Dumel Opublikowano 19 Marca 2014 Opublikowano 19 Marca 2014 Za to Dortmund bardzo słabo.. gdzie się podziała ta drużyna która Real 4:1 powiozła w tamtym sezonie.. ? teraz przegrywają z byle patałachami..
stanley Opublikowano 19 Marca 2014 Opublikowano 19 Marca 2014 Takie MU da sie ogladac:naughty: no co Ty, może mecz fajnie się oglądało, ale do gry MU można mieć wiele zastrzeżeń
Kamyk Opublikowano 19 Marca 2014 Opublikowano 19 Marca 2014 no która to mądrala pisała, że odpadną, a już zdążyła posta usunąć ?????co za pierdoła saska ??? To tylko Olympiakos MU musiało to wygrać, a w 1/4 już tak łatwo nie będzie także zalecałbym spokój ten tylko Olympiakos 3 tygodnie temu wysadził ich w kosmos także docenić to że w końcu pokazali charakter wypada, ja na moje rzecz jasna a że w kolejna runda pewnie będzie ostatnią, nie będę zaskoczony zostały naprawdę top firmy z europy tzn 7 firm - i MU
szymeniu Opublikowano 19 Marca 2014 Opublikowano 19 Marca 2014 no która to mądrala pisała, że odpadną, a już zdążyła posta usunąć ?????co za pierdoła saska ??? To tylko Olympiakos MU musiało to wygrać, a w 1/4 już tak łatwo nie będzie także zalecałbym spokój ten tylko Olympiakos 3 tygodnie temu wysadził ich w kosmos także docenić to że w końcu pokazali charakter wypada, ja na moje rzecz jasna a że w kolejna runda pewnie będzie ostatnią, nie będę zaskoczony zostały naprawdę top firmy z europy tzn 7 firm - i MU MU ma szansę "prawie" z każdym, ale do końca muszą grać tak jak dzisiaj w ataku i o 3 poziomy lepiej w defensywie. Osobiście uważam że to przedłuża tylko agonię Moyesa
Biszczan Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 Jeśli drużyna na którą trafi united będzie tak nieskuteczna jak Grecy to united ma spore szanse (trudno w to uwierzyć) Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
akjam Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 j.w. Niestety Olympiakos przegrał w dwumeczu bo szczęscie i skuteczność ich opuściła w meczu na OldT + fantastycznie zaprezentował się Dawid de Gea...
Damian Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 Foto Valenci powala:polew::polew: Mini.wp.pl - Wirtualna Polska
akjam Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 No to mamy Barca - Atletico Madryt RM - BVB PSG - Chelsea ManU - Bayern
akjam Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 No mogą po nich przejechać jak MU będzie dalej w takiej formie.
Kamyk Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 z jednej strony i tak wiem że nie zasługują żeby grać dalej z drugiej wiadomo, serce z lekka czerwonawe suma sumarum choć pomimo tego że "jak spadać, to z wysokiego konia" to boję się blamażu pamiętacie rok temu 0-7 w dwumeczu z takim tam z katalonii ?
Damian Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 To samo zrobi Bayern z tym slabszym z Manchesterow:grin:
Kamyk Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 To samo zrobi Bayern z tym slabszym z Manchesterow:grin: porażkę przeżyję, bo to na pewno najlepszy klub w europie byle qtfa nie było blamażu... a jeszcze we wtorek spotkanie z hałaśliwymi sunsiadami ech w pis-du źle to wygląda, i tyle:facepalm: ---------- Post dopisany at 16:28 ---------- Poprzedni post napisany at 15:31 ---------- http://bi.gazeta.pl/im/2e/fb/ee/z15661870Q,Bayern-Monachium-po-losowaniu-1-4-finalu-LM.jpg
Biszczan Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 Na pewno będą emocje 1/4 Finału Ligi Europy: AZ - Benfica Lyon - Juventus Basel - Valencia Porto - Sevilla Moi faworyci to: AZ, Juve, Basel i Sevilla. Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Wihajster Opublikowano 22 Marca 2014 Opublikowano 22 Marca 2014 Chelsea 6:0 Arsenal... jaja Grali w 10-tke.Błąd sędziego i nie sprawiedliwa czerwona kartka
Rekomendowane odpowiedzi