Gość Damian A4 Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 co nie zmienia faktu, że czysto piłkarsko mało kto potrafi dorównać Bacelonie na boisku... jak sam pisałeś : okaże sie za tydzień :naughty: :naughty: Dokłądnie :naughty:
moskal Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 Acha czyli uważasz, że gdyby nie sędzia to Barcelona by Realu nie wyelminowała???? A gdzie on to napisał ????
Gość Damian A4 Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 Acha czyli uważasz, że gdyby nie sędzia to Barcelona by Realu nie wyelminowała???? A gdzie on to napisał ???? Tyle tylko wywnioskowałem z jego postów na temat "przychylności sędziów" ale mogę się myliś ku*** już nie mogę się tego finału doczekać :kox:
Bieniek Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 Nie wiem co by bylo,gdyby sedzie byl ok do konca. Pamietaj,ze to nie koszykowka. Przewaga nie wygrywa sie meczu. Chociaz i tak mysle,ze Barca by wygrala. Jeszcze nie ten rok.W przyszlym sezonie bedzie juz ciezko z Realem pograc
Gość Damian A4 Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 Bieniek długo kibicujesz Realowi???? JA Barcelonie chyba z 15 lat z czego 6/7 tak, że żadnego meczu nie odpuszczam i zapytam... Czy podoba Ci się styl Realu pod dowództwem Mou The Special Five Porque????? Bo według mnie to on tam błazenadę sieje [br]Dopisany: 20 Maj 2011, 11:11_________________________________________________ W przyszlym sezonie bedzie juz ciezko z Realem pograc Obyś miał rację..... Bo La liga robi się nudna w h*j
Gość Damian A4 Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 To teraz porowmawiamy o Zawiszy :polew:
Gość -makaveli- Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 To teraz porowmawiamy o Zawiszy wole o Zawiszy którą moge na żywo oglądać na stadionie i jej kibicować niż jakimś pseuda gwiazdeczkom z TVpoza tym jest różnica kibicować swojej drużynie z miejsca zamieszkania a drużynie znanej tylko z TV ..... ale co sprzedawczyk może o tym wiedzieć koniec tematu
Gość Damian A4 Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 Mam Ci powiedzieć ile kosztuje taki przelot i bilet do Barcelony i bilet na mecz???? Więc wyluzuj panie moderatorze
Gość -makaveli- Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 zawsze będe bronić tego co Nasze cudze mogę jedynie krytykować
Gość Damian A4 Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 Ja tak jak już pisałem od przyszłego sezonu jeżdzę do Kluczborka na 1 ligę
Gość -makaveli- Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 a jak już o Zawiszy piszemy ...... dzisiaj wielki mecz
Gość Damian A4 Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 zawsze będe bronić tego co Nasze cudze mogę jedynie krytykować Bezpodstawnie???[br]Dopisany: 20 Maj 2011, 11:43_________________________________________________O Zawiszy możesz tutaj pisać sam ze sobą
Gość -makaveli- Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 zawsze będe bronić tego co Nasze cudze mogę jedynie krytykować Bezpodstawnie??? podstawą będzie to że "TV kłamie" [br]Dopisany: 20 Maj 2011, 11:44_________________________________________________ O Zawiszy możesz tutaj pisać sam ze sobą chcesz kropka albo bana
Kamyk Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 Bo La liga robi się nudna w h*** za zainteresowaniem (umiarkowanym, ale zawsze) śledzę dyskusję i to jest chyba najbardziej trafny wpis ta cała liga hiszpańska to po prostu flaki z olejem - polityka transferowa klubów doprowadziła do tego, że bez umiaru naściągano piłkarzy, którzy są nieosiągalni dla innych klubów a co mnie najbardziej irytuje - co jakiś się wybija w innym, natychmiast jest wykupywany przez kogoś z czołowej dwójki szanse na nawiązanie walki są zerowe wieje ujnią i tyle - kiep i ślepota tego nie zauważy natomiast wątek Jose-Real oraz Barca-sędziowie to chyba zbyt długi temat na blogi sportowe, typowo, a raczej nie tu i ja też, no nie mogę się doczekać finału glory glory man utd !! ps - jakie blogi znacie, kogo czytacie i komentujecie ? dawać mi tu, ale to już
Gość Damian A4 Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 Już 3-i sezon z rzędu walka w La Liga o majstra toczy się miedzy Barcą i Realem i niemiał bym nic przeciwko temu gdyby nie fakt, że kurde 3 drużyna w tabeli traci do nich minimum 20 pktów
Gość -makaveli- Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 La Liga jest tak samo nudna jak Scottish Premier League :gwizdanie:
Gość mmcv Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 La Liga jest tak samo nudna jak Scottish Premier League :gwizdanie: :( niestety prawda...
Gość Damian A4 Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 La Liga jest tak samo nudna jak Scottish Premier League :gwizdanie: Dokładnie tylko, że akrakcyjniejsza dla oka Premier Peague jest pod względem rywalizacji najlepsza Zawsze była wielka czwórka nietykalna która walczyłą o majstra - ManU, Chelsea, Arsenal, Liverpool a teraz to tego się dołączył Tottenham i Man City Pięknie
Rekomendowane odpowiedzi