stanley Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 ufff, ale ciary na plecach .....https://www.youtube.com/watch?v=f7b14A8J1r4 tak myślałem, że to głos Al Pacino dobry filmik
Kamyk Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 filmik dobry, tylko ze chyba u nas w szatni to go jednak nie widzieli ---------- Post dopisany at 18:54 ---------- Poprzedni post napisany at 12:54 ---------- tak jak wczoraj pisałem moja młoda jest na spotkaniu z Twarowskim, Nahornym, Polem i Rudzkim Przegląd Sportowy zaprasza na spotkanie do pubu Champions. - Piłka nożna - przegladsportowy.pl co chwila dostaję smsy z tekstami które tam lecą najnowszy od Twaro: Mourinho jest w sobie zakochany i to z dużą wzajemnością ---------- Post dopisany at 21:41 ---------- Poprzedni post napisany at 18:54 ----------
Wihajster Opublikowano 17 Maja 2014 Opublikowano 17 Maja 2014 za 90min dowiemy sie kto zdobedzie mistrza Hiszpanii
Kamyk Opublikowano 17 Maja 2014 Opublikowano 17 Maja 2014 qrfa w jakiś sposób mnie to śmieszy 98 tys kibiców na trybunach, własny stadion, a zespół nie jest w stanie tak się spiąć, żeby wygrać mecz choćby 1-0 żenua - IMHO rzecz jasna
Kamyk Opublikowano 17 Maja 2014 Opublikowano 17 Maja 2014 te Neymary i wydane miliony na nowe kontrakty o kant doopy potłuc tyle w temacie
Bieniek Opublikowano 17 Maja 2014 Opublikowano 17 Maja 2014 ,Pieniądze' nie grają. Powiedział fan city ))
chudy13101980 Opublikowano 17 Maja 2014 Opublikowano 17 Maja 2014 Dokładnie,ileż razy ja to słyszałem:wink:
zioło.wlkp Opublikowano 17 Maja 2014 Opublikowano 17 Maja 2014 ten mecz jak walka Rockiego z apollo creed'em wygrało zaangażowanie, waleczność i serce do gry nad techniką i milionami.. Dla mnie Atletico jest teraz takim piłkarskim BALBOA:))
Damian Opublikowano 17 Maja 2014 Opublikowano 17 Maja 2014 Atletico Madryt mistrzem. Osobiście mimo wszystko bardzo się z tego cieszę, zasłużyli najbardziej na ten tytuł, to jak walczyli dzisiaj, i podczas całego sezonu...coś pięknego. Jest jednak jakaś sprawiedliwość na tym świecie. Następny taki sukces, zapewne szybko im się nie powtórzy (chociaż jest jeszcze LM). Co do Messiego...szkoda nawet pisać, każdy kto nie jest zaślepiony miłością do niego, wie jak zagrał, nie ma co opisywać. Natomiast chciałbym zobaczyć teraz miny ludzi, którzy go tak bardzo bronili, którzy pisali, że ta podwyżka mu się należy, że udowodni to już w meczu z Atletico, wieszczyli walkę o KS do końca sezonu...czego on miał nie zrobić. Jakieś hattricki z Elche, następnie z Atletico. Gdzie tacy ludzie żyją, bo chyba nie na tym świecie. Gdzie była ta walka o tytuł dla Tito, o której przed meczem tak ładnie opowiadał. Sądzę, że po takim "świetnym meczu" Messiego, jak ten dzisiejszy, zarząd powinien się już teraz zastanowić nad kolejną podwyżką dla Leo, bo chyba jednak te 20mln + 5, to za mało dla niego, i może tak z 50mln go zadowoli, i zachce mu się wtedy choć trochę pobiegać po boisku i powalczyć...Chociaż zaraz, przecież to wszystko przez Mundial. ;] Dobrze powiedziane:wink:
Kamyk Opublikowano 17 Maja 2014 Opublikowano 17 Maja 2014 they made Arsenal work every every second to get the result they finally achieved tyle o meczu Hull z Arsenalem po 9 latach mają jakiś tytuł chłopcy Arsene'a 3-2 w dogrywce ---------- Post dopisany at 20:38 ---------- Poprzedni post napisany at 20:37 ---------- ,Pieniądze' nie grają. Powiedział fan city )) Chudi BTW - rozwaliłeś mnie tym komentarzem
Kamyk Opublikowano 17 Maja 2014 Opublikowano 17 Maja 2014 śmiem twierdzić, że całkowicie zatracili swój charakter no ale dwa kolejne trofea w gablocie staną, więc jest dobrze lecz jak to się porówna do Heynckesa ...... była moc i para ---------- Post dopisany at 22:33 ---------- Poprzedni post napisany at 22:28 ---------- no dzięki mnie - jakbym tego nie napisał to by se qrfa nie przypomnieli .....
Kamyk Opublikowano 17 Maja 2014 Opublikowano 17 Maja 2014 a tak nawiasne ..... zauważyliśta że avatar zmieniłem ???
Biszczan Opublikowano 17 Maja 2014 Opublikowano 17 Maja 2014 ,Pieniądze' nie grają. Powiedział fan city )) Zobacz jak wydają kasę City a dopiero później komentuj Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi