Kamyk Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Klopp? Czas na EPL?City... ? Oj już nie czytaj mi w myślach. ....[emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Klopp? Czas na EPL?City... ? Oj już nie czytaj mi w myślach. ....[emoji6] widzialbym go lepiej w Liverpoolu nie miałby takiego ciśnienia na sukces Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Porto 3:1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Porto 3:1 ulala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FPek Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Z city lub arsenalem łączyli go juz rok temu, porto giiiiit szkoda psg ale nie pytafia nic wykorzystać :/ Wysłane z Nokia 6310i za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Czy to nie tak ze PSG to ciągle nie ta półka? Jak myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Myślałem, że PSG coś powalczy i może będzie remis... Na Porto natomiast nie spodziewałem się takiego wyniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Myślę, że Wenger jeszcze trochę w Arsenalu posiedzi..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgoda. Wenger jest niezagrozony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Czy to nie tak ze PSG to ciągle nie ta półka? Jak myślicie? a myślałeś tak o Monaco ? wczoraj zagrali dobry mecz..... niestety lepiej grają na wyjeździe niż u siebie i raczej przejdzie Juve Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Ale samo PSG - kwestia przeciwnika czy levelu? Innymi słowy - rzeczywiście byli tak lepsi od Chelsea by tu być? Ciągle wątpię. .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 dzisiaj Barca gra bdb, na chłodno, z zimną krwią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FPek Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Jak dla mnie wenger powinien odejść, w Paryżu 0:3 ehhh Wysłane z Nokia 6310i za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Suarez ośmiesza okrutnie Luiza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Suarez właśnie zweryfikował cenę rynkową Luiza, PSG przepłaciło za niego jakieś 20 baniek - takie moje zdanie PS. Kosztował 30 ? Jak dla mnie wenger powinien odejść, w Paryżu 0:3 ehhhWysłane z Nokia 6310i za pomocą Tapatalk Ale dlaczego ? Wenger dalej się uczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 David Luiz. Raz na rok gol z wolnego poza tym pasmo nieszczęść. I wiadomo czemu Żoze go wywalił z hukiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FPek Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 a wiesz arsenal ma większe aspiracje a tu poki co nic, pewnie za zasługi wciąż trzyma posadę 1:3 Wysłane z Nokia 6310i za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 1:3 na PSG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 David Luiz. Raz na rok gol z wolnego poza tym pasmo nieszczęść. I wiadomo czemu Żoze go wywalił z hukiem moim zdaniem jest to przeciętniak, jakby nie był brazylijczykiem to byłby wart max 5 mln a wiesz arsenal ma większe aspiracje a tu poki co nic, pewnie za zasługi wciąż trzyma posadę 1:3 Wysłane z Nokia 6310i za pomocą Tapatalk póki Wenger jest u sterów jestem spokojny... majster im nie grozi..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FPek Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 moim zdaniem jest to przeciętniak, jakby nie był brazylijczykiem to byłby wart max 5 mln i to drewniany przeciętniak póki Wenger jest u sterów jestem spokojny... majster im nie grozi..... wiem o co chodzi a psg porażka nie potrafią strzelić gola i przegrali na własne życzenie ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi