FPek Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Klepneli ich bardzo ładnie nie spodziewałem sie takiego ciekawego meczu Wysłane z Nokia 6310i za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Ale Legia dostaje wpier... Po I połówce 0:3!!! Milik dwie bramki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-sebo- Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Jakąś parodia ten Sa. Jodlowca nie lubię dla mnie jest nie ogarniety. Liczę na to, że jeszcze podwyższa. naciapkane w silniku, wysłane z wydechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Mogło być więcej bo jeszcze był karny, którego sędzia nie zagwizdał a był ewidentny faul... Myślę, że Legioniści nie dograją w 11ke a Ajax jeszcze coś strzeli.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyliner89 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Ładnie zaczęli, cisneli od pierwszych minut i k**wa szkoda, że nie strzelili bramki... Z pewnością mecz by się inaczej potoczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Nie oglądałem pierwszych 15 minut. Przyjechałem do domu a tu już 0:2... Od tego czasu to słabo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FPek Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Kur*a plon garbatka ten strzał a nie liga Europy.... Wysłane z Nokia 6310i za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur100g Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Kucharczyk fiu fiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 (edytowane) j.w. 5 piętro zamiast w światło bramki a miał przed sobą tylko bramkarza i ok. 12 metrów do celu... Edytowane 26 Lutego 2015 przez akjam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyliner89 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Szkoda, szkoda zmarnowanej szansy, bo Ajax był do przejścia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 jakiś czas temu Alan Pardew pożegnał się z Newcastle i poszedł do Crystal Palace choć fanem AP nie jestem (furiat straszny) to w związku z tym że to jego powrót do CP przyglądam im się dość uważnie pamiętam baner na pierwyszm meczu - our season begins NOW od tego czasu 3 zwycięstwa, opuszczenie strefy spadkowej i pechowa porażka z Arsenalem a teraz na razie prowadzą z WHU zmiany są fajne - czy wywalą lekko już wypalonego Pellegriniego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Powinni Wengera wy***ać bo nie moge już patrzeć na tego dziada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 MU - nudne, monotonne, bez polotu i inwencji fatalnie grają a przewidywalny w schodzeniu do środka Di Maria i leniwy yebaniec Falcao ..... no szkoda słów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 MU - nudne, monotonne, bez polotu i inwencji fatalnie grają a przewidywalny w schodzeniu do środka Di Maria i leniwy yebaniec Falcao ..... no szkoda słów nudne, to fakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 No to zaczyna sie mecz Liverpool - City Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 1:1 po pierwszej połowie, ładne bramki, walka i to można oglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 strasznie dużo niecelnych podań, głupich strat piłki itp.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 City bardzo rozczarowuje Zarówno w Europie jak i w EPL Za tą kasę powinni orac ziemię. ... . Chelsea defensywnie jest godna podziwu i nie tylko tak sobie dzisiaj myślałem o Żoze i jego polityce transferowej maestria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 tak sobie dzisiaj myślałem o Żoze i jego polityce transferowej maestria to prawda, fajnie, że wrócił do EPL - tutaj jego miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 (edytowane) real cieniuje dalej ..... . po prostu CUDOWNY artykuł o EPL http://english-breakfast.przegladsportowy.pl/2015/03/02/liga-w-sosie-wlasnym/ Edytowane 3 Marca 2015 przez Kamyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi