julo23 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 A co nie mieli geografii nieuki w szkole ? Człowiek sie uczył wszystkich dopływów rzek a taki cymbał jeden z drugim nie wie gdzie leży dany kraj.
Skyliner89 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Większość piłkarzy nie grzeszy inteligencją... :gwizdanie:
Gość -makaveli- Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Ronaldo jak przechodził do Interu to nie umiał czytać ani pisać
pepik Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Ronaldo jak przechodził do Interu to nie umiał czytać ani pisać ale w piłkę grał wybornie
Gość -makaveli- Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Ronaldo jak przechodził do Interu to nie umiał czytać ani pisać ale w piłkę grał wybornie mało tego....w wieku 18 lat jak przeszedł do PSV Eindhoven spał z maskotką (misiem) i sikał w łóżku na potwierdzenie moich słów (ja to akurat z książki wiem biograficznej):
pepik Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Ronaldo jak przechodził do Interu to nie umiał czytać ani pisać ale w piłkę grał wybornie mało tego....w wieku 18 lat jak przeszedł do PSV Eindhoven spał z maskotką (misiem) i sikał w łóżku :polew: :polew:
Gość -makaveli- Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Peszko do Wisły kibole Kolejorza Go zjedzą
jarko Opublikowano 2 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2011 Onetowe plotki... Był do wzięcia za 800tyś, ale mu się kontrakt przedłużył i trza negocjować. Sam zawodnik nie zaprzecza
pepik Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Onetowe plotki... Był do wzięcia za 800tyś, ale mu się kontrakt przedłużył i trza negocjować. Sam zawodnik nie zaprzecza Szacunek, jakby chciał grać w Polsce w tym przypadku w Wiśle, zaraz odezwą się głosy że nie poszło mu w Bundeslidze i wraca. Jak dla mnie to świetny piłkarz, wielki walczak i niech wraca do Polski po Euro pójdzie do lepszego klubu niż Koeln
Gość -makaveli- Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 to już wiem czemu Cupiał poobniżał Nam(robolom Tele-Foniki) od tego miesiąca pensje pensje ... żeby mieć kase na Wisełke i na transfery
stanley Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 to już wiem czemu Cupiał poobniżał Nam(robolom Tele-Foniki) od tego miesiąca pensje pensje ... żeby mieć kase na Wisełke i na transfery
Gość -makaveli- Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 to już wiem czemu Cupiał poobniżał Nam(robolom Tele-Foniki) od tego miesiąca pensje pensje ... żeby mieć kase na Wisełke i na transfery mi tam do śmiechu nie jest .... robiłem do tej pory za 17zł/h + premia ok 500zł .... a teraz będe robić na 13zł/h + premia 200zł + dodatek za weekendy 140zł
stanley Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 to już wiem czemu Cupiał poobniżał Nam(robolom Tele-Foniki) od tego miesiąca pensje pensje ... żeby mieć kase na Wisełke i na transfery mi tam do śmiechu nie jest .... robiłem do tej pory za 17zł/h + premia ok 500zł .... a teraz będe robić na 13zł/h + premia 200zł + dodatek za weekendy 140zł czyli w Wiśle będa większe wzmocnienia niż sądziłem
jarko Opublikowano 2 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2011 to już wiem czemu Cupiał poobniżał Nam(robolom Tele-Foniki) od tego miesiąca pensje pensje ... żeby mieć kase na Wisełke i na transfery mi tam do śmiechu nie jest .... robiłem do tej pory za 17zł/h + premia ok 500zł .... a teraz będe robić na 13zł/h + premia 200zł + dodatek za weekendy 140zł Żeby Ruuda kupić musielibyście pewnie a 8zł/h pracować :gwizdanie: Co za wyzysk... Pewnie w comarchu też będą cięcia bo Craxa się utrzymał a profesor sporą nagrodę za to obiecał
Gość -makaveli- Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 jak wcześniej Wisła mistrza zdobyła(2008/2009) to przez pół roku premii nie dostawaliśmy żeby na nagrode dla kopaczy było :gwizdanie: tak to już jest niestety [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2011, 10:02_________________________________________________jakby Cupiał sprzedał Wisłe (miał takie zamiary jakiś czas temu) to pewnie w miodzie byśmy pływali
Gość mmcv Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Niech biorą ciapę łajzę Adebayora - oby Real go nie wykupił nienawidze tego typa...naprawde to jest taka swinia ze masakra . W dodatku pod kopula on tez ma problemy . A pasuje do tej koszulki Blancos jak swini siodlo ... No ale Jarko to jest typowy napastnik JOSE Mourinho ... Byl Drogba teraz bedzie Adebayor Jedyny napastnik z prawdziwego zdarzenia ktorego zazdroscilem Jose to byl ... ETO bo Milito najlepsze lata ma za soba , stac go bylo na jeden dobry sezon i raczej juz nie bedzie jakims wybitnym graczem .
julo23 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Żeby Ruuda kupić musielibyście pewnie a 8zł/h pracować :gwizdanie: Co za wyzysk... Pewnie w comarchu też będą cięcia bo Craxa się utrzymał a profesor sporą nagrodę za to obiecał U nas w mieście jak ktoś ma 10zł/h to już luksus. A pozostali mówią że ma dobrą prace
Rekomendowane odpowiedzi