Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na TVN Turbo na żywo mecze naszej ligi :kox:

dzisiaj Widzew - Zagłębie

o proszę bardzo :wink4: ale to tylko dzisiaj czy już będą co tydzień pokazywać Premier League Polską :?: :naughty:

• Odpowiedzi 23.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kamyk

3554

• stanley

3166

• jarko

1723

• akjam

1504

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to nie mecz ligowy ,tylko pucharowy :kox:
Opublikowano

to nie mecz ligowy ,tylko pucharowy :kox:

Dokładnie :naughty:

Pokazują to na TVN Turbo i TVN Warszawa...

Ostatnio grali Pogoń - Legia, ale w takiej jakości że ja na to patrzeć nie mogłem :gwizdanie:

To na pewno nie C+ HD :kox:

Opublikowano

hehe, ano chyba że tak :gwizdanie:

wiecie może gdzie można obejrzeć teraz mecz Scunthorpe- ManUTD :?: bo na sopcascie jest niby na kanale FOX Soccer Plus a jak włączam to mi Barcelona ze Sportingiem Gijon leci :tongue4:

Opublikowano

jarko po każdej kolejce wrzucaj na pierwszej stronie wyniki obok tych typowanych meczy jeżeli mozesz oczywiście, zaoszczędzi to szukania wszystkich wyników i łatwiej będzie porównywać

Opublikowano

No tak właśnie robiłem :wink4:

Opublikowano

chyba tylko wihajster obstawił, że Legia wygra

mi zabrakło 5 min żeby był remis :disgust:

Opublikowano

nie tylko tobie :tongue4:
Opublikowano

nie tylko tobie :tongue4:

:wink4:

:good:

Opublikowano

nie no kurwwa bez jaj... co to za oznaczanie na czerwono mecz dnia????

drużyna(16) która dostaje 6 razy po rząd w pałe gra z jakimś kalafiorem z nad morza(11) i to jest mecz dnia???? a następny dzień gra wicemistrz polski (6) z GKS (4) i to już jest ch..uj nie wydarzenie... trochę obiektywizmu... Poza tym jeśli w niedziele meczem dnia jest Fiorentina z Parmą to dlaczego w sobotę nie jest to Manchester City z Chelsea? za słabe zespoły? może liga do d*py?

moje pytania są retoryczne i nie oczekuję odpowiedzi tylko liczę na zdrowy rozsądek i trochę obiektywizmu i celniejsze dobieranie wykolorowanych spotkań :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 22:18_________________________________________________a dla ległej brawa :good: :good: :good:[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 22:19_________________________________________________ale żeby nie było... legia to stara ..... :decayed:

Opublikowano

no w sumie cracowia i arka to średni mecz dnia i wynik do przewidzenia :gwizdanie:

Gość -makaveli-
Opublikowano

mieliśmy nie pisać w tym wątku :cool1: niepotrzebnie nabijacie posty i strony co utrudnia działanie wątku

Opublikowano

nie tylko wihajster :good:

Pozdrowienia ze Sto(L)icy

Opublikowano

Wydzieliłem posty z Ligi Typerów i wkleiłem tutaj.

Starajcie się tam raczej nie robić OT.

Trzeniu troszkę chyba przesadzasz, to tylko mecz dnia ( szansa na dodatkowe punkty ) a nie hit kolejki czy wydarzenie sezonu...

Dzisiaj są takie drużyny, następnym razem będą inne - byle do przodu :wink4:

Ale wiadomo, wszystkim się nie dogodzi :gwizdanie:

Opublikowano

Ale wiadomo, wszystkim się nie dogodzi :gwizdanie:

Jarko , ja tylko nie rozumiem klucza doboru do tego "meczu dnia" i tyle.

Skoro wiesz kto komu kibicuje to chyba bardziej optymalne byłoby dobieranie meczy pod sympatie klubowe :)

Jak dla mnie mogą być to mecze Lecha,Legii, Cracovii , Wisły i nawet tego Twojego Hutnika :gwizdanie: :decayed:

Myślę że wśród tych drużyn będzie większe zainteresowanie niż ominięcie jeden z nich i wstawienie z drętwej ligi meczu fior-parm :cool1:[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 15:05_________________________________________________Poza tym trochę za dużo tych lig moim zdaniem , nie każdy ich tyle ogarnia.

Jak dla mnie wystarczyłaby tylko polska liga bo jest na tyle nieprzewidywalna że zawsze jest ciekawie + np 3 spotkanie z ligi angielskiej i 3 z hiszp

Opublikowano

Pewne kwestie co tu poruszasz zostały już ustalone kilka stron wcześniej i od następnej kolejki będą zmiany. Można jeszcze podyskutować co do ilości spotkań, ale myślę że to temat do omówienia właśnie po owej kolejce ze zmianami.

Poza tym to ma być zabawa dla Wszystkich, a nie każdy lubuje się w Naszej kopanej - na pewno będzie więcej spotkań z OE, ale nie wszystkie.

Nie jest to też Nasze Krakowskie podwórko dlatego nie sugeruje się która strona błoń czy część Krakowa. Wybrałem takie mecze, następnym razem będą inne drużyny bez jakiegoś wyjątkowego klucza. Zwyczajnie przy wyborze spotkań przeglądam różne ligi, analizuję tabelę i staram się wybrać mecze gdzie ciężko trafić z wynikiem. Niekoniecznie muszą to być zawsze drużyny z czubka tabeli - tyczy się to równiez meczy dnia.

Poza tym to dopiero początki zabawy, sugestie jak najbardziej mile widziane z tym że nie ma co do tego podchodzić aż tak emocjonalnie :cool1:

Ja również mogę się mylić :wink4:

BTW wstawiłem spotkania LM i LE - można już typować :good:

Opublikowano

Pewne kwestie co tu poruszasz zostały już ustalone kilka stron wcześniej i od następnej kolejki będą zmiany. Można jeszcze podyskutować co do ilości spotkań, ale myślę że to temat do omówienia właśnie po owej kolejce ze zmianami.

Poza tym to ma być zabawa dla Wszystkich, a nie każdy lubuje się w Naszej kopanej - na pewno będzie więcej spotkań z OE, ale nie wszystkie.

Nie jest to też Nasze Krakowskie podwórko dlatego nie sugeruje się która strona błoń czy część Krakowa. Wybrałem takie mecze, następnym razem będą inne drużyny bez jakiegoś wyjątkowego klucza. Zwyczajnie przy wyborze spotkań przeglądam różne ligi, analizuję tabelę i staram się wybrać mecze gdzie ciężko trafić z wynikiem. Niekoniecznie muszą to być zawsze drużyny z czubka tabeli - tyczy się to równiez meczy dnia.

Poza tym to dopiero początki zabawy, sugestie jak najbardziej mile widziane z tym że nie ma co do tego podchodzić aż tak emocjonalnie :cool1:

Ja również mogę się mylić :wink4:

dokładnie, mecz dnia nie jest meczem na szczycie, tylko meczem w którym ciężej przewidzieć wynik.

A czy to jest Arka, Górnik, Manchester czy Barcelona to wsio ryba :)

Opublikowano

luzujcie łydki :wink4:

Chelsea w du.pe :decayed: :decayed: :decayed::kox:

Opublikowano

1-0 :naughty: