julo23 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Ale sie dziś szykuje dzien: 15:45 Lech - Legia na TVP 2 18:15 Manchester City - Manchester United na Sport 1 (dawny DSF) 22:00 Real - Barcelona na Az TV Wszystkie kanały niekodowane! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Ale sie dziś szykuje dzien: 15:45 Lech - Legia na TVP 2 18:15 Manchester City - Manchester United na Sport 1 (dawny DSF) 22:00 Real - Barcelona na Az TV Wszystkie kanały niekodowane! jest DSF na cyfrze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Kurde no, nie miałem czasu a fajna LT by była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Dałeś mówiąc krótko d*py Spoko jeszcze 3 GD będą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julo23 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Ale sie dziś szykuje dzien: 15:45 Lech - Legia na TVP 2 18:15 Manchester City - Manchester United na Sport 1 (dawny DSF) 22:00 Real - Barcelona na Az TV Wszystkie kanały niekodowane! jest DSF na cyfrze? Jak masz canal+ wykupiony to śpisz spokojny. Jest transmijsa live na CANAL+. Dawny DSF jest niekodowany i leci z Astry, jak masz dołożony drugi konwerter to możesz oglądać. Na Hot-Birdzie nie orientuje się czy jest ten kanał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 ja bede ogladal barce w necie jest pelno stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepik Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 A gdzie ( na jakiej stronie) w necie najlepiej oglądacz meczyki? Macie jakieś sprawdzone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyliner89 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Mourinho zabronił koszenia trawy na Santiago Bernabéu: http://fcbarca.com/index2.php?goto=kom&news=36280 Mam nadzieje, że Barcelona rozpiedzieli Real razy 4 . A gdzie ( na jakiej stronie) w necie najlepiej oglądacz meczyki? Macie jakieś sprawdzone? Tu: http://www.soccer-live.pl/ i tu http://www.meczyki.pl/ Ja zazwyczaj na tych stronach oglądam mecze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fayera Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 [/url] Mam nadzieje, że Barcelona rozpiedzieli Real razy 4 nie będę wybredny 0-1 mi wystarczy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyliner89 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Po 1:0 dla Barcelony w każdym meczu z Realem też bedzie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 A gdzie ( na jakiej stronie) w necie najlepiej oglądacz meczyki? Macie jakieś sprawdzone? ja ogladam na stronie rojadirecta.es przez program sopcast Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 piwko otwarte, dekoder rozgrzany, czas zasiąść przed TV obstawiam wygraną Realu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor098 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 jo tyz jakies 2-1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin120383 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 wy chyba żartujecie będzie powtórka z rozrywki tylko BARCA :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 wy chyba żartujecie będzie powtórka z rozrywki tylko BARCA :good: nie wydaje mi się poza tym, mi to jest obojętne kto wygra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin120383 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 jak to obojętne kibicujesz albo jednym lub drugim :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor098 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 za duzo gwiazdorow DOBRYCH gwiazdorow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy13101980 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 BARCA BARCA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 jak to obojętne kibicujesz albo jednym lub drugim :kox: Manchester United i Ruch Chorzów, reszta się nie liczy [br]Dopisany: 16 Kwiecień 2011, 22:01_________________________________________________no to psssyttt, tyskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 1:0 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi