Damian Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 Na ta chwile sa druzyny mocniejsze niz bayern:wink:
Kamyk Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 Na ta chwile sa druzyny mocniejsze niz bayern:wink: wymieniaj
Blachu Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 Z tym Realem śmiem wątpić... Zresztą wczoraj po strzeleniu pierwszego gola jakoś nie zależało Bayernowi na strzeleniu nastepnych goli... Ot takie klepanie przed polem karnym Arsenalu... Zresztą nie był to ich jakiś rewelacyjny mecz, Ribery zresztą zrobiłby różnice. A Real już zaliczył kilka wpadek w tym sezonie, więc nie wysuwałbym go przed szereg... Sent from Lumia 920
Bieniek Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 I tak o to przez guardiole i ich styl gry nie lubię juz bawarczykow...
Blachu Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 Rozumiem fanów Realu którzy nie znoszą Pepa swoją drogą to styl gry Bayernu oparty na podaniach i posiadaniu piłki wprowadził van Gaal w sezonie 09/10... Obecnie za Pepa momentami jest przesadne klepanie piłki, po za tym ciągle grają to samo od paru lat... Sent from Lumia 920
Bieniek Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 Tu osoba pepa nie ma nic do rzeczy. Chociaż nie uważam go za wybitnego trenera. Ten styl gry jest do usrania... Teraz przekroczyli ilością bezsensownych podać granice dobrego smaku.
Blachu Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 No fakt, w drugiej połowie mało się działo... Blisko 1000 podań w ciągu meczu to już sztuka dla sztuki. Jako sympatyk Bayernu też byłem zniesmaczony grą w drugiej połowie - zamiast dobicia Arsenalu było klepanie piłki... Ale z dwojga złego wolę to niż stawianie autobusu w polu karnym Sent from Lumia 920 ---------- Post dopisany at 21:32 ---------- Poprzedni post napisany at 21:29 ---------- Po za tym zwykle Bayern bardziej przykłada się do gry niż w drugiej połowie z Arsenalem... Obejrzałem praktycznie każdy ich mecz w tym sezonie i wiem coś o tym Sent from Lumia 920
Kamyk Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 momentami jest przesadne klepanie piłki no tak, tyle że teraz ten moment trwał całą drugą połową całą może bez pierwszych 9 minut, czyli do karnego można się zanudzić na śmierć na takim widowisku sorry, ale to zabijanie radości i piękna futbolu to rzecz jasna tylko moje zdanie, każdy ma prawo mieć zgoła odmienne
szymeniu Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 No fakt, w drugiej połowie mało się działo... Blisko 1000 podań w ciągu meczu to już sztuka dla sztuki. Jako sympatyk Bayernu też byłem zniesmaczony grą w drugiej połowie - zamiast dobicia Arsenalu było klepanie piłki... Ale z dwojga złego wolę to niż stawianie autobusu w polu karnym Sent from Lumia 920 ---------- Post dopisany at 21:32 ---------- Poprzedni post napisany at 21:29 ---------- Po za tym zwykle Bayern bardziej przykłada się do gry niż w drugiej połowie z Arsenalem... Obejrzałem praktycznie każdy ich mecz w tym sezonie i wiem coś o tym Sent from Lumia 920 Wczoraj na C+ sport po meczu w analizie padło takie coś, w 120 sek. 3 piłkarzy Bayernu Kroos, Robben i Goetze wymienili piłkę 40 razy między sobą tylko. Co daje średnio 3-4 sek. na jednego. Potem było porównanie że to podobne statystyki do Barcy z sezonów 10-13 Ten mecz wyglądałby zupełnie inaczej gdyby nie czerwo, a prawda jest taka że na początku meczu jak był presing i gra z 1-piłki to Bayern stał i to pokazało że wcale nie jest aż tak silny.
Biszczan Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 To był wyrównany mecz tylko Helweci byli mega nieskuteczni. Włosi przegrali jedną bramką ale patrząc na Szwajcarów - zmietli by Italię z boiska. Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
akjam Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 Ogląda ktoś może naszą Extraklasę? Pogoń po I połowie rozbija Lech 4:0!!! Robak 4 bramki (jedna po karnym dość kontrowersyjnym) ale ogólnie chłop dzisiaj jest nie do zatrzymania dla obrońców Lecha!
turzol Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 Ogląda ktoś może naszą Extraklasę? Pogoń po I połowie rozbija Lech 4:0!!! Robak 4 bramki (jedna po karnym dość kontrowersyjnym) ale ogólnie chłop dzisiaj jest nie do zatrzymania dla obrońców Lecha! oglądam, Pogoń gra mecz rundy. Robak wymiata
akjam Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 No jestem w szoku! Ułożył im się mecz niesamowicie!
stanley Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 Marcin Robak Show Lech w obronie jak cioty Mina Rumaka - bezcenna
mariuszsmietana Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 grubo Robak 5 brama Jeden taki mecz i przez przypadek mozna zostac "krulem szczelcuf" ekstraklasy:kox:
akjam Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 No pewnie jego pierwszy i ostatni mecz gdzie strzela 5 bramek...
Rekomendowane odpowiedzi