Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Zbieram zamówienia na t-shirt DOPE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak tym razem mnie nie wykreślicie z listy to jestem chętny :rolleyes:

Opublikowano

a ja nie mam jeszcze nawet koszulki :decayed:

jutro planuje do ciebie wysylke :wink4:

a ja nie mam jeszcze nawet koszulki :decayed:

ja też :gwizdanie:

to nie mozliwe bo wszystkie poszly jednego dnia :mysli:

Opublikowano

Jeśli mam być na coś chętny to raczej dobrze byłoby wiedzieć na co wogóle, nie sądzisz A-rek?

Jak będzie dobry wzór to i chętni się znajdą na pewno.

Opublikowano

Ja bym Arek wziął jeszcze jedną , ale teraz białą :wink4:

Opublikowano
Jeśli mam być na coś chętny to raczej dobrze byłoby wiedzieć na co wogóle, nie sądzisz A-rek?

dlatego poruszylem temat zebyscie rzucili pomysly :przebiegly:

Opublikowano

a ty masz jakieś logo w zanadrzu? :cool1:

Opublikowano

niech robi taką :

ZxGUB.jpg

Opublikowano

u mnie brak dalej :mysli:

Opublikowano

u mnie brak dalej :mysli:

to samo u mnie :mysli:

Opublikowano

zadzwońcie na Wasz oddział poczty, może koszulka leży na poczcie, czasami listonoszowi nie chce się przynieść awizo :no:

Opublikowano

zadzwońcie na Wasz oddział poczty, może koszulka leży na poczcie, czasami listonoszowi nie chce się przynieść awizo :no:

poważnie to piszesz :disgust:

Opublikowano

poważnie, bo wszyscy narzekają na pocztę a w większości przypadków to kwestia odebrania przesyłki z poczty

Opublikowano

poważnie, bo wszyscy narzekają na pocztę a w większości przypadków to kwestia odebrania przesyłki z poczty

czasami listonoszowi nie chce się przynieść awizo

Więc uważasz że fakt olania avizo przez listowego to nie powód do narzekania na pocztę? :sarcastic:

:decayed:;)

Opublikowano

Potwierdzam, już kilka razy miałem coś takiego, że listonosz przyniósł awizo dopiero po kilku dniach, paczka w tym czasie sobie leżała na poczcie gotowa do odbioru a ja się wkurwiałem niczego nieświadomy :wallbash:

Opublikowano

Nie, bo listonosze mają tyle pracy na swoim terenie że wcale im się nie dziwię że się nie wyrabiają

Opublikowano

Nie trzeba tego potwierdzać, u mnie w skrzynce zostaje avizo bo litonoszowi nie chce się iść po schodach do drzwi :wallbash:

Wszyscy w domu, a i tak później trzeba dymać na pocztę i wystać swoje w kolejce :thumbdown:

Poczta to relikt komuny :dziura:

Opublikowano

dlatego korzystam najczęściej z kurierów...choć i oni coraz częściej nawalają... u mnie na poczcie brak paczek na moje nazwisko więc nie ma :confused4:

Opublikowano

dostałem koszulke , z moich wyliczeń wynikało, że będzie troche mniejsza , ale jest git . dzięki Arek :hi:

Opublikowano

dostałem koszulke , z moich wyliczeń wynikało, że będzie troche mniejsza , ale jest git . dzięki Arek :hi:

:good:

u mnie na poczcie brak paczek na moje nazwisko więc nie ma

no nie dziwne skoro jeszcze nie wyslane :cool1:[br]Dopisany: 04 Sierpień 2010, 21:03_________________________________________________

a ty masz jakieś logo w zanadrzu? :cool1:

Wheel Whores :gwizdanie: