 2017 na osłodę, na koniec sezonu... De Gea żegna się z kibicami United ?
Kamyk Opublikowano 24 Maja 2017 Opublikowano 24 Maja 2017 no nie powiem, uśmiecham się, bo rzeczywiście Ajax nie miał nic do gadania za chwile się okaże tylko co ten MU jest wart w Europie to może być bolesne doświadczenie ale, póki co, nie martwmy się przyszłością - dziś można bić brawo i gratulować trofeum
pajda Opublikowano 24 Maja 2017 Opublikowano 24 Maja 2017 no nie powiem, uśmiecham się, bo rzeczywiście Ajax nie miał nic do gadania za chwile się okaże tylko co ten MU jest wart w Europie to może być bolesne doświadczenie ale, póki co, nie martwmy się przyszłością - dziś można bić brawo i gratulować trofeumWyrabiaj membera i jedziemy na Old Trafford [emoji6]
Kamyk Opublikowano 25 Maja 2017 Opublikowano 25 Maja 2017 jeszcze słowo o wczorajszym meczu tak jak się z pewnego gościa nie raz wyśmiewałem gdy na to zasługiwał, tak teraz obiektywnie przyznaję - Owca był wczoraj po prostu świetny bardzo aktywny w pressingu, waleczny, nie odpuszczał, gonił, przeszkadzał ile tylko mógł, a nawet (o losie) kreował i chociaż rozbawił mnie łapiąc żółtko i irytował szeroko rozstawiając łokcie przy wyskokach do górnych piłek, to po prostu rządził zadziwia mnie że z typowego DM Wielka Japa zrobił z niego ofensywnego playera ustawionego wyżej niż Pogba zdało wczoraj egzamin tak jak przy meczu z Celtą - jak na moje, to był świetny występ Belga sezon zamknięty, i słabe chyba jest tylko to, że zagrali w nim raptem dwa dobre mecze zremisowany (też mi nowość) z Chelsea na OT i wczorajszy finał LE, gdzie o wynik nie bałem się w zasadzie nawet przez minutę
stanley Opublikowano 25 Maja 2017 Opublikowano 25 Maja 2017 cały czas uważam, że afro lepiej mieć u siebie, niż przeciwko sobie a pod wodzą MU, Belg zrobił spory postęp
Kamyk Opublikowano 26 Maja 2017 Opublikowano 26 Maja 2017 http://michalpol.blog.pl/2017/05/26/manchester-city-united/
Kamyk Opublikowano 27 Maja 2017 Opublikowano 27 Maja 2017 Jak Sanchez odejdzie, to nie widzę Arsenalu w przyszłym sezonie
Kamyk Opublikowano 28 Maja 2017 Opublikowano 28 Maja 2017 Nie wiem jak bardzo był zaangażowany w jego transfer do Hull. Ale na logikę to chyba musiał być, więc powinien być za. Niby cyfr Grosikowi brakuje ale trochę przeciągu na lewym skrzydle robił
stanley Opublikowano 28 Maja 2017 Opublikowano 28 Maja 2017 Gra była kiepska, ale trzeba na to też spojrzeć z drugiej strony
stanley Opublikowano 28 Maja 2017 Opublikowano 28 Maja 2017 11 godzin temu, Kamyk napisał: Nie wiem jak bardzo był zaangażowany w jego transfer do Hull. Ale na logikę to chyba musiał być, więc powinien być za. Niby cyfr Grosikowi brakuje ale trochę przeciągu na lewym skrzydle robił podobno chciał skrzydłowego, czy konkretnie Grosika to nie wiem. Na plus Kamila jest to, że byłby relatywnie tani
Kolkov Opublikowano 29 Maja 2017 Opublikowano 29 Maja 2017 Michał Pol A ten drugi to Rudd Gullit Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka
stanley Opublikowano 29 Maja 2017 Opublikowano 29 Maja 2017 1 godzinę temu, Kamyk napisał: Znacie gościa? Michał Pol ze swoim fanem
Rekomendowane odpowiedzi