Kamyk Opublikowano 2 Stycznia 2016 Opublikowano 2 Stycznia 2016 (edytowane) to w sumie jest symptomatyczne - biorąc pod uwagę jak nudną piłkę gra MU, pokazuje się teraz Arsenal rzecz jasna, z całym szacunkiem, no ale .... szkoda na MU prundu, taka jest prawda Edytowane 2 Stycznia 2016 przez Kamyk
chudy13101980 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Opublikowano 2 Stycznia 2016 (edytowane) Przejdź na naszą stronę Wysłane z Nexusa 6 Edytowane 2 Stycznia 2016 przez chudy13101980
Kamyk Opublikowano 2 Stycznia 2016 Opublikowano 2 Stycznia 2016 (edytowane) Przejdź na naszą stronę Wysłane z Nexusa 6 pozwól że się zastanowię a poza tym, szczere gratulacje byłem pewien że Watford dowiezie wynik, a przynajmniej remis (świetny Ighalo) Kun się znalazł, choć trzeba dodać, że to postawa obrońców zawaliła mecz niemniej jednak, w tabeli wyglądacie bardzo nieźle ps - Lisy się kończą? Edytowane 2 Stycznia 2016 przez Kamyk
A4_Raf Opublikowano 2 Stycznia 2016 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Nie trzeba być ekspertem, żeby stwierdzić, że Arsenal w tym roku nic nie wygra. Jak zwykle zresztą. Chamskie i prawdziwe. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
stanley Opublikowano 2 Stycznia 2016 Opublikowano 2 Stycznia 2016 (edytowane) Nie trzeba być ekspertem, żeby stwierdzić, że Arsenal w tym roku nic nie wygra. Jak zwykle zresztą. Chamskie i prawdziwe. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka niewiadomo, moim zdaniem obok City są głównymi kandydatami do tytułu, bo przecież nie MU, Lisy, czy Totki. Jeżeli będą grać równo do końca ( a dawno tak nie grali ) to mają szansę... a to dlatego, że obywatele również grają bardzo nierówno powiedziałbym, że mają najniższą formę od 4 lat Edytowane 2 Stycznia 2016 przez stanley
Kamyk Opublikowano 2 Stycznia 2016 Opublikowano 2 Stycznia 2016 (edytowane) z nimi jest tak, że zaraz będzie następny South, który im wrzuci parę goli i wybije z baniaka pomysły psychicznie są słabi i Arsene ich nie daje rady przekręcić do tego dojdzie LM, tam pewne baty nie widzę ich jako zdobywcy tytułu EPL Edytowane 2 Stycznia 2016 przez Kamyk
stanley Opublikowano 2 Stycznia 2016 Opublikowano 2 Stycznia 2016 z nimi jest tak, że zaraz będzie następny South, który im wrzuci parę goli i wybije z baniaka pomysły psychicznie są słabi i Arsene ich nie daje rady przekręcić do tego dojdzie LM, tam pewne baty nie widzę ich jako zdobywcy tytułu EPL w tym roku poziom kandydatów słaby, to mają szansę
Kamyk Opublikowano 2 Stycznia 2016 Opublikowano 2 Stycznia 2016 jak na moje, to City niestety, rzecz jasna
stanley Opublikowano 2 Stycznia 2016 Opublikowano 2 Stycznia 2016 PS. szkoda, że nie weszło https://vine.co/v/ibe0KjjVO0U
Kamyk Opublikowano 2 Stycznia 2016 Opublikowano 2 Stycznia 2016 oglądałem to na żywo - rzeczywiście zabrakło paru cm ...
stanley Opublikowano 3 Stycznia 2016 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Chelsea mnie zaskoczyła dzisiaj Pierwsza połowa nie zapowiadała takiego wyniku
Kamyk Opublikowano 3 Stycznia 2016 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Bardzo gładka wygrana. Wychodzi na to ze rzeczywiście, piłkarze po prostu chcieli się pozbyć Wielkiej Japy.
stanley Opublikowano 3 Stycznia 2016 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Wychodzi na to ze rzeczywiście, piłkarze po prostu chcieli się pozbyć Wielkiej Japy. to na bank, pewnie połowa składu pukała Evę
Kamyk Opublikowano 3 Stycznia 2016 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Wychodzi na to ze rzeczywiście, piłkarze po prostu chcieli się pozbyć Wielkiej Japy. to na bank, pewnie połowa składu pukała Evę dasz wiarę że to jako ostatnie by mi przyszło do głowy ? :polew:
stanley Opublikowano 3 Stycznia 2016 Opublikowano 3 Stycznia 2016 BTW Dzisiaj pewnie Totki wygrają, żeby za kilka dni wtopić u siebie z Leicester lub Sunderlandem
Kamyk Opublikowano 3 Stycznia 2016 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Co za I połowa. Fantastyczne spotkanie!
Kamyk Opublikowano 3 Stycznia 2016 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Moc, siła i zaangażowanie Tylko zazdrościć
Rekomendowane odpowiedzi