Gość Damian A4 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Grzegorz czyżbys był za Interem?
Skyliner89 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Inter tonie dokładnie taki spadek w sztabie trenerskim Mourinho-->> Gian Piero Gasperini znowu minie kilkanaście lat zanim Inter coś osiągnie :gwizdanie: Chyba, że zainicjujecie Calciopoli 2 :gwizdanie: Trenerem miał być przecież Andre Villas-Boas z FC Porto? Juve zatrudniła legendę Antonio Conte i szczerze czarno to widzę, ale czas pokaże. W tym czasie było kilku innych znacznie lepszych trenerów m.in. Luis Van Gaal, Carlo Ancelotti czy Dider Deschamps, który już prowadził Juve.
Gość -makaveli- Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Grzegorz czyżbys był za Interem? spośród drużyn spoza kraju to tak
jarko Opublikowano 25 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2011 Inter tonie Wraz z Juve i całą ligą Włoską... Tylko jedna drużyna się liczy... FORZA MILAN
Gość -makaveli- Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 FORZA MILAN całkiem się kompromitujesz w ostatnim czasie
jarko Opublikowano 25 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2011 FORZA MILAN całkiem się kompromitujesz w ostatnim czasie Hehe rozumiem że Inter ze względu na barwy... Podobnie jak rex kibicuje Atlatico - biało-czerwone pasy :gwizdanie: Ja się wychowałem na WIELKIEJ holenderskiej trójcy grającej za moich lat młodości w Milanie i to jest pierwsze drużyna zagraniczna jakiej kibicowałem. Van Basten to mój idol i możecie se tu różne rzeczy wymyślać. Real był jakiś czas później za czasów najpierw Figo, a później Zidana... Jeszcze OM lubię i Ajax i tyle. Żadnych Angoli i Dojczlandów Niemniej jednak kibicowanie drużynom zagranicznym jest dla mało drugorzędna sprawą. Kiedyś pięknie grał Milan i ta drużyna wówczas była na tapecie, później podobała mi się gra Realu. Gdzieś po drodze był wspomniany OM i Ajax który cenie za wychowanie wielu wspaniałych grajków. I tyle. W mych żyłach płynie błękitna Nowohucka krew, a Wam zostawiam neo napinke BTW sooorrrry, pierwsze było Chicago Bulls
Gość -makaveli- Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 FORZA MILAN całkiem się kompromitujesz w ostatnim czasie Hehe rozumiem że Inter ze względu na barwy... coś w tym jest
jarko Opublikowano 25 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2011 No widzisz, ja się nigdy na to w ten sposób nie patrzyłem... Ale wiadomo, każdy ma własne fanaberie
Gość -makaveli- Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 No widzisz, ja się nigdy na to w ten sposób nie patrzyłem... Ale wiadomo, każdy ma własne fanaberie tak to już jest jak się widzi Swoje ukochane barwy
jarko Opublikowano 25 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2011 Haha no to dałeś porównanie... To co jak na Ruchu stanley śpiewa HKS to co też powinienem lubić ten klub Chorzowski :naughty:
Gość Damian A4 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Ja się wychowałem na WIELKIEJ holenderskiej trójcy grającej za moich lat młodości w Milanie i to jest pierwsze drużyna zagraniczna jakiej kibicowałem. Van Basten to mój idol i możecie se tu różne rzeczy wymyślać. Real był jakiś czas później za czasów najpierw Figo, a później Zidana... Jeszcze OM lubię i Ajax i tyle. Żadnych Angoli i Dojczlandów Niemniej jednak kibicowanie drużynom zagranicznym jest dla mało drugorzędna sprawą. Kiedyś pięknie grał Milan i ta drużyna wówczas była na tapecie, później podobała mi się gra Realu. Gdzieś po drodze był wspomniany OM i Ajax który cenie za wychowanie wielu wspaniałych grajków. I tyle. W mych żyłach płynie błękitna Nowohucka krew, a Wam zostawiam neo napinke BTW sooorrrry, pierwsze było Chicago Bulls No to dlaczego stoisz za Realem??? Nie czaje Figo = Zdrajca :kox: [br]Dopisany: 25 Czerwiec 2011, 22:26_________________________________________________ Trenerem miał być przecież Andre Villas-Boas z FC Porto? Wybrał Czelsii
jarko Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2011 No to dlaczego stoisz za Realem??? Nie czaje Figo = Zdrajca :kox: Z tego samego powodu co za Milanem... A Figo dla mnie nie jest zdrajcą... Nawet Kaka nie będzie jak go Inter kupi... Zdrajcą jest Bukalski, Koźmiński :gwizdanie:
Gość -makaveli- Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Mistrz Grecji, Olympiakos Pireus, i cztery inne greckie kluby są zagrożone spadkiem z Super Ligi w obliczu skandalu korupcyjnego w tamtejszym futbolu. Jak informuje serwis Goal.com o ustawianie meczów oskarża się w Grecji już 70 osób. powoli wyłazi ten korupcyjny świat mam nadzieje że korupcja z UEFA i FIFY też kiedyś ujrzy światło dzienne :gwizdanie: bo tam na bank skorumpowani po uszy
Gość Damian A4 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Dla każdego "cule" Figo jest zdrajca
julo23 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 http://legia.net/wiadomosci,42122-kucharczyk_zagral_z_premierem,_byli_tez_kibice_legii.html No to se pograł z dziećmi
Gość -makaveli- Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 http://legia.net/wiadomosci,42122-kucharczyk_zagral_z_premierem,_byli_tez_kibice_legii.html No to se pograł z dziećmi ma szczęście że tylko tak się skończyło
jarko Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2011 Dla każdego "cule" Figo jest zdrajca Hehe chyba nie wiesz o kim ja napisałem
Gość Damian A4 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Chyba, że myślimy o innym Figo Ja mówie o gościu co sie zwał Luis Figo (Portugalczyk, Prawy pomocnik), który to obiecywał nam, że nigdy nie zmieni klubu a po tygodniu ogłoszono go graczem Realu
Rekomendowane odpowiedzi