Kamyk Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Tak się tylko upewnię 5 angielskich klubów w CL?R U fuckin' kiddin' me ?
coal Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Godzinę temu, Kamyk napisał: Tak się tylko upewnię 5 angielskich klubów w CL? R U fuckin' kiddin' me ? I to bez Arsenalu dla mnie najmocniejsza grupa - Bayern/Barca/Napoli/Lipsk (nie Real bo musiałoby być Psg zamiast Barcy) najsłabsza Spartak/Sevilla/Basel/Maribor to tak na papierze, nie śledziłem meczy eliminacyjnych i nie śledzę poszczególnych lig za bardzo, ale tak to się przedstawia, że może być kilka mocnych grup z czego tylko się cieszyć. Dodatkowo dodam, że chciałbym żeby całą LM wygrał ktoś spoza dwójki Real/Barca. Może w końcu Atletico albo Juve? Chociaż tutaj pewnie większość za MU
Kamyk Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 nazwijmy rzeczy po imieniu - brama nr 3 dla Liverpoolu to była petarda godna porównania z Realem
Kris1909 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 7 hours ago, coal said: I to bez Arsenalu dla mnie najmocniejsza grupa - Bayern/Barca/Napoli/Lipsk (nie Real bo musiałoby być Psg zamiast Barcy) najsłabsza Spartak/Sevilla/Basel/Maribor to tak na papierze, nie śledziłem meczy eliminacyjnych i nie śledzę poszczególnych lig za bardzo, ale tak to się przedstawia, że może być kilka mocnych grup z czego tylko się cieszyć. Dodatkowo dodam, że chciałbym żeby całą LM wygrał ktoś spoza dwójki Real/Barca. Może w końcu Atletico albo Juve? Chociaż tutaj pewnie większość za MU Mimo, że kibicuje Ac Milan chciałbym w końcu zobaczyć Buffona wygrywającego LM na koniec kariery, ale w tym sezonie może być im ciężko dojść znów do finału, a może Napoli i Milik w finale decydujący gol?? ?
pajda Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Ciekawe czy Niemcy byli tak słabi czy Liverpool aż tak dobry [emoji6]
coal Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Obiektywnie Napoli bez szans jak dla mnie, wciąż zespół bardziej na wygraną Ligi Europy niż LM. Co do Liverpoolu trzeba poczekać na starcie z mocniejszym zespołem bo nie oszukujmy się Hoffenhaim jest średniakiem w Niemczech i ciężko będą mieli powtórzyć sukces z tamtego sezonu.
Kamyk Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 z tego co widziałem to Angole wyszli na takich dopalaczach że się w pale nie mieści zresztą wynik 3-0 był osiągnięty w błyskawicznym tempie
Kamyk Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 (edytowane) to tak nawiasne .... Edytowane 24 Sierpnia 2017 przez Kamyk
Kris1909 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 1 hour ago, coal said: Obiektywnie Napoli bez szans jak dla mnie, wciąż zespół bardziej na wygraną Ligi Europy niż LM. Co do Liverpoolu trzeba poczekać na starcie z mocniejszym zespołem bo nie oszukujmy się Hoffenhaim jest średniakiem w Niemczech i ciężko będą mieli powtórzyć sukces z tamtego sezonu. Dla mnie Napoli ma bliżej do finału niż Liverpool ?
Kris1909 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 W zeszłym sezonie z tego co pamiętam to gdyby nie stałe fragmenty (rzuty różne) to Napoli odstawiliby Real?
Kamyk Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 no to oglądamy losowanko dobrze że o 18, te dotychczasowe godziny były do doopy
pajda Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 No i po losowaniu MU słaba grupa, a już myślałem że się wybiore ale nie ma po co jechać
stanley Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Totki narobily w gacie. ... Konkret
Kamyk Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 18 godzin temu, coal napisał: Chociaż tutaj pewnie większość za MU a coś Ty ja mam wrażenie że pomimo sympatii ligowych większość z nas zachowuje tzw realizm i obiektywizm osobiście nie widzę paki nad Real, na dzień dzisiejszy i nie będę miał nic przeciwko jeśli (zachowując taką formę jaką prezentują dziś) zdobędę trofeum 3 raz z rzędu podkreślam, że ostatni łomot jaki sprawili MU w Superpucharze nie ma tu nic do rzeczy na serio grają świetną, szybką i kombinacyjną piłkę, zarówno w Primera, jak i w Europie być ich fanem, to dzisiaj mnóstwo radochy
pajda Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 https://mobile.twitter.com/ManUtd/status/900709022860320770?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Ftwitter.com%2Fi%2Fmoments%2F900765028021919744
pajda Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zlatan w MU z 10 na plecach [emoji6]
Kamyk Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 sorry, muszę ..... Legia - KOMPROMITACJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pajda Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 sorry, muszę ..... Legia - KOMPROMITACJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: Życie
pajda Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Nie inaczej miałem napisać taki mamy poziom ligi
Rekomendowane odpowiedzi