Tomeks Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 Argentyna przeszła,ale to tylko odwleczenie wyroku,Belgia lub USA zniszczą ich:whistling: Ogólnie,to faworyci odpadają,a jak przechodzą,to fartem
wypsiu Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 Zaraz gra moja druga reprezentacja trzeba kibicować bo szef wypuścił nas dzisiaj wcześniej z pracy ....
Kamyk Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 Zaraz gra moja druga reprezentacja trzeba kibicować bo szef wypuścił nas dzisiaj wcześniej z pracy .... Wypsiu oglądasz w TV czy na Pl Luksemburg lecisz ---------- Post dopisany 02-07-2014 at 00:38 ---------- Poprzedni post napisany 01-07-2014 at 21:26 ---------- po prostu szał a skąd te jueseje miały tyle sił na koniec nie mam pojęcia świetna dogrywka, świetny mecz
akjam Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 Ogólnie mistrzostwa świetne. Co mecz to lepszy.
Dev Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 przynajmniej miałem dzisiaj czas aby wyebac cąłą kuchnię przez balkon z 3 pietra
stanley Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 przynajmniej miałem dzisiaj czas aby wyebac cąłą kuchnię przez balkon z 3 pietra grubo nagrałeś to ?
Dev Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 Nieeeeeee..... i żałuję bo bylo co ogladac Pierwsza szafka jak spadla to bylo slychac na całym osiedlu. Sąsiad wystawił łeb przez okno i wystraszony powiedział ze to chyba bomba jakaś yebła Chcielismy jak za czasów studenckich cisnac telewizorem ale nie bylo żadnego rubina pod ręką. ...
Kamyk Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 Nieeeeeee..... i żałuję bo bylo co ogladac Pierwsza szafka jak spadla to bylo slychac na całym osiedlu. Sąsiad wystawił łeb przez okno i wystraszony powiedział ze to chyba bomba jakaś yebła Chcielismy jak za czasów studenckich cisnac telewizorem ale nie bylo żadnego rubina pod ręką. ... Dev, jestem rozczarowany zeby w Paździęczewie zadnego rubina nie bylo ????
FPek Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 A czemu wyrzuciłes szafkę ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Kamyk Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 co brak futbolu robi z powaznych facetow ...
Blachu Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 Kroos niby do Realu... Sent from Lumia 920
Kamyk Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 jak obstawiacie cwiercfinaly razem z wynikami, pisac mi tu szybko, jutro musze dac kasę i propozycje ...
Biszczan Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 Kolumbia i Francja awansują... Adam Lallana za 25 mln funtów w Liverpoolu... Evra podobno dogadał się z Juve :-/
radzio93 Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 Jutro Niemcy i Brazylia awans a w sobote Holandia i Belgia tak bym obstawiał
Rekomendowane odpowiedzi