Młody_drog Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zadziwia mnie też jedna rzecz, wszyscy byli pod takim wrażeniem patrząc na kibiców Irlandzkich, oni przegrali 0-4 i też zakończyli mistrzostwa, jednak kibice do ostatniej sekundy meczu śpiewali i dopingowali. U nas tego nie ma, byłem przed chwilą w pubie na meczu i jak usłyszałem w 75 minucie jak ktoś zaczął śpiewać "polacy do domu" to mnie po prostu skręciło w środku. Panowie k**wa, ostatnimi laty nic nie osiągneliśmy w footballu ale widać, że się ten poziom polepsza, nie możemy przecież skoczyć z ciapaków którzy przegrywają każdy mecz do mistrzów czy wicemistrzów europy. Poziom się polepsza, niestety jeszcze nie wystarczająco... Może Smuda weźmie to sobie do serca i zacznie trenować kolegów psychicznie bo tutaj chyba psychika trochę siadła, całe to zamieszanie mediów wokół naszej drużyny, hasła typu jesteśmy w ćwierćfinale i granie i kibicowanie "na pewniaka" na pewno nam nie pomogło. Ja nie bronię naszej drużyny bo faktycznie, to była inna drużyna niż ta z Rosjanami ale dlaczego większość ludzi to tak zwani "fani sezonowi" czyli Ooo super, Polska wygrywa ale jak tylko nam się noga poślizgnie (ostatnio często) to już "POLACY DO DOMUUUU!!"
Góral.tz Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/577514_10150970025174644_1886450443_n.jpg prezes kur....wa mać
Cris Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/577514_10150970025174644_1886450443_n.jpg no cóż byli lepsi. najgorsze jest to że nawet spakować się nie możemy i jechać bo gramy u siebie.:polew:
Góral.tz Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 najgorsze jest to że nawet spakować się nie możemy i jechać bo gramy u siebie.:polew: cris przyślij flaszkę sliwki do wawy bo w takich momentach wódka wodą pachnie :facepalm:
Tomeks Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zadziwia mnie też jedna rzecz, wszyscy byli pod takim wrażeniem patrząc na kibiców Irlandzkich, oni przegrali 0-4 i też zakończyli mistrzostwa, jednak kibice do ostatniej sekundy meczu śpiewali i dopingowali. U nas tego nie ma, byłem przed chwilą w pubie na meczu i jak usłyszałem w 75 minucie jak ktoś zaczął śpiewać "polacy do domu" to mnie po prostu skręciło w środku. Panowie k**wa, ostatnimi laty nic nie osiągneliśmy w footballu ale widać, że się ten poziom polepsza, nie możemy przecież skoczyć z ciapaków którzy przegrywają każdy mecz do mistrzów czy wicemistrzów europy. Poziom się polepsza, niestety jeszcze nie wystarczająco... Może Smuda weźmie to sobie do serca i zacznie trenować kolegów psychicznie bo tutaj chyba psychika trochę siadła, całe to zamieszanie mediów wokół naszej drużyny, hasła typu jesteśmy w ćwierćfinale i granie i kibicowanie "na pewniaka" na pewno nam nie pomogło. Ja nie bronię naszej drużyny bo faktycznie, to była inna drużyna niż ta z Rosjanami ale dlaczego większość ludzi to tak zwani "fani sezonowi" czyli Ooo super, Polska wygrywa ale jak tylko nam się noga poślizgnie (ostatnio często) to już "POLACY DO DOMUUUU!!" ale tu nie chodzi o przegraną,chodzi o sposób w jaki przegrali,jak beznadziejnie grali,gdyby po pięknej walce przegrali,nikt by nie miał pretensji
Cris Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 najgorsze jest to że nawet spakować się nie możemy i jechać bo gramy u siebie.:polew: cris przyślij flaszkę sliwki do wawy bo w takich momentach wódka wodą pachnie :facepalm: mówisz i masz dawaj adres.
Góral.tz Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 szkoła główna wywożenia gówna 02-787 warszawa
tomasz_gti Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 najgorsze jest to że nawet spakować się nie możemy i jechać bo gramy u siebie.:polew: cris przyślij flaszkę sliwki do wawy bo w takich momentach wódka wodą pachnie :facepalm: mówisz i masz dawaj adres. Crisu jak tam mały Tomaszek. To jest powód do dumy a nie reprezentacja. Jeszcze raz gratuluje
Cris Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 najgorsze jest to że nawet spakować się nie możemy i jechać bo gramy u siebie.:polew: cris przyślij flaszkę sliwki do wawy bo w takich momentach wódka wodą pachnie :facepalm: mówisz i masz dawaj adres. Crisu jak tam mały Tomaszek. To jest powód do dumy a nie reprezentacja. Jeszcze raz gratuluje wiem jestem bardzo dumny Tomasz bardzo grzeczny i oczywiście Ciebie z małżonką zapraszam na
Góral.tz Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 cris Tomaszka masz??? bo wiesz tomki są najlepsze :decayed:
tomasz_gti Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 najgorsze jest to że nawet spakować się nie możemy i jechać bo gramy u siebie.:polew: cris przyślij flaszkę sliwki do wawy bo w takich momentach wódka wodą pachnie :facepalm: mówisz i masz dawaj adres. Crisu jak tam mały Tomaszek. To jest powód do dumy a nie reprezentacja. Jeszcze raz gratuluje wiem jestem bardzo dumny Tomasz bardzo grzeczny i oczywiście Ciebie z małżonką zapraszam na to skombinuj śliwke tylko ori dla wujka bo w koncu po nim młody ma imie
Cris Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 najgorsze jest to że nawet spakować się nie możemy i jechać bo gramy u siebie.:polew: cris przyślij flaszkę sliwki do wawy bo w takich momentach wódka wodą pachnie :facepalm: mówisz i masz dawaj adres. Crisu jak tam mały Tomaszek. To jest powód do dumy a nie reprezentacja. Jeszcze raz gratuluje wiem jestem bardzo dumny Tomasz bardzo grzeczny i oczywiście Ciebie z małżonką zapraszam na to skombinuj śliwke tylko ori dla wujka bo w koncu po nim młody ma imie przybywaj to będzie.
tomasz_gti Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 cris Tomaszka masz??? bo wiesz tomki są najlepsze :decayed: pewnie ze Tomaszki sa super
miszka Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 ale tu nie chodzi o przegraną,chodzi o sposób w jaki przegrali,jak beznadziejnie grali,gdyby po pięknej walce przegrali,nikt by nie miał pretensji Polejcie mu bo dobrze gada , na zdrowie
Góral.tz Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 najgorsze jest to że nawet spakować się nie możemy i jechać bo gramy u siebie.:polew: cris przyślij flaszkę sliwki do wawy bo w takich momentach wódka wodą pachnie :facepalm: mówisz i masz dawaj adres. Crisu jak tam mały Tomaszek. To jest powód do dumy a nie reprezentacja. Jeszcze raz gratuluje wiem jestem bardzo dumny Tomasz bardzo grzeczny i oczywiście Ciebie z małżonką zapraszam na to skombinuj śliwke tylko ori dla wujka bo w koncu po nim młody ma imie przybywaj to będzie. i ja i ja hehehe
Cris Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 najgorsze jest to że nawet spakować się nie możemy i jechać bo gramy u siebie.:polew: cris przyślij flaszkę sliwki do wawy bo w takich momentach wódka wodą pachnie :facepalm: mówisz i masz dawaj adres. Crisu jak tam mały Tomaszek. To jest powód do dumy a nie reprezentacja. Jeszcze raz gratuluje wiem jestem bardzo dumny Tomasz bardzo grzeczny i oczywiście Ciebie z małżonką zapraszam na to skombinuj śliwke tylko ori dla wujka bo w koncu po nim młody ma imie przybywaj to będzie. i ja i ja hehehe Ty tez.
domjenick Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 przestańcie pier**lić... napijmy się razem rozmawiałem z Jarkiem-tylko tyle pozostało...
domin79 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 przestańcie pier**lić... napijmy się razem rozmawiałem z Jarkiem-tylko tyle pozostało... i nic innego nie pozostalo:drinks:
Rekomendowane odpowiedzi