Bieniek Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 No barcelonka gra z polotem:grin:
Damian Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Wspieramy Przemysława Pełkę - Ekstraklasa - WP.PL Szkoda chłopa bo to jeden z lepszych komentatorów
Robertuss Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 szczególnie teraz jak Real gra bida:decayed: Od początku roku jakoś ta ich gra wygląda chyba hmmmmm...albo to pozory - przejechali się po valencii troche Półfinał z Barcą może być ciekawy
Kamyk Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 szczególnie teraz jak Real gra bida:decayed: Od początku roku jakoś ta ich gra wygląda chyba hmmmmm...albo to pozory - przejechali się po valencii troche Półfinał z Barcą może być ciekawy obawiam sie ze bedzie idealnie odwrotnie zbyt duzo pierwszoplanowych pilkarzy Realu nie zagra w pierwszym spotkaniu w drugim - juz moze nie byc o co grac .. jutro sie okaze
Robertuss Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 szczególnie teraz jak Real gra bida:decayed: Od początku roku jakoś ta ich gra wygląda chyba hmmmmm...albo to pozory - przejechali się po valencii troche Półfinał z Barcą może być ciekawy obawiam sie ze bedzie idealnie odwrotnie zbyt duzo pierwszoplanowych pilkarzy Realu nie zagra w pierwszym spotkaniu w drugim - juz moze nie byc o co grac .. jutro sie okaze Będzie ciekawie dziś bo Barca wyjdzie prawdopodobnie w podstawowym składzie (oprócz Valdesa) w przeciwieństwie do Realu który będzie sobie musiał radzić bez Pepe, Ramosa, Di Marii, Ikera, i Marcelo a więc osłabienia są znaczne
Kamyk Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 no to wlasnie oznacza, ze nei bedzie ciekawie zdecydowanie jednostronne widowisko Barca nie majac przeciwnika z mocna obrona da sobie latwo rade zobaczymy wieczorem, po prostu
Matek Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 No nie wiem,ja po cichutku licze na to że Real sprawi konkretną niespodzianke
Wihajster Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 No nie wiem,ja po cichutku licze na to że Real sprawi konkretną niespodzianke zapomnij...0-2 najmniejszy wymiar kary
Matek Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Może.. Liga hiszpańska to akurat dla mnie nuda, w każdym razie ciekawe kursy 3.00 - 3.60 - 2.20. u bukmacherów. Wysoki na Barce według mnie. No a nieco w cieniu tego meczu dziś Liga angielska i mój MU..
Bieniek Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Mimo wszystko 2:1 dla Realu. Benzema,Ronaldo-krasnal.
Kamyk Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Może.. Liga hiszpańska to akurat dla mnie nudaNo a nieco w cieniu tego meczu dziś Liga angielska i mój MU.. no kolego lepiej bym tego nie ujął ---------- Post dopisany at 21:48 ---------- Poprzedni post napisany at 19:24 ---------- z ciekawości co tam się dzieje na Santiago B ?
Robertuss Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 do przerwy 0:0 oj coś niemrawo jadą
Kamyk Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 tak jak pisałem wcześniej - wiele hałasu o nic tak to można podsumować ....
stanley Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Boruc zagrał bdb mecz, forma idzie w górę, z resztą Święci od jakiegoś czasu wyglądają coraz lepiej.... Walka o utrzymanie będzie chyba bardziej pasjonująca niż o mistrzostwo The Reds też coraz lepiej wyglądają.... najbliższe starcie z Citizens chyba nie ma faworyta
Kamyk Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 wywalenie Atkinsa ich na nogi postawiło wzmocnili obronę mniej tracą bramek dzisiaj przy obydwóch Roo Artur był bez żadnej winy a co do The Reds się nie wypowiadam, nie przepadam za bardzo nie jest chyba wszystko w najlepszy porządku, skoro się prowadzi na Emirates i traci dwie bramki w 3 minuty nie wydaje mi się natomiast by MC drugi raz z rządu miało słabszy dzień mecze jak z QPR zdarzają się raz na jakiś czas, ale nie pod rząd jeśli wróci Yaya Toure to cała gra będzie inaczej poukładana, choć to wątpliwe przed następną kolejką
stanley Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 wywalenie Atkinsa ich na nogi postawiło wzmocnili obronę mniej tracą bramek dzisiaj przy obydwóch Roo Artur był bez żadnej winy a co do The Reds się nie wypowiadam, nie przepadam za bardzo nie jest chyba wszystko w najlepszy porządku, skoro się prowadzi na Emirates i traci dwie bramki w 3 minuty nie wydaje mi się natomiast by MC drugi raz z rządu miało słabszy dzień mecze jak z QPR zdarzają się raz na jakiś czas, ale nie pod rząd jeśli wróci Yaya Toure to cała gra będzie inaczej poukładana, choć to wątpliwe przed następną kolejką odnośnie MC, myślę, że zaliczą więcej słabych meczów niż MU... w zeszłym sezonie zadziwiali mnie walką do końca i sporą dozą szczęścia ( patrz- ostatni ligowy mecz dający im majstra ) Na nieszczęście dla nich, Aguero już tak nie błyszczy jak w zeszłym sezonie ---------- Post dopisany at 23:22 ---------- Poprzedni post napisany at 23:22 ---------- Dobra już sprawdziłem. to ile ?
Rekomendowane odpowiedzi