Gość Damian A4 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Będzie Finał Barca - MU 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Będzie Finał Barca - MU 3 1 chyba 1:3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Będzie Finał Barca - MU 3 1 chyba 1:3 :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fayera Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Będzie Finał Barca - MU 3 1 chyba 1:3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 W dwumeczu 3 gole dla MU i 3 asysty Giggsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 W dwumeczu 3 gole dla MU i 3 asysty Giggsa Giggs - ikona piłki... Ciekawy artykuł o nim jest w Footbolu z marca. Był jakiś dupny transparent na stadionie skierowny do niego ale nie ogarnąłem bo kątem oka popatrzyłem... Widział ktoś coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 W dwumeczu 3 gole dla MU i 3 asysty Giggsa Giggs - ikona piłki... Ciekawy artykuł o nim jest w Footbolu z marca. Był jakiś dupny transparent na stadionie skierowny do niego ale nie ogarnąłem bo kątem oka popatrzyłem... Widział ktoś coś? niestety nie widziałem, chyba siedziałem na tej samej trybunie co wisiał transparent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 W dwumeczu 3 gole dla MU i 3 asysty Giggsa Giggs - ikona piłki... Ciekawy artykuł o nim jest w Footbolu z marca. Był jakiś dupny transparent na stadionie skierowny do niego ale nie ogarnąłem bo kątem oka popatrzyłem... Widział ktoś coś? niestety nie widziałem, chyba siedziałem na tej samej trybunie co wisiał transparent :naughty: BTW dzięki Stan za fotkę ze stadionu i z rozgrzewki! :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 W dwumeczu 3 gole dla MU i 3 asysty Giggsa Giggs - ikona piłki... Ciekawy artykuł o nim jest w Footbolu z marca. Był jakiś dupny transparent na stadionie skierowny do niego ale nie ogarnąłem bo kątem oka popatrzyłem... Widział ktoś coś? niestety nie widziałem, chyba siedziałem na tej samej trybunie co wisiał transparent :naughty: BTW dzięki Stan za fotkę ze stadionu i z rozgrzewki! :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 ciekawe http://video.eurosport.pl/pilka-nozna/gdy-pilka-trafia-w-twarz_vid175020/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 a jak dzis stawiacie na wyniki dwóch spotkań , ja mysle ze Inter wygra ale nie awansuje a w drugim meczu Real poskromi Totenham jedną bramką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 To który meczyk oglądamy? a jak dzis stawiacie na wyniki dwóch spotkań , ja mysle ze Inter wygra ale nie awansuje a w drugim meczu Real poskromi Totenham jedną bramką Real chyba wygra w Tot... A Schalke wygra z Interem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fayera Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 jak real? jest już 0-3 ?[br]Dopisany: 13 Kwiecień 2011, 21:56_________________________________________________co ja piszę chodziło mi 3-0 dla gospodarzy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepik Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Ciekawy byłby finał Schalke-Real gdyby Schalke wygrało 1-0 a bramkę strzeliłby RAUL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyliner89 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 ale babol... :polew: vd_0rADoxvY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 To który meczyk oglądamy? a jak dzis stawiacie na wyniki dwóch spotkań , ja mysle ze Inter wygra ale nie awansuje a w drugim meczu Real poskromi Totenham jedną bramką Real chyba wygra w Tot... A Schalke wygra z Interem. No i miałem racje... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Juventus Turyn interesuje się Grzegorzem Sandomierskim! - informuje czwartkowe wydanie "La Gazzetta dello Sport". "Stara Dama" rozgląda się bowiem za młodymi bramkarzami, którzy będą w stanie zastąpić m.in Gianluigiego Buffona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyliner89 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Nowe logo PZPN: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi