boseron Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 no i wynik nie łatwy do przewidzenia
Madas Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 ale ciężkie zestwienie tym razem będzie do wytypowania na
Gość -makaveli- Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 Roma w 90 minucie strzeliła na 1-0 z Interem to już nie ten Inter co za Jose Mourinho ;(
David Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 a mnie cieszy przegrana Interu,Chelsea i Arsenalu :> a Bayern u siebie przegral dobrze ze Real remis a Barca wygrala i przeskoczy ich w tabeli
jarko Opublikowano 27 Września 2010 Autor Opublikowano 27 Września 2010 Podsumowałem ostatnią kolejkę Jak się okazałao wyniki meczów dnia nie były aż tak proste do obstawienie - w poprzedniej kolejce było więcej trafionych :gwizdanie: No i nikt nie ustrzelił ligi niemieckiej Jest nowy lider
stanley Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 Podsumowałem ostatnią kolejkę Jak się okazałao wyniki meczów dnia nie były aż tak proste do obstawienie - w poprzedniej kolejce było więcej trafionych :gwizdanie: No i nikt nie ustrzelił ligi niemieckiej Jest nowy lider :oklaski:
Tobi_one Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 Podsumowałem ostatnią kolejkę Jak się okazałao wyniki meczów dnia nie były aż tak proste do obstawienie - w poprzedniej kolejce było więcej trafionych :gwizdanie: No i nikt nie ustrzelił ligi niemieckiej Jest nowy lider hehe punkty no gratki dla lidera żółta koszulka by się przydała hehe
Gość DiM Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 dajcie mi miesiąc i zobaczycie lidera :>
Tobi_one Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 dajcie mi miesiąc i zobaczycie lidera :> a co masz jakieś cynki od obych co do wyników :?:
Gość DiM Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 Kazan 0 - 6 Barcelona doyyebał Barca rok temu ledwo 1 -1 wywiozła Ale jestem za Barcą o oby było 3pkty dajcie mi miesiąc i zobaczycie lidera :> a co masz jakieś cynki od obych co do wyników :?:
Tobi_one Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 no to Panowie miłego oglądania dzisiaj meczyków LM i powodzenia w typowaniu hehe
Gość TrueOgre Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 ważne żeby MU wygrał i tyle
FAZY Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Dla tych ,którzy nie mają N sport,tylko cyfrę ,polecam 338 kanał ,leci mecz Ajax-Milan
Gość TrueOgre Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Dla tych ,którzy nie mają N sport,tylko cyfrę ,polecam 338 kanał ,leci mecz Ajax-Milan dzienks
Tobi_one Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 ważne żeby MU wygrał i tyle zgadza się ja oglądam Auxerre- Real Madryt i narazie niby przewaga przy piłce Realu, ale w sytuacjach 1 do 1 jest szkoda, że Jeleń nie gra
Zmija Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Ani to ladne co gra Real ani skuteczne... a pan Benzema to jest tragicznie slaby ... nie wiem jak on gole strzelal kiedys....
Tobi_one Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Ani to ladne co gra Real ani skuteczne... a pan Benzema to jest tragicznie slaby ... nie wiem jak on gole strzelal kiedys.... zgodze się z Tobą w zupełności Benzema... może dlatego, że grał we francuskiej lidze, a może też po części gwiazdorzyki Realu i te sprawy po cichu liczę, że Auxerre 1pkt uratuje chociaż no nic zobaczymy widze, że ciekawie się dzieje w Amsterdamie , a także w Bazylei i Belgradzie
GILI Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Na 56 jest Multi LM,dziś się dowiedziałem,a podobno tak jest od dawna w sumie Nka na każdym kanale ma możliwych komentatorów,nie wiem jak to się dzieje,że MŚ w TVP,trzeba oglądać z wyłączonym volumem. 1:1 po karnym dla Bayernu
Rekomendowane odpowiedzi