Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Piłka nożna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jedziemy? :naughty:

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 843,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

W wawie jest za***iście :banan::kox:

Opublikowano
Strefa kibica we Wrocku jakaś fajna jest ? Wybiera się ktoś jutro ?
Byliśmy dwa razy ale nie na Rynku tylko niedaleko stadionu w strefie Fun Zone Carlsberg.... Mniej ludzi niż na Rynku a emocje takie same! :good:Byliśmy na obu meczach grupowych Rosja - Czechy i Czechy - Grecja na stadionie Wrocka i do strefy o której mowa dojechaliśmy zartramwajem - 3 przystanki. :good: Blisko stadionu i dużo ludzi... Atmosfera jak wszędzie! :good: A jeśli chodzi o Rynek to dojazd... Trzeba dużooooo wcześniej tam być żeby mieć jakieś sensowne miejsce i bez spinki. :wink4: Dojzad do stadionu jest rewelka! Dolatujesz autostradą do samego Wrocka i później obwodnicą Wrocławia i parkingi są 5 minut drogi od stadionu! Na serio rewelacja! :good: Co do strefy to płaci się tam albo żetonami (wymiana kasy na strefie) albo PayU. :good:
Opublikowano
283731_391992680847560_1564054447_n.jpg
Opublikowano
  • Autor

Pablo, ja jadę :)

---------- Post dopisany at 15:40 ---------- Poprzedni post napisany at 15:39 ----------

Byliśmy dwa razy ale nie na Rynku tylko niedaleko stadionu w strefie Fun Zone Carlsberg.... Mniej ludzi niż na Rynku a emocje takie same! :good:Byliśmy na obu meczach grupowych Rosja - Czechy i Czechy - Grecja na stadionie Wrocka i do strefy o której mowa dojechaliśmy zartramwajem - 3 przystanki. :good: Blisko stadionu i dużo ludzi... Atmosfera jak wszędzie! :good: A jeśli chodzi o Rynek to dojazd... Trzeba dużooooo wcześniej tam być żeby mieć jakieś sensowne miejsce i bez spinki. :wink4: Dojzad do stadionu jest rewelka! Dolatujesz autostradą do samego Wrocka i później obwodnicą Wrocławia i parkingi są 5 minut drogi od stadionu! Na serio rewelacja! :good: Co do strefy to płaci się tam albo żetonami (wymiana kasy na strefie) albo PayU. :good:

Dzięki za wyczerpujące info. Jedna z osób ma bilet na mecz, cztery pozostałe będą właśnie w strefie kibica melanżować. I na to wygląda że opcja carlberg zone jest najlepsza. A na rynek to raczej po meczu jak coś :)

Opublikowano

Panowie ja jade wlasnie jutro rano na meczyk , mam bilety :) , moze bysmy sie przed meczem gdzies spikneli na jakies piwko ?? wybiera sie ktos ???

Opublikowano

Pablo, ja jadę :)

---------- Post dopisany at 15:40 ---------- Poprzedni post napisany at 15:39 ----------

Dzięki za wyczerpujące info. Jedna z osób ma bilet na mecz, cztery pozostałe będą właśnie w strefie kibica melanżować. I na to wygląda że opcja carlberg zone jest najlepsza. A na rynek to raczej po meczu jak coś :)

Ja z trzema kumplami mamy bileciki i idziemy na meczyk i kulku znajomych udaje się właśnie z Nami do Wrocka i Fun ZOne Carlsberg... :good:

Panowie ja jade wlasnie jutro rano na meczyk , mam bilety :) , moze bysmy sie przed meczem gdzies spikneli na jakies piwko ?? wybiera sie ktos ???

Ja jadę na meczyk. Będziemy już we Wrocku około 15ej, max 16ta. :wink4:

Opublikowano

no ja tez mysle ze bede w takich godzinach

Opublikowano

Pany a macie jakieś noclegi zabukowane już, czy po prostu wyposażeni w kierowców i wracacie ?

Opublikowano

ja u kumpla

Opublikowano

Ja wracam. :wink4:

P.S. Piękny meczyk Szwecja - Anglia! :good:

Opublikowano

piekne to było wczoraj kibicowanie irlandczyków,a to co zrobili pod koniec,przegrywając 0-4,mistrzostwo nie europy,ale świata,szacun irisch:oklasky:

Opublikowano

Wczorajsze kibicowanie Irlandczyków też było piękne... :wink4::good:

Opublikowano

Mieć takich kibiców to rewelacja:thumbup1: " Inni" niestety tego nie rozumieją:thumbdown:

Opublikowano

Ogladałem meczyk i powiem wam ze ciary po plecach jak kibice spiewali :drinks:

Opublikowano
Mieć takich kibiców to rewelacja:thumbup1: " Inni" niestety tego nie rozumieją:thumbdown:

My też mamy rewelacyjnych kibiców :naughty:

23rr39s.jpg

Opublikowano

Polska - Czechy 16.06.12 | WYWALCZMY AWANS ! by Odin - YouTube

Co my gorsi od Irlandczyków ?

Zaśpiewać pień o małym rycerzu a jak ktoś nie zna słów to wrzucić na belebimie, do tego dobry bębniarz.

Opublikowano
  • Autor

Jakby ktoś miał ochotę spiknąć się w strefie kibica dzisiaj we Wrocku to dawać komy na PW - odezwę się :naughty:

Opublikowano

Ja tez zastanawiam sie nad wyjazdem do strefy wroclove.

Szukam jeszcze chętnych do wyjazdu bo samemu nie chce mi sie lecieć...

W razie W tel na PW :decayed::decayed:

:drinks: