Bieniek Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Real-Tottenham to bedzie mecz.Ciezko wskazac faworyta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Real-Tottenham to bedzie mecz.Ciezko wskazac faworyta. :laghing2: :cwaniak1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 http://sport.wp.pl/kat,37154,title,Portugalii-grozi-wycofanie-z-rozgrywek-FIFA,wid,13237839,wiadomosc.html?ticaid=1bf83 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Zasiada ktoś do meczyku Kolejorz - Jaga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Zasiada ktoś do meczyku Kolejorz - Jaga? :gwizdanie:[br]Dopisany: 19 Marzec 2011, 18:35_________________________________________________mój trzeci mecz dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 No nie zawiodłem się bo spodziewałem się Twojej odpowiedzi Stan. :gwizdanie: Dwa poprzednie mecze były trochę lepsze, co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 BVB gra z FSV Mainz i wygrywa od 8' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 BVB gra z FSV Mainz i wygrywa od 8' No właśnie przełączyłem. Ten meczyk może będzie lepszy od Naszej szmacianki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 No nie zawiodłem się bo spodziewałem się Twojej odpowiedzi Stan. :gwizdanie: Dwa poprzednie mecze były trochę lepsze, co? owszem ale na Lechu mają kartoflisko, a nie murawę W A-klasie mieliśmy fc**j lepszą płytę :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 No nie zawiodłem się bo spodziewałem się Twojej odpowiedzi Stan. :gwizdanie: Dwa poprzednie mecze były trochę lepsze, co? owszem ale na Lechu mają kartoflisko, a nie murawę W A-klasie mieliśmy fc**j lepszą płytę :gwizdanie: To fakt! Murawa tragedia ale pamiętam mecze z gorszą płytą w Naszej Ekstraklasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Barca wygrała Real też ;( Według mnie Barca w tej formie którą ma teraz nie jest w stanie ograc Real na SB :gwizdanie: Ale i tak wygra bo jeszcze 4 tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Według mnie Barca w tej formie którą ma teraz nie jest w stanie ograc Real na SB :gwizdanie: będzie remis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Zamilcz i LT podliczaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Zamilcz i LT podliczaj nie mów, że coś udało Ci się trafić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Zamilcz i LT podliczaj nie mów, że coś udało Ci się trafić A w ryj chcesz?? Lussss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Zamilcz i LT podliczaj nie mów, że coś udało Ci się trafić A w ryj chcesz?? Lussss a chcesz kropka ? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Chce opony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Chce opony jeżeli tylko dostanę przesyłkę od Bediego, od razu zmieniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 no cos ty :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Zamilcz i LT podliczaj podliczona ,tylko czeka na wklejenie przez jarko a nastepna kolejka kończy sie dzisiaj wieczorem więc nie ma sensu na razie podliczać :gwizdanie: i grzeczniej młodzieniaszku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi