Biszczan Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Atletico 0:1 ! Diego zniszczył system tym uderzeniem ! Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Biszczan Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Jak narazie pieknie:wink: 1:1 szwajni Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
akjam Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Atletico 0:1 ! Diego zniszczył system tym uderzeniem !Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka No uderzył fest! ---------- Post dopisany at 22:17 ---------- Poprzedni post napisany at 22:14 ---------- I już 1:1 na Barcie... ---------- Post dopisany at 22:41 ---------- Poprzedni post napisany at 22:17 ---------- No to mamy dwa remisy 1:1 Rewanże będą ciekawe Jutro kolejna dawka emocji. Jak obstawiacie jutrzejsze wyniki? Bo dzisiaj było głośno o tym, że Bayern zgniecie MU a tu nic z tego i na Barcie też wynik mimo wszystko inny niż wszyscy się spodziewali.
Kamyk Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Bayern wygra 3:0 może 3:1. ale z kim ?
Biszczan Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Miał wygrać z United Za tydzień wygrają Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
stanley Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Apropos meczu. Wczoraj byłem na meczu w knajpie. Nie przypominam sobie, aby kiedykolwiek było tylu fanów Bayernu na moim osiedlu
Bieniek Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Apropos meczu. Wczoraj byłem na meczu w knajpie. Nie przypominam sobie, aby kiedykolwiek było tylu fanów Bayernu na moim osiedlu :polew: i tak lepszy tacy niz putki barcelonskie:wink:
wujek496 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Jak dziś obstawiacie??? Myślę że Real do przodu a PSG na remis?
Kamyk Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Miał wygrać z United Za tydzień wygrają Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka zapewne wygraja w zasadzie nie mozna sie niczego innego spodziewac niemniej jednak juz raz tak barca wygrywala z chelsea niedlugo potemjuz tam bayern wygrywal, tez zreszta z chelsea real mial zgniesc borussie to tylko futbol szkoda tylko sytuacji welbecka - obydwoch moglo byc 3:1, jakkolwiek nieprawdopodobnie to brzmi ---------- Post dopisany at 14:36 ---------- Poprzedni post napisany at 13:14 ---------- . no prosze ciekawostka warte odnotowania Primera Division. Barcelona z zakazem transferów na rok
akjam Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Tak jak mówisz to Piłka nożna i nikt nie jest w stanie nic do końca przewidzieć. I to w tym jest najlepsze! Dzisiejsze pary mogą być zapowiedzią dobrych spotkań a jak będzie to zobaczymy. [TABLE=class: league-table, width: 468] [TH=bgcolor: #333333, colspan: 4, align: left]Champions League - Quarter-finalsApril 2[/TH] [TR=class: even] [TD=class: fd]20:45[/TD] [TD=class: fh, align: right]Paris Saint Germain[/TD] [TD=class: fs, align: center]? - ?[/TD] [TD=class: fa]Chelsea[/TD] [/TR] [TD=class: fd, bgcolor: #CFCFCF]20:45[/TD] [TD=class: fh, bgcolor: #CFCFCF, align: right]Real Madrid[/TD] [TD=class: fs, bgcolor: #CFCFCF, align: center]? - ?[/TD] [TD=class: fa, bgcolor: #CFCFCF]Borussia Dortmund[/TD] [/TABLE] Czy RM odbije się za tamten rok? Obstawiam remis albo jednak BVB. PSG chyba Górą nad Niebieskimi.
Kamyk Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 dla tych co sie stesknili ... Co Ty wiesz o futbolu - Quiz Michała Pola! tym razem 7 :doh:
Damian Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Florentino nie próżnuje FIFA ukarała Barcelonę zakazem transferów! - Sport - WP.PL ---------- Post dopisany at 16:16 ---------- Poprzedni post napisany at 16:07 ---------- dla tych co sie stesknili ...Co Ty wiesz o futbolu - Quiz Michała Pola! tym razem 7 :doh: 7:grin:
Bieniek Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Florentino nie próżnuje FIFA ukarała Barcelonę zakazem transferów! - Sport - WP.PL Te Macierewicz.... Jak masz takie glupoty powtarzac to lepiej czasami sie zamknac.
Damian Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Ty mozesz, ja nie. Wyczłapane przy uzyciu dinksa od przyczłapki do bulbulatora
Bieniek Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Ty mozesz, ja nie. Wyczłapane przy uzyciu dinksa od przyczłapki do bulbulatora dokladnie.co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie:decayed:
Kamyk Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 tak coś mi się wydawało, że BVB to nie pogra z Realem tym razem jak na razie dość średnio, c'nie ?
Rekomendowane odpowiedzi