Kris1909 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 47 minutes ago, Kamyk said: raczej nie bardzo tak obiektywnie trzeba przyznać, że dział jest w sumie skupiony na lidze angielskiej, czasami coś tam się napisze o naszych gwiazdach rodzimego podwórka do tego dochodzą rozgrywki LM, gdzie Skyliner nakręcał się Juve ( ), no i mecze repry na różnych turniejach ale jakbyś mnie zapytał czy przypominam sobie jakiekolwiek wpisy nt choćby derby na San Siro, to z ręką na sercu - żadnego to tak IMHO, jak ktoś ma inna obserwację, to dawać Dzięki, może będzie o czym pisać bo jest moda na rodaków w serie A ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 11 minut temu, Kris1909 napisał: Polecam:) mój pierwszy mecz to były derby, wrażenia super, teraz wybieram się na Romę, na początku października a to z powódek cenowych, bilety na Juve już są dwa razy droższe. Jadę z kumplem co kibicuje Liverpool a później w rewanżu pojadę z nim właśnie na the reds. A gdzie byłeś w Anglii? Jak wrażenia? MU - Leicester w zeszłym sezonie. Ogólnie OK, ale straszna komercha. Sporo turystów z Azji. Spodziewałem się większego je*nięcia kibicowskiego jeżeli chodzi o doping. Zwłaszcza, że siedziałem na trybunie Stretford End. Za to bardzo podobało mi się na bodajże 5 lidze. Typowy, mega angielski klimat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 4 minuty temu, Kris1909 napisał: jest moda na rodaków w serie A to prawda może Arek wróci do formy, na co chyba wszyscy liczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris1909 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 3 minutes ago, stanley said: MU - Leicester w zeszłym sezonie. Ogólnie OK, ale straszna komercha. Sporo turystów z Azji. Spodziewałem się większego je*nięcia kibicowskiego jeżeli chodzi o doping. Zwłaszcza, że siedziałem na trybunie Stretford End. Za to bardzo podobało mi się na bodajże 5 lidze. Typowy, mega angielski klimat Komercja to właśnie problem dzisiejszej piłki, ale mam wrażenie że Włosi akurat trochę nie nadążają haha i to ma swój urok w przeciwieństwie do ligi angielskiej gdzie wszystko dopięte na ostatni guziczek, bardzo medialna liga a piłkarze to tacy celebryci, oczywiście poziom ligi b.wysoki. W Milanie też widać turystów, ale nie zaburzają włoskiego klimatu, życzę udanego wypadu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris1909 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 (edytowane) 8 minutes ago, Kamyk said: to prawda może Arek wróci do formy, na co chyba wszyscy liczymy Byłoby dobrze, ale Mertens go wygryzł, mam nadzieje, że powróci bo kadra go potrzebuje, granie tylko Lewym z przodu to jest porażka ? Edytowane 22 Sierpnia 2017 przez Kris1909 Komentarz nie pełny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 U mnie w robocie kumpel jest kibicem Milanu, jeżeli wszystko pójdzie dobrze, to będę z nim na meczu Milan - Juve 22.10.17 Będzie jakieś porównanie na żywo do EPL Ja pojadę z czystej ciekawości i traktuję to jako wycieczkę [emoji4] Co nic nie gadasz? A ja to co??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Polecam:) mój pierwszy mecz to były derby, wrażenia super, teraz wybieram się na Romę, na początku października a to z powódek cenowych, bilety na Juve już są dwa razy droższe. Jadę z kumplem co kibicuje Liverpool a później w rewanżu pojadę z nim właśnie na the reds. A gdzie byłeś w Anglii? Jak wrażenia? Tak jak stanley pisze dużo azjatow Ja byłem 3 razy i najlepszy mecz były derby z City w Pucharze ligi dużo lepszy klimat niż na pozostałych 2 co byłem A prawdziwy klimat jest na 5 lidze byłem tam 2 razy, gdzie na stadion wchodzi 5tys a pod trybuną za bramka jest bar gdzie jest chyba 1tys pijących piwo i śpiewających fanów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 równo 13 lat temu takie oto rzeczy się zadziały ......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Pewnie już niektórzy widzieli to piękne zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Love is in the air....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coal Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 23 godziny temu, Kris1909 napisał: A ktoś może tu kibicuje Ac Milan? Ale nie że od miesiąca jak chińczyki rozbili bank tylko tak na poważnie? Albo Serie A śledzicie? Fajnie by było jakby temat dotyczył ogólnie piłki nożnej a nie tylko wybranych rozgrywek (Anglia) i jakby inni tzn nowi użytkownicy byli traktowani poważnie i była też z nimi prowadzona dyskusja, a nie tylko odpowiedzi na teksty kolegów którzy są w temacie od dawna, to moje spostrzeżenie, nie mam pretensji, nie mówię że tak jest, po prostu sam chciałbym czasem coś napisać niezwiązanego z ligą angielską, tylko właśnie czy wypada w tym temacie o czy ktoś podejmie temat? Co do pytania, śledzę na tyle, że sprawdzam wyniki, meczów nie oglądam chyba, że jakieś top juve- napoli itd. Co do Milanu w sumie we Włoszech chyba dawniej byli moim ulubionym zespołem, ale dawniej bardziej się interesowałem. Może rozgraniczyć to jakoś na liga angielska, temat piłka nożna w nim (reprezentacja, puchary, nowinki, aktualnosci), hiszpańska i jeden temat kilku mniej popularnych lig (niemcy, włochy, francja, polska), no chyba że nie ma na to chętnych bo jak wiadomo to nie forum piłkarskie, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 1 minutę temu, coal napisał: Fajnie by było jakby temat dotyczył ogólnie piłki nożnej a nie tylko wybranych rozgrywek (Anglia) i jakby inni tzn nowi użytkownicy byli traktowani poważnie i była też z nimi prowadzona dyskusja, a nie tylko odpowiedzi na teksty kolegów którzy są w temacie od dawna, to moje spostrzeżenie, nie mam pretensji, nie mówię że tak jest, po prostu sam chciałbym czasem coś napisać niezwiązanego z ligą angielską, tylko właśnie czy wypada w tym temacie o czy ktoś podejmie temat? Co do pytania, śledzę na tyle, że sprawdzam wyniki, meczów nie oglądam chyba, że jakieś top juve- napoli itd. Co do Milanu w sumie we Włoszech chyba dawniej byli moim ulubionym zespołem, ale dawniej bardziej się interesowałem. Może rozgraniczyć to jakoś na liga angielska, temat piłka nożna w nim (reprezentacja, puchary, nowinki, aktualnosci), hiszpańska i jeden temat kilku mniej popularnych lig (niemcy, włochy, francja, polska), no chyba że nie ma na to chętnych bo jak wiadomo to nie forum piłkarskie, pozdrawiam. Wątek dotyczy tematu: piłka nożna, a że najwięcej jest fanów ligi angielskiej, to po prostu o niej gadamy. Każdy użytkownik traktowany jest poważnie, jeżeli innych traktuje poważnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 2 godziny temu, Kamyk napisał: równo 13 lat temu takie oto rzeczy się zadziały ......... to wtedy wzięli go do nieba, później stał się bogiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Temat tyczy się piłki nożnej więc możesz pisać śmiało Co do ligi , to ludzie co się tu udzielają oglądaj ligę anielska i elitarne rozgrywki jak liga mistrzów więc jak zagadasz o ligę włoska musisz się liczyć że mało kto się wda w dyskusje jak tej ligi nie śledzi. Ja również na tematy ligi włoskiej nie podejmuje się dyskusji bo nie oglądam.Ale jak by ktoś jechał, leciał na mecz to chętnie się dołączę liga włoska czy niemiecka jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 1 minutę temu, pajda napisał: Temat tyczy się piłki nożnej więc możesz pisać śmiało Co do ligi , to ludzie co się tu udzielają oglądaj ligę anielska i elitarne rozgrywki jak liga mistrzów więc jak zagadasz o ligę włoska musisz się liczyć że mało kto się wda w dyskusje jak tej ligi nie śledzi. Ja również na tematy ligi włoskiej nie podejmuje się dyskusji bo nie oglądam. Ale jak by ktoś jechał, leciał na mecz to chętnie się dołączę liga włoska czy niemiecka jestem na tak. nie gadaj, że się nie interesujesz, miałeś kiedyś takie buty: "simonki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 równo 13 lat temu takie oto rzeczy się zadziały ......... Jak taki numer zrobi w derbach Manchesteru to jego plakat wieszam nad łóżkiem zamiast zdjęcia ślubnego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 od wczoraj można już obejrzeć 2. odcinek English Breakfast podoba mi się co Gutka powiedział o grze MU - dopiero początek i nie ma się czy nakręcać, bo z nikim poważnym jeszcze po prostu nie grali tak samo zresztą w MoTD stwierdził Jermaine Jenas, do tego jeszcze dołożył brak skrzydeł (szczególnie prawego) i uparte pchanie się środkiem też mam wrażenie, że w meczu ze Swansea Valencia jakby był nieobecny - no ale, może i mógł sobie na to pozwolić, w sumie to mało wymagający przeciwnik inaczej już chyba będzie z Lisami - tam jak nie upilnują od początku Okazakiego, dadzą się rozpędzić Vardyemu, dorzucić piłkę Drinkwaterowi albo wchodzić w środek Maguire'owi - to się może skończyć pociesznie niemniej jednak, odcinek do obejrzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bastiv40 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 5 godzin temu, Kamyk napisał: podoba mi się co Gutka powiedział o grze MU - dopiero początek i nie ma się czy nakręcać, bo z nikim poważnym jeszcze po prostu nie grali Zaznaczę na wstępie, że fanem United nie jestem. Zgodzę się z powyższym stwierdzeniem, jednak warto zauważyć (co prawda to dopiero 2 kolejki), że w poprzednim sezonie właśnie z takimi drużynami gubili punkty (częste 0-0 u siebie). O ile nie jest to "wypadek przy pracy", to w bieżącej kampanii mogą być wyżej niż w zeszłym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Trzeba ochłonac, bo to dopiero dwie kolejki za nami. Zaraz dojdzie liga mistrzów, krajowe puchary więc spokojnie zobaczymy co są warci jak trafia na mocniejsze zespoły. No te gubienie punktów za często się zdarzało w ostatniej kampanii, poczekamy zobaczymy jak w tej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bastiv40 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Jasna sprawa. O wiele mądrzejsi będziemy bliżej końca roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi