Biszczan Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Dzisiaj jeden z najlepszy bramkarzy na świecie czyli Gigi Buffon obchodzi swoje 34 urodziny . 20:45 -> Juventus - Udinese. Sto lat Wierzę, że Juve w dobrym stylu pokona Udine bo ten przełożony szpil na wyjeździe, który zremisowali był średni
David Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Juve 20 meczow bez porazki,oj kibicie Milanu boja sie w tym roku
julo23 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Victor Agali to jeden z najbardziej znanych piłkarzy, jacy pojawili się w ostatnich latach w polskiej lidze. Facet grał przez kilka lat w Schalke 04 Gelsenkirchen i stanowił o sile tego zespołu. Teraz Nigeryjczyk przyjechał do Polski i będzie występował w Zawiszy Bydgoszcz... w 1. lidze. Co pokaże to się okaże, ale jak zapamiętał Polaków wiemy już dzięki jego wywiadowi dla "Super Expressu". Zna oczywiście zawodników z Polski, z którymi grał wspólnie w Niemczech. - Wałdoch i Hajto. Kompletnie różne typy. Wałdoch spokojny, opanowany, a Hajto wariat. Ale w pozytywnym znaczeniu. Dzięki niemu w szatni zawsze coś się działo. Kiedy po przyjeździe do Polski usłyszałem słowo "kur...", od razu pomyślałem o Hajcie - opowiada Nigeryjczyk. - To było jego ulubione słowo. Powtarzał je na okrągło. Wtedy jeszcze nie wiedziałem, co znaczy, ale byłem na tyle ciekaw, że w końcu zapytałem. Okazało się, że to coś brzydkiego, ale... nie aż tak bardzo. W Polsce często się nadużywa tego słowa - dodaje Agali.
Biszczan Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Victor Agali to jeden z najbardziej znanych piłkarzy, jacy pojawili się w ostatnich latach w polskiej lidze. Facet grał przez kilka lat w Schalke 04 Gelsenkirchen i stanowił o sile tego zespołu. Teraz Nigeryjczyk przyjechał do Polski i będzie występował w Zawiszy Bydgoszcz... w 1. lidze. Co pokaże to się okaże, ale jak zapamiętał Polaków wiemy już dzięki jego wywiadowi dla "Super Expressu". Zna oczywiście zawodników z Polski, z którymi grał wspólnie w Niemczech. - Wałdoch i Hajto. Kompletnie różne typy. Wałdoch spokojny, opanowany, a Hajto wariat. Ale w pozytywnym znaczeniu. Dzięki niemu w szatni zawsze coś się działo. Kiedy po przyjeździe do Polski usłyszałem słowo "kur...", od razu pomyślałem o Hajcie - opowiada Nigeryjczyk. - To było jego ulubione słowo. Powtarzał je na okrągło. Wtedy jeszcze nie wiedziałem, co znaczy, ale byłem na tyle ciekaw, że w końcu zapytałem. Okazało się, że to coś brzydkiego, ale... nie aż tak bardzo. W Polsce często się nadużywa tego słowa - dodaje Agali. Dobre
pepik Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Villarreal-Barcelona 0-0 kolejne 2 punkty straty do Realu
jarko Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2012 Villarreal-Barcelona 0-0 kolejne 2 punkty straty do Realu Uuuuu lipka... A tak liczyłem że na CN ten tytuł zdobędziemy Wihu, uprzedzając twe pytanie tym razem... Chcesz wiedzieć co słychać w Hutniku to zapraszam do oglądania i subskrybowania Naszego kanałau na YT: https://www.youtube.com/user/hutniktv?feature=mhee Codziennie coś ciekawego, a na dniach skrót z meczu jak "wydzieramy" Wiśle mistrzostwo Krakowa w lidze halowej :naughty:
Wihajster Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Villarreal-Barcelona 0-0 kolejne 2 punkty straty do Realu Uuuuu lipka... A tak liczyłem że na CN ten tytuł zdobędziemy Wihu, uprzedzając twe pytanie tym razem... Chcesz wiedzieć co słychać w Hutniku to zapraszam do oglądania i subskrybowania Naszego kanałau na YT: https://www.youtube.com/user/hutniktv?feature=mhee Codziennie coś ciekawego, a na dniach skrót z meczu jak "wydzieramy" Wiśle mistrzostwo Krakowa w lidze halowej :naughty: a własnie co tam słychać Widać brak wczoraj Iniesty i przemęczenie zbyt częstymi meczami. Ale cóz do końca sezonu jeszcze mnóstwo meczy i wszystko może sie zdarzyć
Duds Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Villarreal 0-0 Barcelona Guardiola Crying 1-28-2012 :polew:
Gość Damian A4 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Kolego jeszcze 17 kolejek [br]Dopisany: 29 Styczeń 2012, 13:40_________________________________________________ Villarreal 0-0 Barcelona Guardiola Crying 1-28-2012 :polew: A tak wogóle jest to film z 2009 roku z Japonii z ceremonii po zdobyciu Klubowego Mistrzostwa Świata więc Ci zart nie poszedł
jarko Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2012 więc Ci zart nie poszedł Ja sie uśmiałem
Duds Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 więc Ci zart nie poszedł Ja sie uśmiałem
Gość Damian A4 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 więc Ci zart nie poszedł Ja sie uśmiałem Bo ty inny jestes
chudy13101980 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 AVL nieźle leje arsenal do przerwy
pepik Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 AVL nieźle leje arsenal do przerwy Już jest 3-2 dla Arsenalu
lukaszk Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Juve 20 meczow bez porazki,oj kibicie Milanu boja sie w tym roku ja bym powiedział że Juve musi się ostro spinać jak chce uciec w tabeli słabemu Milanowi w tym roku... [br]Dopisany: 30 Styczeń 2012, 10:37_________________________________________________
David Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 ja bede sie cieszyl jezeli juve sie dostanie do LM mistrzostwo w tym roku byloby szokiem,poniewaz aktulany sklad juve nie jest skladem na mistrza wloch,ale jezeli bedzie LM to i bedzie kasa i transfery a wtedy milan ma pozamiatane,milan ma wieksze szanse na mistrza bo ma w skladzie Ibre,moj brat oglada duzo meczow milanu i mowi ze bez Ibry milan nie istnieje,on duzo strzela ale tez duzo asystuje,wiekszosc akcji przechodzi przez niego,tak jak wczoraj sam strzelil a pozniej asysta 2-0 i po meczu
Biszczan Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Juve ma tylko tą przewagę, że z tymi najgroźniejszymi rywalami osiągnęło w pierwszej rundzie dobre rezultaty i większość meczy rewanżowych zagra u siebie z nimi (oprócz Milanu). Jedyną szansą na ucieczkę są same zwycięstwa, o co bardzo trudno w tym sezonie;) Oglądałem trochę mecz Milan-Lazio i ten trzon Ibrahimovic-Robinho-Seedorf-Nocerino znaczy wiele w drużynie Milanu, a przecież K.P.Boateng jest jeszcze.
Rekomendowane odpowiedzi