PABLO Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/523913_10150672301711237_195470936236_9636985_695372850_n.jpg addassko, kilka postów wyżej to wkleiłem
chudy13101980 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 http://transfery.info/51865,oficjalnie-guardiola-odchodzi-z-barcelony
akjam Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zastanawiałem się czy tak będzie i szczerze mówiąc to się dziwię... Mógłby być takim trenerem ikoną jak m.in. Ferguson i inni ale może tak to czuje...
Skyliner89 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Wyprzedaż w Realu -> http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-hiszpanska/real-madryt-pozbedzie-sie-szesciu-pilkarzy,1,5117847,wiadomosc.html Pasowało by, żeby Juve zainteresowało się Gonzalo Higuainem To znalazłem na fb:
addassko Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/523913_10150672301711237_195470936236_9636985_695372850_n.jpg addassko, kilka postów wyżej to wkleiłem sorki nie zauwazylem
Skyliner89 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Novara 0:4 JUVENTUS. Jeszcze 3 mecze do końca. 30 Scudetto coraz bliżej.
David Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Novara 0:4 JUVENTUS. Jeszcze 3 mecze do końca. 30 Scudetto coraz bliżej. Juve dzisiaj nie bylo zadnych problemow,szkoda ze Milan wygral,liczylem ze Siena powalczy cos...no ale potrzeba jeszcze 2 zwyciestw
Skyliner89 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Novara 0:4 JUVENTUS. Jeszcze 3 mecze do końca. 30 Scudetto coraz bliżej. Juve dzisiaj nie bylo zadnych problemow,szkoda ze Milan wygral,liczylem ze Siena powalczy cos...no ale potrzeba jeszcze 2 zwyciestw Nie zapominaj, że jeszcze inter gra z AC Milanem i inter może im pkt urwać
jedrekx Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 dzisiaj derby :naughty: i c*py dostaje baty
stanley Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 derby KRK średnie, teraz derby Manchesteru
stanley Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 bardzo słaby mecz United zostały dwie kolejki......
Skyliner89 Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 Potrzebne są zmiany w Man UTD... Na własne życzenie stracą Mistrza...
jedrekx Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 potrzebny jest bramkarz, który wie, że gra w piłkę a nie w siatkówkę.. wczorajszy mecz to porażka
David Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 bedzie porazka jak City bedzie mialo mistrza,to pokaze ze jak masz kupe kasy to mozesz wszystko,a ja jestem zawsze przeciw takim klubom jak City,Chelsea,Andzy,PSG, mam nadzieje ze jakis arabus nie kupi Juve-nie chce zeby sie stalo takim klubem jak te
jarko Opublikowano 2 Maja 2012 Autor Opublikowano 2 Maja 2012 bedzie porazka jak City bedzie mialo mistrza,to pokaze ze jak masz kupe kasy to mozesz wszystko,a ja jestem zawsze przeciw takim klubom jak City,Chelsea,Andzy,PSG, mam nadzieje ze jakis arabus nie kupi Juve-nie chce zeby sie stalo takim klubem jak te Nie no oczywiśvie do Juve podobnie jak do Milanu, M.Utd, Barcy czy Realu pieniądze na transfery spadają z nieba a jak już kupują piłkarzy to za czapke gruszek bo przecież głównie to z młodzieży składy budują... A jak już jakiś klub nie ma kasy to ma jej nie mieć bo inny ma i już. Nie może przyjść jeden bardzo bogaty gość z kasą i sponsorować tylko musi być kilkunastu małych sponsorów i jakoś to będzie... W Polsce takie kluby jak Craxa Filipiaka, Śląsk Polsatu, Wisła Cupiała, Polonia Wojciechowskiego, Legia TVNu, Zawisza Osucha też są bee ? A może w klubach o których piszesz nie ma wielkich tradycji piłkarskich i przyrównujesz ich do zabawek bogatych ludzi jak u Nas Nieciecza ( chociaż w tym przypadku to za***ista reklama dla firmy bruk-bet jest )... Kompletnie nie rozumiem Twojego toku rozumowania...
chudy13101980 Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 bedzie porazka jak City bedzie mialo mistrza,to pokaze ze jak masz kupe kasy to mozesz wszystko,a ja jestem zawsze przeciw takim klubom jak City,Chelsea,Andzy,PSG, mam nadzieje ze jakis arabus nie kupi Juve-nie chce zeby sie stalo takim klubem jak te Nie no oczywiśvie do Juve podobnie jak do Milanu, M.Utd, Barcy czy Realu pieniądze na transfery spadają z nieba a jak już kupują piłkarzy to za czapke gruszek bo przecież głównie to z młodzieży składy budują... A jak już jakiś klub nie ma kasy to ma jej nie mieć bo inny ma i już. Nie może przyjść jeden bardzo bogaty gość z kasą i sponsorować tylko musi być kilkunastu małych sponsorów i jakoś to będzie... W Polsce takie kluby jak Craxa Filipiaka, Śląsk Polsatu, Wisła Cupiała, Polonia Wojciechowskiego, Legia TVNu, Zawisza Osucha też są bee ? A może w klubach o których piszesz nie ma wielkich tradycji piłkarskich i przyrównujesz ich do zabawek bogatych ludzi jak u Nas Nieciecza ( chociaż w tym przypadku to za***ista reklama dla firmy bruk-bet jest )... Kompletnie nie rozumiem Twojego toku rozumowania... ---------- Post dopisany at 12:02 ---------- Poprzedni post napisany at 12:02 ---------- bedzie porazka jak City bedzie mialo mistrza,to pokaze ze jak masz kupe kasy to mozesz wszystko,a ja jestem zawsze przeciw takim klubom jak City,Chelsea,Andzy,PSG, mam nadzieje ze jakis arabus nie kupi Juve-nie chce zeby sie stalo takim klubem jak te Nie no oczywiśvie do Juve podobnie jak do Milanu, M.Utd, Barcy czy Realu pieniądze na transfery spadają z nieba a jak już kupują piłkarzy to za czapke gruszek bo przecież głównie to z młodzieży składy budują... A jak już jakiś klub nie ma kasy to ma jej nie mieć bo inny ma i już. Nie może przyjść jeden bardzo bogaty gość z kasą i sponsorować tylko musi być kilkunastu małych sponsorów i jakoś to będzie... W Polsce takie kluby jak Craxa Filipiaka, Śląsk Polsatu, Wisła Cupiała, Polonia Wojciechowskiego, Legia TVNu, Zawisza Osucha też są bee ? A może w klubach o których piszesz nie ma wielkich tradycji piłkarskich i przyrównujesz ich do zabawek bogatych ludzi jak u Nas Nieciecza ( chociaż w tym przypadku to za***ista reklama dla firmy bruk-bet jest )... Kompletnie nie rozumiem Twojego toku rozumowania...
Rekomendowane odpowiedzi