moskal Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 Swego czasu Kluivert miał przejść do Wisły, ale szkoda im było kasy... Tak, ale wtedy Kluivert miał juz swoje lata swietności dawno za sobą
Gość -makaveli- Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 ciekawe czemu akurat piszecie o Kluivercie...po pokazywali Go wczoraj przez meczem na trybunach i Wam się przypomniał
moskal Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 ciekawe czemu akurat piszecie o Kluivercie...po pokazywali Go wczoraj przez meczem na trybunach i Wam się przypomniał nie oglądałem wczoraj meczu
Skyliner89 Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 ciekawe czemu akurat piszecie o Kluivercie...po pokazywali Go wczoraj przez meczem na trybunach i Wam się przypomniał nie oglądałem wczoraj meczu Też nie oglądałem. BTW. Takich zawodników jak Patrick Kluivert się nie zapomina
chudy13101980 Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 jak grał RIVALDO,FIGO w barcelonie były czasy
jarko Opublikowano 29 Maja 2011 Autor Opublikowano 29 Maja 2011 Ogladalem wczoraj jeden z lepszych meczy w tym roku to sie dziele wrazeniami :polew: No chyba se jaja robisz... Jednostronne widowisko nazywasz najlepszym meczem :?: Gdzie ten Twój obiektywizm
Gość Damian A4 Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 http://sport.wp.pl/kat,1744,title,Nowy-trener-Chelsea-zarobi-fortune,wid,13455567,wiadomosc.html
stanley Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 ;( ;( ;( mecz był mega średni Nie bede odpisywal na co niektóre komentarze bo po co.....
Skyliner89 Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 Ogladalem wczoraj jeden z lepszych meczy w tym roku to sie dziele wrazeniami :polew: No chyba se jaja robisz... Jednostronne widowisko nazywasz najlepszym meczem :?: Gdzie ten Twój obiektywizm Najlepszy mecz w historii LM był 6 lat temu dokładnie 25 maja 2005 roku
stanley Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 tylu kibiców, kiboli, a nikt o naszej "ekstraklasie" nie napisał :gwizdanie: Moim zdaniem poziom jest niższy - liga bardziej wyrównana. Jak taki cienki Śląsk ma 2 miejsce... Ktoś ma jakieś przybliżone dane dotyczące frekwecji dzisiaj, a 5-8 lat temu ?
Skyliner89 Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 tylu kibiców, kiboli, a nikt o naszej "ekstraklasie" nie napisał :gwizdanie: Moim zdaniem poziom jest niższy - liga bardziej wyrównana. Jak taki cienki Śląsk ma 2 miejsce... Ktoś ma jakieś przybliżone dane dotyczące frekwecji dzisiaj, a 5-8 lat temu ? Co tu pisać... Nudy, nudy, nudy. Mam nadzieje, że Wisła porządnie się wzmocni przed walką o Ligę Mistrzów .
Gość -makaveli- Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 tylu kibiców, kiboli, a nikt o naszej "ekstraklasie" nie napisał :gwizdanie: Moim zdaniem poziom jest niższy - liga bardziej wyrównana. Jak taki cienki Śląsk ma 2 miejsce... Ktoś ma jakieś przybliżone dane dotyczące frekwecji dzisiaj, a 5-8 lat temu ? ja się nie rozpisuje bo nerwa mam Zawisza tylko zremisował z Turem Turek i na dwie kolejki przed końcem sezonu ma zaledwie 3 pkt przewagi PS przy browarku nowy podpis zmajstrowałem [br]Dopisany: 29 Maj 2011, 22:39_________________________________________________ Maciej Skorża poprowadzi zespół Legii Warszawa w sezonie 2011/2012. Brakiem porozumienia zakończyły się negocjacje z selekcjonerem piłkarskiej reprezentacji Słowacji Vladimirem Weissem - poinformował wiceprezes klubu Leszek Miklas.jak dla mnie to dobrze dla klubu że tak się stało....nie jestem zwolennikiem żeby jeden człowiek prowadził klub i reprezentacje (do tego innego kraju)
Gość Damian A4 Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 Nudy, nudy, nudy. Mam nadzieje, że Wisła porządnie się wzmocni przed walką o Ligę Mistrzów . Taaaa - pewnie będą kontynuować Polską tradycję i sprzedają jakiegoś zawodnika Dla mnie najlepszy finał to był w 2005 roku i słynny Dudek Dance
Skyliner89 Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 Dla przypomnienia : ODHZmrzpJs8 AfasA8kgeGg bGhUolydt3Q
Gość -makaveli- Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 jak ten czas leci ....jeszcze PS2 wtedy reklamowali
julo23 Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 Właśnie wracam z mistrzowskiej fety. Kolega złapał 2 koszulki Wisły - od Clebera i kapitana z Krakbetu. A ja mam zdjęcie z Błaszczykowskim Mecz słabiutki, widać że Wiślacy za dużo szampana wyżłopali. Ale za to nawet niezła frekwencja - 24 tys. na stadionie.
Gość -makaveli- Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 A ja mam zdjęcie z Błaszczykowskim poka
Gość mmcv Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 Ogladalem wczoraj jeden z lepszych meczy w tym roku to sie dziele wrazeniami :polew: No chyba se jaja robisz... Jednostronne widowisko nazywasz najlepszym meczem :?: Gdzie ten Twój obiektywizm zapomnialem dodac ze w wykonaniu Barcelony :polew:
Zmija Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 MKS MKS MKS MKS :decayed: :decayed: :decayed: a nie jakas Barca
Rekomendowane odpowiedzi