Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
gowno nie dotarlo , zeby sie k**wa biegac niechcialo , ehh szkoda gadac
przecież nie mieli siły...
  • Odpowiedzi 23.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kamyk

3554

• stanley

3166

• jarko

1723

• akjam

1504

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

patrzcie jak Ukraincy za***rdalaja, to jest serce i zaangazowanie. A teraz jak patrze na reklame McDonalda to sie nie dziwie ze ten dzieciak nie chce z Blaszczem wyjsc na boisko :polew::polew::polew:

Gość -makaveli-
Opublikowano

po cholere ci sędziowie przy bramkach jak nie widzą zdobytej bramki??!!

Opublikowano
po cholere ci sędziowie przy bramkach jak nie widzą zdobytej bramki??!!

no noralnie tragedia , najpierw metrowego spalonego nie widzi potem ten kretyn przy bramce nie widzi ze pilka przekracza linie bramkowa. Fakt ze nie powinno byc tej bramki bo wczesniej spalony , ale ile moze byc bledow w jednej akcji :facepalm:

Opublikowano

Ehhh:facepalm: i jak tu nie myśleć ze mecze ustawiane :kox:Bramy miało nie być to nie zauważył

Gość -makaveli-
Opublikowano
Ehhh:facepalm: i jak tu nie myśleć ze mecze ustawiane :kox:Bramy miało nie być to nie zauważył
i tu rodzi się pytanie ,dlaczego FIFA/UEFA nie chcą korzystać z powtórek video....do cholery mam taką technologie że to żaden problem
Opublikowano

no i lypa nie bylo bramki dla ukrainy:D wtf nawet ja ją widziałem po kilku gineskach hehe ale sędzia to kalosz :D

Opublikowano

mowie Wam ta cala UEFA to takie samo kolesiostwo i mafia jak pzpn

Opublikowano

w końcu wszyscy po fachu :kwasny:

Opublikowano

Ja to myśle ze tu jest duża kasa z zakładów i tyle jak ruskie wygrali fhuj z Czechami to kto na nich pstawi ze wygrają 1:0 z Polska nikt a tu się ktoś znalaz i stawia banke :kox: plus wszystkie mecze kasiora jak tralala:banan:

Opublikowano

przecież Rosja z Polską było 1:1 :whistling:

Opublikowano
Czechy z Polska :facepalm:

to używaj interpunkcji, :naughty:

wtedy nie będzie problemów ze zrozumieniem :wink:

Opublikowano

Panowie jak to jest, że Grecja wyszła a nie Ruscy? Myślałem, że chodzi o ilość goli a Ruscy są na + bardziej niż Grecja, czy chodzi o to, że Ruscy przegrali z grecją?

Opublikowano

sam sobie odpowiedziałeś :decayed: Bezpośredni mecz grecja - rosja zaważył

Opublikowano

Czyli dzisiaj jak by Ukraina wygrała z Angolami to by Ukraina przeszła bez znaczenia ile kto ma goli:whistling: Dobra kminie już, zawsze tak jest?? Mi się wydawało, że po punktach liczą się gole

Opublikowano

Najpierw punkty a jesli jest taka sama liczba punktów u dwóch zespolów to decyduje mecz pomiędzy nimi. Jakby zremisowali to by był bilans bramek