Damian Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 Ale patrzac przez pryzmat calego meczu Barca grala lepiej:wink:
jarko Opublikowano 26 Października 2013 Autor Opublikowano 26 Października 2013 Ten sezon zdecydowanie dla Barcy, są w gazie podobnie jak Atletico. Real cały czas jakiś taki nie równy. Raz gra super, później kaszanę.
stanley Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 nudny ten mecz był aktorstwo i cyrki na boisku w dalszym ciągu
Biszczan Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 Jak inne szpile bo dziś nie było mi dane oglądać ? Poza meczem Barca-Real ogladał ktoś Premiership albo Bundeslige ? Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Skyliner89 Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 Sędzia meczu Real - Juventus zdegradowany
Biszczan Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 I dobrze. Ciekawe czy Bianconeri dadzą jutro radę Genoi. Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Kamyk Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 zgadzam się ze Stanleyem mecz wyłączyłem znudziło mnie to, po prostu za dużo aktorzenia to tylko moja opinia, rzecz jasna
Damian Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Co w tym sezonie gra Roma. 9 kolejek i 27pkt. 1 gol stracony:shock3:
Biszczan Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Dobrze, że dopiero w ostatniej kolejcr juve gra z romą chelsea-man city dobry szpil monaco-lyon też Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Kamyk Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 chelsea man city nie mam żadnych wątpliwości, że to był pojedynek mistrza Anglii bieżącego sezonu..
Biszczan Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Każdy byle nie man utd i arsenal. Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
stanley Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Nó co ty.., a liverpool? póki co, dobrze im idzie, ale mim zdaniem nie mają tak długiej ławki rezerowwych aby mogli bić się o mistrza
Damian Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Nó co ty.., a liverpool? Każdy byle nie man utd i arsenal.Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
stanley Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 chelsea man city nie mam żadnych wątpliwości, że to był pojedynek mistrza Anglii bieżącego sezonu.. też tak myślę, ciekaw jestem jeszcze postawy Kanonierów No i mam nadzieję, że MU załapie się do LM, a w przyszłym sezonie już będą ostro się bić o majstra takie niestety realia w obecnym sezonie ---------- Post dopisany at 19:46 ---------- Poprzedni post napisany at 19:45 ---------- no i Święci w tym sezonie nieźle grają
Damian Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Nó co ty.., a liverpool? Nó co ty.., a liverpool? póki co, dobrze im idzie, ale mim zdaniem nie mają tak długiej ławki rezerowwych aby mogli bić się o mistrza Ciekawi mnie top 4 w tym sezonie. Utd jak tak dalej beda grac to ciezko beda miec:facepalm:
Kamyk Opublikowano 28 Października 2013 Opublikowano 28 Października 2013 to zabrzmi jak herezja, ale wydaje mi sie ze MU nie bedzie w TOP 10 tego sezonu Liverpool nie da rady - tak jak pisal Stan, maja za krotka lawke, a ekipa spod znaku SAS w koncu peknie, nie ma cudow forma po prostu nie trwa wiecznie Arsenal gra pieknie i fajnie, ale jednak mial najlatwiejsze mecze do dnia dzisiejszego - w zasadzie z mocnych klubow grali tylko ze Spurs Results no i ciekawe i trudne pojedynki dopiero przed nimi Club Profile | Arsenal nie mam zadnych watpliwoscie co do majstra w tym roku wszystkim fanom angielskiej EPL ponownie pozwole sobie polecic bloga Michala Okonskiego mozna sie dowiedziec wielu bardzo ciekawych rzeczy, no i poczytac fajne dyskuje
Dumel Opublikowano 30 Października 2013 Opublikowano 30 Października 2013 Zawisza ładnie jedzie z Legią.. ta nasza ekstraklasa jest dramatycznie słaba beniaminek leje mistrza drugi jest w czubie tabeli:facepalm: cracovia która w tamtym sezonie 2 razy dostała od 'Gks Tychy' jest w pierwszej piątce grając tym samym składem...
Rekomendowane odpowiedzi