stanley Opublikowano 24 Października 2015 Opublikowano 24 Października 2015 Po tym ostatnim występie się można obawiać jakbym był Rooneyem, sam bym poprosil o zmianę PS. Nie pamiętam kiedy ostatnio Valencia zaliczyl asystę ? Dośrodkowanie w jego wykonaniu - to mocne wstrzelenie piłki gdzieś w pole karne Aż człowiek sobie przypomina rasowych skrzydłowych potrafiących wrzucić piłkę w pełnym biegu: Lee Sharpe, Andrei Kanczelsis, Karel Poborsky, RYAN GIGGS, Ronaldo, David Beckham....
chudy13101980 Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 Ale słaby mecz,eh. Wysłane z LG G Flex 2
stanley Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 jedna bramkowa sytuacja przez cały mecz
Kamyk Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 jakaś żenada gdyby był Silva i Aguero dopiero by ich na młyn wsadzili kicha i tyle Rooney na urlop - koniecznie i od dzisiaj
stanley Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 Myślałem, że Liverpool vs. Święci będzie fajnym, szybkim meczem A tu taka kicha jak w derbach
Matek Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 Nie pojmuje Kupić Depaya by siedział na ławce, dno. Rozumiem, że może zaczął za bardzo gwiazdorzyc, ma spadek formy ale tak grającego Rooneya pewnie zjadłby na śniadanie. A wtedy proste zjawisko.. Depay lewa flanka, Martial tam gdzie nominalnie powinien grać - ST. Mecz wyjątkowo nudny. Swoją drogą co z Youngiem, przeciez tak szalał na początku sezonu.. Ech :/ Mecz spokojnie do wygrania był przy braku Aguero i Silvy.
stanley Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 Young leczy jeszcze kontuzje, dopiero co wrócił do treningów Depay też jest bez formy Gdyby nie Martial, to w ogóle nie było by o czym mówić
Kamyk Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 Boję się że zajeżdżą Lingarda oczekiwaniami. Tak samo było z Januzajem
stanley Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 Swoją drogą, ciekawe jaką cierpoliwość ma dzisiaj Abramowicz Boję się że zajeżdżą Lingarda oczekiwaniami. Tak samo było z Januzajem mógł mieć dzisiaj mocne wejście
Kamyk Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 Podanie Martiala było po prostu cudne
stanley Opublikowano 26 Października 2015 Opublikowano 26 Października 2015 http://okonski.blog.tygodnikpowszechny.pl/2015/10/25/kto-skrzywdzil-jose-mourinho/#more-2287 PS O derbach Manchesteru postanowiłem napisać dokładnie tyle, na ile zasłużyły.
maf10 Opublikowano 26 Października 2015 Opublikowano 26 Października 2015 Siema Jestem fanem FC Barcelony od zawsze na zawsze POZDRO
Kamyk Opublikowano 27 Października 2015 Opublikowano 27 Października 2015 hmmmmmm....... może i to prawda ? http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/egzekucja-mourinho-juergen-klopp-szykuje-szafot/yebw6c . dooobry jest koleś .Sheffield goli Arsenal :decayed :
Damian Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 (edytowane) Arsenal i Chelsea za burta Capital One Cup :-D Edytowane 28 Października 2015 przez Damian
A4_Raf Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 Siema Jestem fanem FC Barcelony od zawsze na zawsze POZDRO Współczuję, nie każdy ma tyle szczęścia co inni fani piłki nożnej [emoji2] Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Damian Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 Siema Jestem fanem FC Barcelony od zawsze na zawsze POZDRO Współczuję, nie każdy ma tyle szczęścia co inni fani piłki nożnej [emoji2] Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka hight level joke
Kamyk Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 Żoze nie zwalnia tempa http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/jose-mourinho-nie-potrzebuje-zapewnien-co-do-swojej-przyszlosci/bl98sk
Rekomendowane odpowiedzi