Madas Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 No nie ma lekko, staram się nie wrzucać pewniaków dobrze jest mi się podoba zestawienie .... tylko w ostatnim jednej pary w ogóle nie kojarzyłem - nawet kraju
jarko Opublikowano 21 Września 2010 Autor Opublikowano 21 Września 2010 Academica - Guimaraes :?: Portugalia, 4 i 2 drużyna ligi - mecz na szczycie Santos - Cruzeiro :?: Brazylia, 6 i 3 drużyna ligi - również mecz na szczycie
Madas Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 Santos - Cruzeiro :?: Brazylia, 6 i 3 drużyna ligi - również mecz na szczycie właśnie na początku tych drużyn nie mogłem połączyć z jakimś krajem
Gość TrueOgre Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 Santos - Cruzeiro :?: Brazylia, 6 i 3 drużyna ligi - również mecz na szczycie właśnie na początku tych drużyn nie mogłem połączyć z jakimś krajem hehe moi zdaniem ciężko typować wyniki ligi której się zna, nie ogląda itp. dlatego typowanie ligi brazyliskiej to loteriada
jarko Opublikowano 21 Września 2010 Autor Opublikowano 21 Września 2010 A typowanie ligi Polskiej którą akurat dobrze znasz to nie loteria :?: Na 30 par po jednej jest z Brazylii, Argentyny ( pierwsza dziesiątka lig na świecie ) i Japonii... To chyba nie aż tak wiele, a trochę urozmaica. Oczywiście zamiast tego mogę wrzucić coś więcej z ligi Angielskiejm, Włoskiej czy też Hiszpańskiej
FAZY Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 A typowanie ligi Polskiej którą akurat dobrze znasz to nie loteria :?: Na 30 par po jednej jest z Brazylii, Argentyny ( pierwsza dziesiątka lig na świecie ) i Japonii... To chyba nie aż tak wiele, a trochę urozmaica. Oczywiście zamiast tego mogę wrzucić coś więcej z ligi Angielskiejm, Włoskiej czy też Hiszpańskiej prosił bym o zespoły eutpejskie ,bo liga japońska,czy brazylijska jest raczej mało znana
jarko Opublikowano 21 Września 2010 Autor Opublikowano 21 Września 2010 Spoko, wrzuciłem to raczej w ramach ciekawostki
stanley Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 ja interesuję się tylko angielską i polską
jarko Opublikowano 21 Września 2010 Autor Opublikowano 21 Września 2010 Dobra, dobra. 20 spotkań z ligi Polskiej, Angielskiej, Włoskiej, Hiszpańskiej i dodatkowo 10 ciekawych spotkań z pozostałych lig europejskich. Komplet spotkań z LM i w uzupełnieniu do 30 typy z LE. Może być :?:
Gość -makaveli- Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 nie ma co szaleć z tą ilością meczy
jarko Opublikowano 21 Września 2010 Autor Opublikowano 21 Września 2010 No fakt, trochę przesadziłem z tą LM i LE. W LM jest 16 spotkań do tego mogę dodać 8 z LE i powinno być git
Gość TrueOgre Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 No fakt, trochę przesadziłem z tą LM i LE. W LM jest 16 spotkań do tego mogę dodać 8 z LE i powinno być git
Tobi_one Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 No nie ma lekko, staram się nie wrzucać pewniaków hehe teraz nie ma pewniaków :gwizdanie: stanley gratki dobrze dajesz ja jestem za tym, żeby te mniej znane ligi ominąć... a dać więcej meczów z ligi angielskiej, hiszpańskiej, włoskiej itp.
jarko Opublikowano 22 Września 2010 Autor Opublikowano 22 Września 2010 Tak też będzie od następnej kolejki ligowej
nikos172 Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 ja jestem za tym, żeby te mniej znane ligi ominąć... a dać więcej meczów z ligi angielskiej, hiszpańskiej, włoskiej itp.
stanley Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 No nie ma lekko, staram się nie wrzucać pewniaków hehe teraz nie ma pewniaków :gwizdanie: stanley gratki dobrze dajesz ja jestem za tym, żeby te mniej znane ligi ominąć... a dać więcej meczów z ligi angielskiej, hiszpańskiej, włoskiej itp. fuks
Tobi_one Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 No nie ma lekko, staram się nie wrzucać pewniaków hehe teraz nie ma pewniaków :gwizdanie: stanley gratki dobrze dajesz ja jestem za tym, żeby te mniej znane ligi ominąć... a dać więcej meczów z ligi angielskiej, hiszpańskiej, włoskiej itp. fuks grywasz coś w coś w stylu ,,toto-mix" czy tak na luzaka sobie obstawiasz
Gość -makaveli- Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 na TVN Turbo na żywo mecze naszej ligi dzisiaj Widzew - Zagłębie
Rekomendowane odpowiedzi