stanley Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 co to za kretyn sędziuje City vs. Barca
Kamyk Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 co to za kretyn sędziuje City vs. Barca z jednej strony, to jest śmieszne każde postawienie ścianki przez MC oznacza faul, dla Barcy z drugiej strony Valdez nawet nie wstał z fotela MC odpadnie jak na Etihad nie trafią 2=0 , polecą w rewanżu
akjam Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 Już mogło być 0:2 gdyby nie błąd sędziego przy rzekomym spalonym. ---------- Post dopisany at 22:31 ---------- Poprzedni post napisany at 22:23 ---------- No i stało się. 0:2
Dumel Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 0:2 ale poziom który reprezentowała Barcelona był bardzo przeciętny.. do karnego który nie powinien być karnym nie mieli chyba ani jednej akcji bramkowej..
Bieniek Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 Barca mega slaba,niestety City jeszcze slabsze....
akjam Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 Właśnie miałem mówić, że jak Barca słaba to City jeszcze słabiej... ---------- Post dopisany at 22:56 ---------- Poprzedni post napisany at 22:52 ---------- I wracając do karnego. To nie wiem czy jednak to nie była słuszna decyzja sędziego o podytkowaniu wapna? Faul ewidentny i czerwo zasłużone...
Bieniek Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 tylko,ze minimalnie przed linia:naughty:chyba:wink:
akjam Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 No jeśli rzeczywiście przed linia to naprawdę minimum. Nie jestem pewny. Nam jest ciężko ocenić a co dopiero sędziemu to było ocenić na szybko. A co ze spalonym? Tutaj ewidentnie błąd.
Biszczan Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 Miał być hit a wyszedł shit. Oby jutro Bayern i Arsenal zaprezentowali odpowiedni poziom gry Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Damian Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 No jeśli rzeczywiście przed linia to naprawdę minimum. Nie jestem pewny. Nam jest ciężko ocenić a co dopiero sędziemu to było ocenić na szybko. A co ze spalonym? Tutaj ewidentnie błąd. Dokladnie. Reka Clichego tez byla:decayed:
Kamyk Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 Liga Mistrzów. Manchesteru City życie na krawędzi
Biszczan Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 Liga Mistrzów. Manchesteru City życie na krawędzi Ciekawy artykuł Swoją drogą gdyby faulował ktoś inny niż Demichelis to czy redaktorzyna też by tak wywróżył np. błąd Kompanego. O posiadaniu piłki też majaczy, ale niech mu będzie Dobry szpil w Londynie Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
chudy13101980 Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 Coś czuję że Bayern zdobędzie ponownie LM:whistling:
akjam Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 No klepią trochę. W tym dwumeczu już im raczej nic nie grozi ale co będzie później? Zobaczymy. Tak czy tak to Powoli zaczyna przypominać dominację na boisku Barcy. Miliony podań i przewaga w posiadaniu piłki.
stanley Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 Tak czy tak to Powoli zaczyna przypominać dominację na boisku Barcy. Miliony podań i przewaga w posiadaniu piłki. niestety, ich gra momentami przypominała tiki takę Barcy sto podań przed polem karnym nie wiadomo po uj kiedyś naziści to się nie pier*dolili, blitzkrieg i po temacie ---------- Post dopisany at 23:02 ---------- Poprzedni post napisany at 23:01 ---------- Coś czuję że Bayern zdobędzie ponownie LM:whistling: myślę, że nie ale są mocni
Biszczan Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 Tak czy tak to Powoli zaczyna przypominać dominację na boisku Barcy. Miliony podań i przewaga w posiadaniu piłki. niestety, ich gra momentami przypominała tiki takę Barcy sto podań przed polem karnym nie wiadomo po uj kiedyś naziści to się nie pier*dolili, blitzkrieg i po temacie ---------- Post dopisany at 23:02 ---------- Poprzedni post napisany at 23:01 ---------- Coś czuję że Bayern zdobędzie ponownie LM:whistling: myślę, że nie ale są mocni Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Dumel Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 Tak czy tak to Powoli zaczyna przypominać dominację na boisku Barcy. Miliony podań i przewaga w posiadaniu piłki. niestety, ich gra momentami przypominała tiki takę Barcy sto podań przed polem karnym nie wiadomo po uj kiedyś naziści to się nie pier*dolili, blitzkrieg i po temacie ---------- Post dopisany at 23:02 ---------- Poprzedni post napisany at 23:01 ---------- To bardzo możliwe że Lewandowski będzie pasował do takiej nudziarskiej gry będzie dostawał podania w pole karne idealne a on takich nie marnuje..
Kamyk Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 Tak czy tak to Powoli zaczyna przypominać dominację na boisku Barcy. Miliony podań i przewaga w posiadaniu piłki. niestety, ich gra momentami przypominała tiki takę Barcy sto podań przed polem karnym nie wiadomo po uj kiedyś naziści to się nie pier*dolili, blitzkrieg i po temacie dooobre a tak na serio o tyle o ile do zejścia szczęsnego mecz był po prostu rewelacyjny, to w 75 minucie zasnąłem i np bramkę mullera obejrzałem w powtórkach fajne niby to trzymanie piłki, niby coś w tym jest, ale to jest tak nudne..... ---------- Post dopisany at 08:03 ---------- Poprzedni post napisany at 07:58 ---------- i wszystko jasne flamini odpuścił ---------- Post dopisany at 11:12 ---------- Poprzedni post napisany at 08:03 ---------- redaktorzyna zes dowalil do pieca..... jak ktos troszke wyzej ceni Michala Okonskiego, tutaj opis wczorajszego spotkania Liga Mistrzów. Porażka Arsenalu pozytywem przed Premier League
Rekomendowane odpowiedzi