akjam Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 szkoda że Legia nie została mistrzem:kwasny: Śląsk dostanie baty w LMJasnowidz? A Legia... Na własne życzenie straciła mistrzostwo. jak Wisła mogła się podłożyć Śląskowi mając trenera z Chorzowa.Sam nie wierzysz co piszesz A co ma piernik do wiatraka? Znam kibiców GKSy z Chorzowa... Chyba sam nie wiesz co piszesz. Jeśli kibic rzeki pisze że się podłożyła to chyba bardziej przekonujące niż jakby to napisał kibic Ruchu. Podłożenie ewidentne i mecz wypaczony przez sędziego. Tytuł należy się Ruchowi... ---------- Post dopisany at 20:49 ---------- Poprzedni post napisany at 20:47 ---------- Historia lubi się powtarzać - 1993 rok Tyle że tu nie jest to tak ewidentne Oglądałeś mecz? Nie widziałem tam żadnej ingerencji sędziego w wynik i ustawienie meczu... WIsła była słaba i "0" skuteczności bo okazje były szczególnie w I połowie. Nic się Ruchowi nie należy.. kopacze dali ciała z Podbeskidziem i Łksą, a teraz będzie cały czas gadka, że Wisła się podłożyła...Juve zdobyło Scudetto !!! Forza Bianconeri !!! Tak jak mówione było przed meczem że będzie gadka o tym, że Wisła się podłoży ale to tylko przypuszczenia i nic więcej. Mogą sobie wszyscy gadać i tak nic to nie zmieni. Żeby była jasność - wolałbym żeby R zdobył mistrza niż Śląsk.
julo23 Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 Ruch sam jest sobie winny. Mistrzostwo zdobyw a się własnie na takich Podbeskidziach i ŁKSach. Ja tam nie widziałem żadnego podkładania, wręcz przeciwnie, Wiślacy mało brakło i popsuli by święto WKS-owi. Szczególnie Iliev miał okazje no i ten młody co wszedł, jakby był wyższy 2 cm to by była brama. Śląsk musiał się nieźle napocić żeby wygrać.
akjam Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 Jestem tego samego zdania. Mieli swoje okazje ale niestety skuteczność tragiczna i stąd takie miejsce w lidze. Końcówka jak Wisła siadła na Śląsku (parę minut) to kibice zaczęli gwizdać bo widzieli jak Wisła atakuje i bali się, że mistrzostwo może trafić nie do Wrocławia... Szczerze mówiąc myślałem, że Wisła "odda" mecz ale raczej tak to nie wyglądało. Trzej królowie Wielkich Miast... wczoraj mieli grać dla Śląska ale Lechia za słaba na Ruch a Śląsk wygrał szczęśliwie i przy braku skuteczności Wisły... Tyle ode mnie.
Nelson Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 Jestem tego samego zdania. Mieli swoje okazje ale niestety skuteczność tragiczna i stąd takie miejsce w lidze. Końcówka jak Wisła siadła na Śląsku (parę minut) to kibice zaczęli gwizdać bo widzieli jak Wisła atakuje i bali się, że mistrzostwo może trafić nie do Wrocławia... Szczerze mówiąc myślałem, że Wisła "odda" mecz ale raczej tak to nie wyglądało. Trzej królowie Wielkich Miast... wczoraj mieli grać dla Śląska ale Lechia za słaba na Ruch a Śląsk wygrał szczęśliwie i przy braku skuteczności Wisły... Tyle ode mnie. Święte słowa.
David Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 30 SCUDETTO!!! i 3 gwiazdeczki!!! Teraz czas na Napoli http://img443.imageshack.us/img443/1930/juvetus3starlogotp.jpg JUVE :banan: pieknie to wyglada teraz tyle lat czekania,tyle lat ponizania,wypominania calcipoli,serie B,slabe sezony ale wytrwali kibice zyli nadzieja przez te wszystkie lata i nie opuszczali Juve a ich cierpliwosc zostala nagrodzona,Scudetto wrocilo na swoje miejsce,3 gwiazdka :drunk:Wielkie brawa,slowa uznania i szacunek dla naszego trenera Conte,przed sezonem mialem watpliwosci czy to wlasciwa osoba ale nieslusznie, Grazie Antonio - prawdziwy Juventino
Skyliner89 Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 30 SCUDETTO!!! i 3 gwiazdeczki!!! Teraz czas na Napoli http://img443.imageshack.us/img443/1930/juvetus3starlogotp.jpg JUVE :banan: pieknie to wyglada teraz tyle lat czekania,tyle lat ponizania,wypominania calcipoli,serie B,slabe sezony ale wytrwali kibice zyli nadzieja przez te wszystkie lata i nie opuszczali Juve a ich cierpliwosc zostala nagrodzona,Scudetto wrocilo na swoje miejsce,3 gwiazdka :drunk:Wielkie brawa,slowa uznania i szacunek dla naszego trenera Conte,przed sezonem mialem watpliwosci czy to wlasciwa osoba ale nieslusznie, Grazie Antonio - prawdziwy Juventino Nie wierzyłeś, że się uda, ale się udało . Teraz czas na podbój Europy . Teraz niech zarząd przedłuży kontrakt z Alexem i będę zadowolony w 100% . Skrzywdzili Nas, ale teraz wracamy silniejsi
stanley Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 the reds vs chelsea w 29 minucie 3:0:whistling:
Gość -makaveli- Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 Zawisza Bydgoszcz 3-0 Arka Gdynia dziękuję za uwagę
stanley Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 Zawisza Bydgoszcz 3-0 Arka Gdynia dziękuję za uwagę to kto wchodzi razem z Piastem ?
Gość -makaveli- Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 Zawisza Bydgoszcz 3-0 Arka Gdynia dziękuję za uwagę to kto wchodzi razem z Piastem ? no jak to kto .....Zawisza Bydgoski
jarko Opublikowano 10 Maja 2012 Autor Opublikowano 10 Maja 2012 Zawisza Bydgoszcz 3-0 Arka Gdynia dziękuję za uwagę Ale że co ? Arka nawet o awans nie walczy... Zawisza - Stróże 1-1 Zawisza - Bruk-Bet 2-3 Piast i Pogoń dopiero przed Wami w bezpośrednich meczach o awans.
Gość -makaveli- Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 Zawisza Bydgoszcz 3-0 Arka Gdynia dziękuję za uwagę Ale że co ? to że nadal walczymy o awans
jarko Opublikowano 12 Maja 2012 Autor Opublikowano 12 Maja 2012 Zawisza w Bytomiu live na Orange sport. Wychowanek Hutnika, Białkowski jebnie dzisiaj bramę
Rekomendowane odpowiedzi