A4_Raf Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 (edytowane) Jak czytam o oszustwch podatkowych Messiego, który zarabia 60 mln EUR...... To już chyba wolę faule i debilizm pepe. Jak to trzeba mieć nasrane we łbie, żeby przy takiej kasie tak nadszarpnac sobie wizerunek pieniędzmi. Naprawdę poziom pozaboiskowy równy idiotyzmowi pepe Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Edytowane 2 Czerwca 2016 przez A4_Raf
stanley Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 widzieli ? mecz towarzyski... koleś nie powinien moim zdaniem być dopuszczony do występu na euro i jedne z komentarzy : Pepe by umarł
A4_Raf Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 (edytowane) Ronaldo oddał 600tys na cele charytatywne. On niesamowity, nie dość, że sportowo jeden z najlepszych to jeszcze to. Pół żartem, przecież w Anglii piłka nożna to sport dla twardych mężczyzn ;-) a ten faul to styl na naniego, grubo powinni zawiesić Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Edytowane 3 Czerwca 2016 przez A4_Raf
Kamyk Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 oglądałem wczoraj live wszystkich zatkało mecz był w sumie taki sobie, nawet bardziej książkę czytałem, niż oglądałem, ale w momencie gdy Bruno Alves błysnął..... wrzaski komentatorów z angielskiej TV bezcenne a zachowanie - co tu komentować idiota Jak czytam o oszustwch podatkowych Messiego, który zarabia 60 mln EUR...... To już chyba wolę faule i debilizm pepe. Jak to trzeba mieć nasrane we łbie, żeby przy takiej kasie tak nadszarpnac sobie wizerunek pieniędzmi. Naprawdę poziom pozaboiskowy równy idiotyzmowi pepeWysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Leo Messi rocznie zarabia około 60 mln euro. Płaci jednak niespełna 25 proc. podatku, czyli prawie tyle, co najniżej uposażeni.
A4_Raf Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 No tak, a to jest oszustwo Sent from my D6503 using Tapatalk
Kamyk Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 coś tak czuję że szwaby nam znowu pokażą o co chodzi w piłce z madziarami się wręcz bawią
chudy13101980 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 A ja postawiłem na wygraną madziarów całego turnieju,płacą jak za prezydenta.
Kamyk Opublikowano 5 Czerwca 2016 Opublikowano 5 Czerwca 2016 no i dobrze - jak się bawić to się bawić
stanley Opublikowano 5 Czerwca 2016 Opublikowano 5 Czerwca 2016 https://www.facebook.com/WciazMamyMatematyczneSzanse/videos/1743825055838779/
Kamyk Opublikowano 5 Czerwca 2016 Opublikowano 5 Czerwca 2016 no qtfa demontaż w pełni .... http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/transfery/le-parisien-n-golo-kante-blisko-paris-saint-germain/kgxy2r szybko im idzie, swoją drogą
chudy13101980 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Opublikowano 5 Czerwca 2016 To akurat było wiadome że rozkupją lepszych graczy i tyle,klub skasuje flotę i w następnym sezonie spadek. Wysłane z Nexusa 6
Kamyk Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 ukraina ich zabiega irlandia zje walecznością niemcy załatwią technicznie ktoś coś doda?
akjam Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 j.w. No chyba, że to jakaś ściema! Kuba mi się podobał.
Kamyk Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 no jacha sobie przypomnę te warianty taktyczne janasa i endżela to mi ziemniaki w kopcu gniją i te pieprzenie, jak daleko zajdziemy nie chcę krakać, ale to wygląda bardzo źle
akjam Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 No niestety mam takie samo zdanie. Te dwa ostatnie mecze to słabo strasznie!
Kamyk Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 (edytowane) a w Anglii burdel po Jose cały czas nie posprzątany http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/anglia-eva-carneiro-odrzucila-oferte-ugody-zlozona-przez-chelsea-londyn/z38htk ech, ta jego niewyparzona japa ..... . no dobra - nie znam się http://www.przegladsportowy.pl/komentarz-po-meczu-polska-litwa,artykul,690206,1,13297.html chodź czyta się to jak trylogię, ku pokrzepieniu serc Edytowane 6 Czerwca 2016 przez Kamyk
stanley Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Pani Ewie zależy żeby jak najwięcej się o tym mówiło. Poczuła hajs i tyle. A naszych na szczęście nie oglądałem. Zobaczę co pokażą w niedzielę
Rekomendowane odpowiedzi