chudy13101980 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Dokładnie,przypomnijmy sobie co robili na początku sezonu. Wysłane z tableta
Kamyk Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Macie rację. Wczoraj ta piłka naprawdę fajnie chodziła. Tyle że to mogło być pozorne - Jose mógł dać komendę dać im pograć bo swoje vo trzeba i tak wcisniemy przez Hazarda i Fabra.
Blachu Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Tuchel nowym trenerem BVB od przyszłego sezonu... Ciekawe gdzie pójdzie Klopp Mówi się, że ma zrobić sobie rok przerwy... Czyżby miał zastąpić Pepa G. ?
Kamyk Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 najpierw skrót Chelsea - MU potem wywiady i analiza (koło 15 minuty) i przesadzają obydwaj nie było faulu na Falcao, a Herrera sporo podkolorował
stanley Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 nie było faulu na Falcao, a Herrera sporo podkolorował niestety nie, choć wielu sędziów wskazałoby na wapno szkoda, że Roo nie grał w napaści Falcao wydaje się być za słaby fizycznie...
Kamyk Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 a wiesz, nie lubię grali tak jak powiedział LvG - najlepszy mecz w sezonie szkoda tylko że bez remisu, bo na pewno zasłużyli a po co Herrera to robił, to nie wiem potem będą psy wieszać jak na Youngu w zeszłym sezonie komu to potrzebne?
stanley Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) a po co Herrera to robił, to nie wiem niestety robią tak wszyscy Jedynie w naszej lidze podwórkowej nikt,nigdy nie symulował: grało się z rozwalonym nosem, skręconym stawem skokowym czy wybitym palcem, Wynik i honor był ponad ból Edytowane 19 Kwietnia 2015 przez stanley
stanley Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 no cóż - to se ne vrati ostatnio przystanąłem żeby zobaczyć jak grają bajtle do szkolnym boisku - jakby wprowadzić im cenzurę, to na boisku panowałaby cisza
Kamyk Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Wiesz przyznam że z nami to Miodek też nie grał.....
stanley Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Wiesz przyznam że z nami to Miodek też nie grał..... nie wyglądało to tak, jak teraz PS. Murinio coś ostatnio spokojny, nie uważasz ?
Kamyk Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 a przejdę się pewnie jutro mój starszy będzie rżnął w gałę looknę jak dam radę zdam raport PS. Murinio coś ostatnio spokojny, nie uważasz ? wie że wygra tak to oceniam i nie słyszałem go jak odpadł z PSG więc trudno mi ocenić to ostatnio ligę ma już załatwioną znowu się bedzie chełpił ..... ale dobry jest, trzeba przyznać choćby takiego Schurrle się pozbyć, trzeba być wizjonerem .A to analiza Majkela Krótko mówiąc they are the champions http://okonski.blog.tygodnikpowszechny.pl/2015/04/19/hazard-czyli-piekny-wsrod-bestii/#more-142
stanley Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 ciekawy artykuł http://funny-old-game.przegladsportowy.pl/2015/04/20/mourinho-sie-przestraszyl/
akjam Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Jak tam dzisiaj obstawiacie wyniki?
Kamyk Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 nie wydaje mi się by Porto wypuściło awans z rąk ale mecz szykuje się fantastyczny http://rafalstec.blox.pl/2015/04/Na-co-choruje-Bayern.html#blog
Bieniek Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 (edytowane) Bayern-Porto 3:0 Barcelona-PSG 2:0 Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez Bieniek
Blachu Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Bayern-Porto 3:0 Barcelona-PSG 2:0 Oby tak Ponoć Ribery i Robben mają być zdolni na drugą połowę w razie "w"...
akjam Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 nie wydaje mi się by Porto wypuściło awans z rąk ale mecz szykuje się fantastyczny http://rafalstec.blox.pl/2015/04/Na-co-choruje-Bayern.html#blog Ja nie jestem pewny tego, że Porto ma awans zagwarantowany Bayern-Porto 3:0 Barcelona-PSG 2:0 Bayern nie ma nic do stracenia i jak wyjdą w składzie mega ofensywnym to dadzą radę. Co do Barcy to tutaj raczej sprawa przesądzona (...) ale mecz szykuje się fantastyczny Oby!
wujek496 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Bayern-Porto 3:0 Barcelona-PSG 2:0 Oby tak Ponoć Ribery i Robben mają być zdolni na drugą połowę w razie "w"... Wydaje mi się że sama druga połowa im nie wystarczy. Ale oba rewanże zapowiadają się ciekawie i dalej się zastanawiam który obejrzeć hmmm
Rekomendowane odpowiedzi