Gość mmcv Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Jarko super temata pusciles :good: Co do Barcelony :kox: :kox:... Mata nic pewnego , Fabregas w toku ale nie za te pieniadze co chce za niego Arsenal... wg mnie to przereklamowany zawodnik ten CESC, gra dobrze ale nie na tyle zeby wygrysc Inieste czy Xaviego z kadry ... Moze za rok /dwa Xaviego co najwyzej . Ja bym go odpuscil (35-40mln to max za niego !!!), jesli Arsenal sie bedzie upieral przey 60mln . Ozil wart zainteresowania jesli chodzi o Barcelone. Toure sie zegna na 90%, nic wtym dziwnego chlop ma ambicje zeby grac w pierwszym skladzie a jakies Drewienko Keita odziwo przedluza umowe (grajac kiszke). Guardiola troche slepy ale czas pokaze. Pozatym Ibra powinien zniknac z tej druzyny ...no chyba ze sie rozkreci ... w co watpie. Real :thumbdown: : Hmmm Di Maria przeszedl ... Maicon jest na celowniku (Inter chce ponad 30, Real oferowal 20 :polew: ) . Benzema na celowniku MANU - gra padake w La Liga ale ... zniego juz gwiazdora raczej nie zrobia - gosc w polu karnym zamiast glowkowac chce lapac pilke rekami :polew: . p.s. David Silva bedzie gral w Premiera Division ... a szkoda bo liczylem ze go Barca moze przygarnie (swietny ofensywny pomocnik z ... szkalnymi nogami niestety (Robben, Iniesta... ) :wallbash: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DiM Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Keita został bo jest ulubieńcem Guardioli nie wnikam... Real chce Maicona ale nikt z was nie wie że Sergio Ramosa chcą się pozbyć bo po co go dwóch dobrych obrońców? Barcelona jest gotowa wyłożyć za niego 30mln ale czy warto kupić tego pascia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Keita został bo jest ulubieńcem Guardioli nie wnikam... Real chce Maicona ale nikt z was nie wie że Sergio Ramosa chcą się pozbyć bo po co go dwóch dobrych obrońców? Barcelona jest gotowa wyłożyć za niego 30mln ale czy warto kupić tego pascia? Cos opowiadasz ztym Ramosem ... przeciez Ramos moze grac jako srodkowy obronca , i tak zapewne bedzie gral jak kupia Maicona , nie ma mozliwosci zeby Ramos trafil do Barcelony - dziwi mnie ze wto wierzysz Tak wogole to moze warto sie zainteresowac spowrotem Robinho ...tyle ze nie wiem czy on pasuje do Barcelony ... ze swoim dziecinnym podejsciem do zycia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DiM Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 o Ramosie Darek Szpakowski mówił podczas jednego meczu, też w to nie wierzę, a jakby nawet to będzie miał przejebhane jak niegdyś Luis Figo Peace A Robinho nie chce widzieć w Barcelonie, chyba że w szkołce juniorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Darek Szpakowski mówił podczas jednego meczu Darek czyta pudelka :polew: :polew: :polew: btw... Toure sie pozegnal !! GRATULUJE HOLANDI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Real :thumbdown: : Tak, tak... Kibicowi Barcelony ciężko jest przełknąć to co robi Real Ja tam w nich wierze, a Murinho to idealny dla nich trener Wiem, wiem oni chcieli by wszystko kupić - ja nie mam nic przeciw Czekam tylko na odrodzenie Kaki :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DiM Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Widzę Jarko że się nie będziemy lubić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 ja mam nadzieje ze Real nic nie wygra w tym sezonie wtedy jest szansa ze wywala Mourinho,bo jezeli zostanie na kolejny sezon wtedy moze byc nie dobrze,w 2 sezonie inter wygral Lm.a sklad Real ma mocny :gwizdanie: szkoda ze Silva poszedl do City-mam nadzieje ze bedzie zalowal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DiM Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 poszedł za pieniędzmi W tym sezonie city będzie mocne na bank Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Chygrynski pozegnal sie z barca... transfer roku hehehe sprzedali go na rok do Barcy za 25 teraz odbieraja go za 15 eheheh ... Kurde.. bezsens. Jest szansa ze Ibra pojdzie w piz*u . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DiM Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 dziwisz się? jak on grał Ibra...ja bym go zostawił ponieważ to ppiłkarz nieprzewidywalny Ciekawe kogo kupią w miejsce Czychry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 nie dziwie sie tylko uwazam to za beznadziejny ruch Guardioli ... jak mozna bylo wogole sciagac to prochno on do setki biega wolniej niz ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 no i oficjalnie mamy Brouca w Fiorentinie http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/serie-a/2009-2010/artur-boruc-fioletowym_sto2398301/story.shtml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyliner89 Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Na 90% do Juve ma trafić Diego Forlan : http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-wloska/zdobywca-zlotej-pilki-trafi-do-juventusu,1,3323813,wiadomosc.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Arek nie napalal bym sie poki co na Forlana...Krasic tez mial przejsc a widzisz jak wyszlo.ja te newsy czytam ale ciesze sie dopiero jak sa oficjalne info Juve zdecydowanie potrzebuje lewego obroncy,skrzydlowego i napastnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyliner89 Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 ...a może jednak :gwizdanie:... Nie obwijając w bawełnę... Amauri i Iaquinta to drewniacy... Iaquinta nic szczególnego nie pokazał na MŚ w RPA 2010. Ja bym widział w Juve Fabio Quagliarelle. Diego Forlan byłby dużym wzmocnieniem ataku Juve . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DiM Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Adriano z Sevilli już w Barcelonie jeszcze czekam aż przejdzie Javi Martinez i Fabregas może zostać w Londynie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 swietnie ze Barca kupila Davida Ville chlopak ma teraz zyciowa forme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 22 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/ranking-iffhs-polska-ekstraklasa-gorsza-od-ligi-bo,1,3326639,wiadomosc.html Wyżej od polskiej ligi oceniono rozgrywki w takich krajach jak Syria, Wietnam, Cypr, Gruzja, Libia czy Botswana. :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/prasa-po-wisle_sto2421830/story.shtml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi