Kamyk Opublikowano 23 Grudnia 2017 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Real -Barcelona 0-3 Oglądałem do stanu 0-2Real jest tak słaby i bezbarwny że szkoda słów Oglądać się nie da Bida z nędzą
Wihajster Opublikowano 23 Grudnia 2017 Opublikowano 23 Grudnia 2017 13 minut temu, Kamyk napisał: Oglądałem do stanu 0-2 Real jest tak słaby i bezbarwny że szkoda słów Oglądać się nie da Bida z nędzą ale z PSG może wygra
Kamyk Opublikowano 23 Grudnia 2017 Opublikowano 23 Grudnia 2017 ale z PSG może wygra [emoji6] To zespół mina Nigdy nie wiadomo co tam się może zdarzyć Tak na moje jeśli siłę zespołu ocenia się w kontekście obecności/formy jednego zawodnika, którego siostra ma 2-3 dni przed meczem urodziny, na których on MUSI BYĆ (na innym kontynencie) - tzn. że coś tam jest postawione na głowie Ale jak powszechnie wiadomo, ja to się nie znam
Kamyk Opublikowano 23 Grudnia 2017 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Ile Vardy przebiegł przed strzeleniem gola to jest szokówa 1
stanley Opublikowano 23 Grudnia 2017 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Ile Vardy przebiegł przed strzeleniem gola to jest szokówa Dobry napadzior. Walczak, przypomina mi pod tym względem Suareza
stanley Opublikowano 23 Grudnia 2017 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Najpierw Lingard,teraz Rashford Za chwilę będzie 2:2 zamiast 1:4
Kamyk Opublikowano 23 Grudnia 2017 Opublikowano 23 Grudnia 2017 92 minWstrzymanie akcji przez Rashforda Wiara w Lukaku tak widoczna I chwilę potem bang RemisI wszystko jasne
stanley Opublikowano 23 Grudnia 2017 Opublikowano 23 Grudnia 2017 92 minWstrzymanie akcji przez Rashforda Wiara w Lukaku tak widoczna I chwilę potem bang RemisI wszystko jasne Jak nie wykorzystuje się setek, to tak to się kończy. No nic, życie. Czas się napić.
stanley Opublikowano 23 Grudnia 2017 Opublikowano 23 Grudnia 2017 W 1993r bodajże MU odrobilo na tym etapie rozgrywek 13 pkt do owczesnego lidera i zdobyło mistrzostwo. Teraz konkretnie zyebali sprawę. No nic. Psyttt
Kamyk Opublikowano 23 Grudnia 2017 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Stasiu no co Ty gadasz.....Mrzonki jakoweś
stanley Opublikowano 23 Grudnia 2017 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Mata pewnie niezle wqrwiony. Lingarda i Rashforda powinien opier*olic.
stanley Opublikowano 23 Grudnia 2017 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Stasiu no co Ty gadasz.....Mrzonki jakoweś Sprawdź 13 pkt straty do Srok
Kamyk Opublikowano 23 Grudnia 2017 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Ciągle myślę o managerze Zabił w nich pasję wygrywania i gry do końca Fali ataków Napierania do ostatniego gwizdka Jeżdżenia tyłkami po trawie do końca A wprowadził cynizm i wyrachowanie I to się nie może podobać
stanley Opublikowano 23 Grudnia 2017 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Ciągle myślę o managerze Zabił w nich pasję wygrywania i gry do końca Fali ataków Napierania do ostatniego gwizdka Jeżdżenia tyłkami po trawie do końca A wprowadził cynizm i wyrachowanie I to się nie może podobać Tak tylko zapytam. Wolałbyś żebyśmy byli takim Liverpoolem ?W ataku maestria, w obronie totalny burdel ?
Kamyk Opublikowano 24 Grudnia 2017 Opublikowano 24 Grudnia 2017 10 godzin temu, stanley napisał: Tak tylko zapytam. Wolałbyś żebyśmy byli takim Liverpoolem ? W ataku maestria, w obronie totalny burdel ? no oczywiście że nie mam na myśli tylko to że przed chwilą stracili bramkę w ostatniej akcji meczu dziś też brak koncentracji i masz efekty
Rekomendowane odpowiedzi