Tomeks Opublikowano 12 Czerwca 2016 Opublikowano 12 Czerwca 2016 99zl za 51 meczow w ekstra jakosci i cala oprawa,to uczciwa cena,a klnac,to mozna na TVP,a nie Polsat,TVP ma kase z abonamentu + od panstwa,a scislej naszych podatkow i bez lachy powinni zpewnic narodowi takie atrakcje jak ME,zwlaszcza,ze nasza reprezentacja gra,a Polsat,to prywatny interes,kase maja tylko z reklam i tego typy transmisji co do Polski,to serce co innego i rozum co innego......ale jednak serce wygrywa
pajda Opublikowano 12 Czerwca 2016 Opublikowano 12 Czerwca 2016 No zgadza się. Uważam że cenna powinna być niższa. Tylko ja nie wiem ile mecz mi się udać zobaczy wiec bez sensu żebym płacił za coś może nie będę oglądał. Praca i małe dziecko wiec z czasem wolnym krucho
griga-st Opublikowano 12 Czerwca 2016 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Ja w Rajchu place 54eurasy na kwartał abonament rtv i jak wyżej piszą: full wypas HD. A u nas place (serio) i nic nie mam poza propaganda.... 3:0. a co, jak nie teraz, to nigdy
chudy13101980 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Są i plusy,po Euro będę nawijał po szwabsku jak rodowity bawarczyk,możecie do mnie mówić Jurgen. Wysłane z Nexusa 6
GILI Opublikowano 12 Czerwca 2016 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Oglądam mecze na polsacie 470 lub 471 komentarz po niemiecku zdf i das erste.
akjam Opublikowano 12 Czerwca 2016 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Są i plusy,po Euro będę nawijał po szwabsku jak rodowity bawarczyk,możecie do mnie mówić Jurgen. Wysłane z Nexusa 6 He he...
Tomeks Opublikowano 12 Czerwca 2016 Opublikowano 12 Czerwca 2016 jak dotad Turcja najslabsza druzyna turnieju o kuzwa,cale szczescie dalem wczoraj rumunowi 5zl,mam nadzieje,zaprocetuje
Tomeks Opublikowano 12 Czerwca 2016 Opublikowano 12 Czerwca 2016 jest duzo duzo duzo lepiej niz sie spodziewalem
afroo. Opublikowano 12 Czerwca 2016 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Milik gwiazdor z Rozwoju. Kapustka na plus.
Rekomendowane odpowiedzi