Gość -makaveli- Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 a więc Panowie dzisiaj finał żony,dziewczyny,kochanki wygońcie do rodziców,koleżanek,babci przygotujcie browary,wódke,chipsy,orzeszki,słone paluszki,marihuane i inne kibicowskie używki i oby był to dobry mecz niech wygra lepszy
stanley Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 niech wygra lepszy czyli Barcelona zaraz dostaniesz kropka
Gość Damian A4 Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 W felietonie Johana Cruoifa Johan napisał że wedłuyg niego Guardiola odejdzie z Barcelony a zastąpi go Van Basten :wallbash: Ale bzdura
eltoro3 Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 Wygra latająca Barcelona :> http://www.jetphotos.net/viewphoto.php?id=7115279
Gość Damian A4 Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 Widzę Makaveli położył swoją szanowną rączke na posta Kolkova
Gość -makaveli- Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 Widzę Makaveli położył swoją szanowną rączke na posta Kolkova poprawiałem link bo fotki nie widać...ale nic to nie dało a Wy widzicie fotke z Jego posta :?:
eltoro3 Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 Widzę Makaveli położył swoją szanowną rączke na posta Kolkova poprawiałem link bo fotki nie widać...ale nic to nie dało a Wy widzicie fotke z Jego posta :?: Ja nie widzę.
Gość -makaveli- Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 done jak poprawiałem to też przez jakiś czas było widoczne, a potem znikneło [br]Dopisany: 28 Maj 2011, 17:56_________________________________________________Protestujemy przeciwko traktowaniu kibiców jako obywateli drugiej kategorii, pozbawionych prawa do wolności wypowiedzi, równości wobec wymiaru sprawiedliwości. Zamykanie stadionów, na których wywieszane są antyrządowe hasła, policyjne pacyfikacje demonstrantów „za okazywania lekceważenia organom konstytucyjnym” brutalnie przywołują z pamięci metody działania reżimu komunistycznego. Ogólnopolski Związek Stowarzyszeń Kibiców, podobnie jak organizator rozgrywek Ekstraklasa S.A, Polski Związek Piłki Nożnej oraz przedstawiciele klubów piłkarskich wyrażają zdecydowany sprzeciw przeciwko zamykaniu stadionów. Efektowny chwyt marketingowy tuż przed zbliżającymi się wyborami nie rozwiąże problemów z którymi borykamy się na naszych ligowych boiskach. Straty finansowe liczone w setkach tysięcy złotych z pewnością nie pomogą klubom, które kilka razy liczą każdą złotówkę – by ratować swój budżet. Wszyscy kibice stali się medialnym wrogiem numer jeden, który według rządu należy wytępić. Hasło „bezpieczne stadiony” stało się tylko przykrywką, pod którą kryje się plan odciągnięcia uwagi opinii publicznej od prawdziwych problemów z którymi boryka się nasz kraj; galopujących cen, bezrobocia, szerzącego się politycznego nepotyzmu i kolesiostwa, rosnącego w zastraszającym tempie długu publicznego. Protest nie jest skierowany przeciwko KLUBOWI I ZAWODNIKOM! Swoją obecnością pokazujemy, że narażając się na szykany ze strony organów ścigania, dla których samo założenie klubowego szalika, czy koszulki jest już przestępstwem – jesteśmy razem z naszym klubem. Na stadionach nie będzie prowadzony zorganizowany doping aż do 80 minuty. :gwizdanie:
Kamyk Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 no kutwa za chwilę rusza cyrk w n-sport ja cały chodzę ależ będzie wojna - wszyscy o tym piszą na blogach MU skazany przez znawców tematu na pożarcie i mam wrażenie, że jak Sir czegoś nie wymyślił, to może być Roma po raz drugi ...
Gość -makaveli- Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 ja cały chodzę warto tak dla zagranicznego klubu sie poświęcać...przecież znasz ich tylko z TV
julo23 Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 Protestujemy przeciwko traktowaniu kibiców jako obywateli drugiej kategorii, pozbawionych prawa do wolności wypowiedzi, równości wobec wymiaru sprawiedliwości. Zamykanie stadionów, na których wywieszane są antyrządowe hasła, policyjne pacyfikacje demonstrantów „za okazywania lekceważenia organom konstytucyjnym” brutalnie przywołują z pamięci metody działania reżimu komunistycznego. Ogólnopolski Związek Stowarzyszeń Kibiców, podobnie jak organizator rozgrywek Ekstraklasa S.A, Polski Związek Piłki Nożnej oraz przedstawiciele klubów piłkarskich wyrażają zdecydowany sprzeciw przeciwko zamykaniu stadionów. Efektowny chwyt marketingowy tuż przed zbliżającymi się wyborami nie rozwiąże problemów z którymi borykamy się na naszych ligowych boiskach. Straty finansowe liczone w setkach tysięcy złotych z pewnością nie pomogą klubom, które kilka razy liczą każdą złotówkę – by ratować swój budżet. Wszyscy kibice stali się medialnym wrogiem numer jeden, który według rządu należy wytępić. Hasło „bezpieczne stadiony” stało się tylko przykrywką, pod którą kryje się plan odciągnięcia uwagi opinii publicznej od prawdziwych problemów z którymi boryka się nasz kraj; galopujących cen, bezrobocia, szerzącego się politycznego nepotyzmu i kolesiostwa, rosnącego w zastraszającym tempie długu publicznego. Protest nie jest skierowany przeciwko KLUBOWI I ZAWODNIKOM! Swoją obecnością pokazujemy, że narażając się na szykany ze strony organów ścigania, dla których samo założenie klubowego szalika, czy koszulki jest już przestępstwem – jesteśmy razem z naszym klubem. Na stadionach nie będzie prowadzony zorganizowany doping aż do 80 minuty. Skąd to cytat ?
Gość -makaveli- Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 Skąd to cytat ? z http://zawiszafans.plale to samo jest na stronie Ogólnopolskiego Związku Stowarzyszeń Kibiców http://www.ozsk.pl/
Gość Damian A4 Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 ja cały chodzę warto tak dla zagranicznego klubu sie poświęcać...przecież znasz ich tylko z TV Warto Ja też się cały telepie [br]Dopisany: 28 Maj 2011, 19:17_________________________________________________Dobra widzę zdjęcie :kox: :kox: :kox: :kox:
Kamyk Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 ja cały chodzę warto tak dla zagranicznego klubu sie poświęcać...przecież znasz ich tylko z TV rozumiem że w Bydzi z Zawiszą co tydzień jesteś na grillu ??
Rekomendowane odpowiedzi