Biszczan Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Zwycięstwo City w środę sprawi, że w ostatniej kolejce wystarczy im remis (Chyba, że Liverpool wygra 11:0) Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Damian Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 Kamyk takiej koncowku sezonu jak dwa lata temu to nigdy juz nie bedzie
Kamyk Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 Kamyk takiej koncowku sezonu jak dwa lata temu to nigdy juz nie bedzie oby qr** cud ze wtedy na zawal nie zszedlem ...... chociaz wbrew sobie zyczylem tym moim palantuniom zeby przegrali i wyciagneli wnioski w 35 kolejce, 2 kwietnia byl mecz z Evertonem, w ktorym prowadzili do 83 minuty 4-2 a potem, w 120 sekund - sie zrobilo 4-4 Manchester United vs Everton 4-4 Highlights 2012 Rooney Welbeck Nani Jelavic Fellaini Pienaar Goals Video| Soccer Blog|Football News, Reviews, Quizzes i tych 2 punktow zabraklo do tytulu no coz football, bloody hell !
Skyliner89 Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 Szkoda, że piłkarze Liverpoolu zaprzepaścili szanse na mistrzostwo. Szkoda mi przede wszystkim Suareza i Gerrarda. W meczu ze Smerfami atakowali, ale niestety nie wychodziło... Brakowało szczęścia. Z Crystal Palace wygyrwać 3:0 i zremisować 3:3 Nie dziwię mu się, być tak blisko mistrzostwa... : Luis Suarez Crying After Match Draw ~ Suarez Tears CRY Suarez cries on pitch - YouTube
Kamyk Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 patrze na dzisiejsze MU i porównuję z wczorajszym Poolem ja pierdziele co za przepaść fatalnie się na to patrzy ....
Biszczan Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 patrze na dzisiejsze MU i porównuję z wczorajszym Poolem ja pierdziele co za przepaść fatalnie się na to patrzy .... Beznadziejnie grają. Hull w pierwszej połowie nie oddało nawet strzału. W dodatku nie starali się atakować czy wychodzić wysoko i odbierać piłkę. Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Kamyk Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 City to zaraz narobi pod siebie, tak bardzo chcą wcisnąć to 1-0 ....
chudy13101980 Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 Yaya ładny rajd:jerk:Świętowanie czas zacząć
Biszczan Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 4:0. Dziękuję, dobranoc Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
stanley Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 no to gratulacje W każdym sezonie w drużynie majstra, jest jakiś grajek, który robi różnicę i dzięki niemu team zdobywa tytuł Myślę, że w obecnym był to właśnie Toure ( choć myślałem, że będzie nim Suarez) Rok temu RVP Dwa sezony wstecz Aguero ....
chudy13101980 Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 Nie da się ukryć że Toure był najlepszym zawodnikiem City,i chwała mu za to.
akjam Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 A w lidze hiszpańskiej RM traci punkty i raczej Mistrza już nie będzie. Za to zapowiada się niezły mecz w ostatniej kolejce Barca -Atletico zakładając że obie drużyny wygrają przedostatnią kolejkę.
Rekomendowane odpowiedzi