akjam Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 Sędzia słaby jest fest! Karny? Przecież faul przed polem karnym! Dalej 2:1 bo jakby Torres strzelił to byłoby już po Bayernie...
Kamyk Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 3 przegrany półfinał Guardioli w Bayernie. To mu będą pamiętać
Dev Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 (edytowane) Widzieliście jego minę po zawalonym karnym ? Bezcenne.... Edytowane 3 Maja 2016 przez Dev
Blachu Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 Trochę wstyd, że taka drużyna, z taką grą, i z takim trenerem awansowała do finału... Ale widocznie sędzia tak chciał No i Muller
Kamyk Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 jakoś nie mieli wielkiego ciśnienia na wygraną nie było pasji zabrakło mi tego początek nawet był średni a biegać za piłką cały mecz .... to nie jest takie hop siup Borussia więcej biega, IMHO mam rację?
Damian Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 Trochę wstyd, że taka drużyna, z taką grą, i z takim trenerem awansowała do finału... Ale widocznie sędzia tak chcialZacytuje klasyk "wpuścić chamstwo na salony"
chudy13101980 Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 W pierwszej połowie i w drugiej do chwili strzelenia bramki przez Atletico widać było że chcą awansować,później już zeszło z nich powietrze.W pierwszej połowie Atletico nie istniało i nie postawiłbym grosza na ich awans. BTW w City już się chyba boją że Pep to nie był aż tak dobry wybór.
Kamyk Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 Trochę wstyd, że taka drużyna, z taką grą, i z takim trenerem awansowała do finału... a pamiętasz 2004? FC Porto z żółtodziobem na ławce trenerskiej?
A4_Raf Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 Dokładnie Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Kamyk Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 lubię to https://twitter.com/przemekbator/status/727605407464697856 i Pep znowu przyjdzie do klubu który wygrał LM i nic tam na arenie międzynarodowej nie osiągnie . Josep Guardiola opuszcza Monachium bez triumfu w Lidze Mistrzów, a przecież taki był główny cel, jaki przed nim postawiono, gdy przychodził do klubu trzy lata temu. Bayern miał zdominować rozgrywki Champions League i Bundesligi. O ile w drugim przypadku udało się bez większych problemów, to w pierwszym można mówić o dużym rozczarowaniu. Hiszpan nie awansował z Bawarczykami do finału i trzykrotnie odpadał w półfinale. A przecież dostał praktycznie każdego zawodnika, którego chciał, sprzedał kogo chciał, a ponadto na jego polecenie dokonano poważnych przetasowań w sztabie medycznym - Hiszpan był niemal władcą absolutnym. Niewykluczone, że pozwolono mu na zbyt dużo. W Manchesterze City, który przejmie od czerwca, mają się nad czym zastanawiać, aczkolwiek wątpliwe, żeby jego koledzy z FC Barcelony aktualnie piastujący wysokie stanowiska na Etihad byli w stanie mu się sprzeciwić. W tym spotkaniu było wszystko - wspaniałe akcje, mocne strzały z dystansu, walka na całego i kontrowersje (sędzia Cuneyt Cakir i rzekomy faul w polu karnym Javiego Martineza na Torresie). Dyscyplina taktyczna piłkarzy Atletico, ich ogromne poświęcenie i wykorzystanie jednego błędu Davida Alaby przez świetnego Antoine'a Griezmanna zapewniło awans ekipie Rojiblancos. W obecnej edycji Ligi Mistrzów Guardiola był najbliżej finału z Bayernem - w poprzednich zastopował go Real Madryt (1:0 i 4:0, ale wszystko było jasne po 20. minutach rewanżu) oraz FC Barcelona (3:0 i 2:3). Jednak ponownie czegoś zabrakło. Koniec ery Hiszpana w Monachium będzie słodko-gorzki - Bayern na 90 procent wygra Bundesligę i być może Puchar Niemiec, ale po raz kolejny zawiódł tam, gdzie miał być największy i najlepszy.
A4_Raf Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 Achhhh te 4-0 z Realem, piękny spektakl Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
akjam Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 Po bezbarwnym albo nawet beznadziejnym meczu w tamten wtorek dzisiaj może piłkarze Nam dadzą trochę więcej frajdy z oglądania... Jak widzicie dzisiejszy wynik RM vs MC? 3 przegrany półfinał Guardioli w Bayernie. To mu będą pamiętać I to trzeci raz przegrywa z hiszpańską drużyną: Real Madryt, Barcelona, Atletico...
A4_Raf Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 Ciężko powiedzieć. nie zagra Benzema i wyleciał Casemiro (nie spodziewałem się, że napiszę to, szkoda, że go nie będzie). Przez to obok Crisa pewnie zagra Lucas co daje szybkość, kontry Przeciwko City mogą być zabójcze. Czy City wytrzyma tempo Realu? Wg mnie Real nie będzie się w ogóle ograniczać mimo 0-0, a to może skutkować niezłym meczem. City to nie jest łatwy przeciwnik, ale Real jest w stanie go zjechać. jeszcze 10 h Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Kamyk Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 jeden tweet o potędze drużyn hiszpańskich https://twitter.com/Millar_Colin/status/727598463890948097 cała Europa może im się kłaniać w pas czy się to komuś podoba, czy nie
chudy13101980 Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 Również jestem tego zdania,City ich zniszczy.
Rekomendowane odpowiedzi