Kamyk Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Pfffffff Co za błąd Koeman zwariował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 są naprawdę prze uje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Dziś przed meczem legii na dwójce jest kabaretJakiś znak omen czy fatum.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 http://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/lotto-ekstraklasa,legia-warszawa-sheriff-tyraspol-komentarz-przemyslawa-rudzkiego,artykul,807433,1,721.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Godzinę temu, Kamyk napisał: http://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/lotto-ekstraklasa,legia-warszawa-sheriff-tyraspol-komentarz-przemyslawa-rudzkiego,artykul,807433,1,721.html przewidziałeś, najpierw kabaret, a później mecz Legii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 dawać te Swansea Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4b620 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Ależ sędzia potraktował Górnik w wczorajszym meczu Ekstraklasy. 2 raz sędziuje i wyciąga karne z kapelusza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karasik2 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 9 godzin temu, A4b620 napisał: Ależ sędzia potraktował Górnik w wczorajszym meczu Ekstraklasy. 2 raz sędziuje i wyciąga karne z kapelusza. No drugi byl przecież w 100% zasluzony ...badzmy obiektywni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Pfffffff Co za błąd Koeman zwariował Myślę, że bdb deal. Ma lepsze staty przez 3 ostatnie sezony niż Coutinho.Wysłane z mojego SM-G390F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 pamiętam bramę Gylfiego z zeszłego sezonu, jak Herrerę przegnał z muru pod słupek i z powrotem ale kląłem wtedy.... dobrze że go dziś nie ma ciekawe jak tam Łukasz w bramie sobie poradzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 pamiętam bramę Gylfiego z zeszłego sezonu, jak Herrerę przegnał z muru pod słupek i z powrotem ale kląłem wtedy.... dobrze że go dziś nie ma ciekawe jak tam Łukasz w bramie sobie poradzi Ander pokazał mu wtedy gdzie ma strzelać Wysłane z mojego SM-G390F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Ten Blind :/Wysłane z mojego SM-G390F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Za wolno to wszystko...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Irytuje mnie dzisiaj gra Rashforda. Wchodzi w jakieś dziwne pojedynki na trzech obrońców, przetrzymuje za długo piłkę no i jeszcze teraz ta setka :/Wysłane z mojego SM-G390F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Rashford dziś gra katastrofalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Baily:)Wysłane z mojego SM-G390F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Znany napadzior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Dobrze,że wpadlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Chciałeś szybkości to masz Martial z Rashfordem jakby się zamienili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi