Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak się tylko upewnię
5 angielskich klubów w CL?
R U fuckin' kiddin' me ?

• Odpowiedzi 23.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kamyk

3554

• stanley

3166

• jarko

1723

• akjam

1504

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Godzinę temu, Kamyk napisał:

Tak się tylko upewnię
5 angielskich klubów w CL?
R U fuckin' kiddin' me ?

I to bez Arsenalu :)
dla mnie najmocniejsza grupa - Bayern/Barca/Napoli/Lipsk (nie Real bo musiałoby być Psg zamiast Barcy)
najsłabsza Spartak/Sevilla/Basel/Maribor
to tak na papierze, nie śledziłem meczy eliminacyjnych i nie śledzę poszczególnych lig za bardzo, ale tak to się przedstawia, że może być kilka mocnych grup z czego tylko się cieszyć.
Dodatkowo dodam, że chciałbym żeby całą LM wygrał ktoś spoza dwójki Real/Barca. Może w końcu Atletico albo Juve? Chociaż tutaj pewnie większość za MU :)

Opublikowano

nazwijmy rzeczy po imieniu - brama nr 3 dla Liverpoolu to była petarda godna porównania z Realem

Opublikowano
7 hours ago, coal said:

I to bez Arsenalu :)
dla mnie najmocniejsza grupa - Bayern/Barca/Napoli/Lipsk (nie Real bo musiałoby być Psg zamiast Barcy)
najsłabsza Spartak/Sevilla/Basel/Maribor
to tak na papierze, nie śledziłem meczy eliminacyjnych i nie śledzę poszczególnych lig za bardzo, ale tak to się przedstawia, że może być kilka mocnych grup z czego tylko się cieszyć.
Dodatkowo dodam, że chciałbym żeby całą LM wygrał ktoś spoza dwójki Real/Barca. Może w końcu Atletico albo Juve? Chociaż tutaj pewnie większość za MU :)

Mimo, że kibicuje Ac Milan chciałbym w końcu zobaczyć Buffona wygrywającego LM na koniec kariery, ale w tym sezonie może być im ciężko dojść znów do finału, a może Napoli i Milik w finale decydujący gol?? ?

Opublikowano

Ciekawe czy Niemcy byli tak słabi czy Liverpool aż tak dobry [emoji6]

Opublikowano

Obiektywnie Napoli bez szans jak dla mnie, wciąż zespół bardziej na wygraną Ligi Europy niż LM.
Co do Liverpoolu trzeba poczekać na starcie z mocniejszym zespołem bo nie oszukujmy się Hoffenhaim jest średniakiem w Niemczech i ciężko będą mieli powtórzyć sukces z tamtego sezonu.

Opublikowano

z tego co widziałem to Angole wyszli na takich dopalaczach że się w pale nie mieści

zresztą wynik 3-0 był osiągnięty w błyskawicznym tempie

Opublikowano (edytowane)

DH_VZanXgAEG_j5.jpg

to tak nawiasne ....

Edytowane przez Kamyk
Opublikowano
1 hour ago, coal said:

Obiektywnie Napoli bez szans jak dla mnie, wciąż zespół bardziej na wygraną Ligi Europy niż LM.
Co do Liverpoolu trzeba poczekać na starcie z mocniejszym zespołem bo nie oszukujmy się Hoffenhaim jest średniakiem w Niemczech i ciężko będą mieli powtórzyć sukces z tamtego sezonu.

Dla mnie Napoli ma bliżej do finału niż Liverpool ?

Opublikowano

W zeszłym sezonie z tego co pamiętam to gdyby nie stałe fragmenty (rzuty różne) to Napoli odstawiliby Real?

Opublikowano

no to oglądamy losowanko :)

dobrze że o 18, te dotychczasowe godziny były do doopy

Opublikowano

Totki narobily w gacie. ...

Opublikowano

No i po losowaniu MU słaba grupa, a już myślałem że się wybiore ale nie ma po co jechać

Opublikowano
Totki narobily w gacie. ...
Konkret :)
Opublikowano
18 godzin temu, coal napisał:

Chociaż tutaj pewnie większość za MU

a coś Ty

ja mam wrażenie że pomimo sympatii ligowych większość z nas zachowuje tzw realizm i obiektywizm

osobiście nie widzę paki nad Real, na dzień dzisiejszy

i nie będę miał nic przeciwko jeśli (zachowując taką formę jaką prezentują dziś) zdobędę trofeum 3 raz z rzędu

podkreślam, że  ostatni łomot jaki sprawili MU w Superpucharze nie ma tu nic do rzeczy

na serio grają świetną, szybką i kombinacyjną piłkę, zarówno w Primera, jak i w Europie

być ich fanem, to dzisiaj mnóstwo radochy

Opublikowano

Zlatan w MU z 10 na plecach [emoji6]

Opublikowano

sorry, muszę .....

Legia - KOMPROMITACJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Opublikowano
sorry, muszę .....
Legia - KOMPROMITACJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
Życie
Opublikowano

Nie inaczej miałem napisać taki mamy poziom ligi