Pucek Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 jak tym razem mnie nie wykreślicie z listy to jestem chętny
A-rek Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2010 a ja nie mam jeszcze nawet koszulki jutro planuje do ciebie wysylke a ja nie mam jeszcze nawet koszulki ja też :gwizdanie: to nie mozliwe bo wszystkie poszly jednego dnia
gregory Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Jeśli mam być na coś chętny to raczej dobrze byłoby wiedzieć na co wogóle, nie sądzisz A-rek? Jak będzie dobry wzór to i chętni się znajdą na pewno.
ROBERT Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Ja bym Arek wziął jeszcze jedną , ale teraz białą
A-rek Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Jeśli mam być na coś chętny to raczej dobrze byłoby wiedzieć na co wogóle, nie sądzisz A-rek? dlatego poruszylem temat zebyscie rzucili pomysly
Tomasz Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 zadzwońcie na Wasz oddział poczty, może koszulka leży na poczcie, czasami listonoszowi nie chce się przynieść awizo
I r o Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 zadzwońcie na Wasz oddział poczty, może koszulka leży na poczcie, czasami listonoszowi nie chce się przynieść awizo poważnie to piszesz
Tomasz Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 poważnie, bo wszyscy narzekają na pocztę a w większości przypadków to kwestia odebrania przesyłki z poczty
Reniu Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 poważnie, bo wszyscy narzekają na pocztę a w większości przypadków to kwestia odebrania przesyłki z poczty czasami listonoszowi nie chce się przynieść awizo Więc uważasz że fakt olania avizo przez listowego to nie powód do narzekania na pocztę?
Maciek80 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Potwierdzam, już kilka razy miałem coś takiego, że listonosz przyniósł awizo dopiero po kilku dniach, paczka w tym czasie sobie leżała na poczcie gotowa do odbioru a ja się wkurwiałem niczego nieświadomy
Tomasz Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Nie, bo listonosze mają tyle pracy na swoim terenie że wcale im się nie dziwię że się nie wyrabiają
Reniu Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Nie trzeba tego potwierdzać, u mnie w skrzynce zostaje avizo bo litonoszowi nie chce się iść po schodach do drzwi Wszyscy w domu, a i tak później trzeba dymać na pocztę i wystać swoje w kolejce Poczta to relikt komuny
aju Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 dlatego korzystam najczęściej z kurierów...choć i oni coraz częściej nawalają... u mnie na poczcie brak paczek na moje nazwisko więc nie ma
keżor Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 dostałem koszulke , z moich wyliczeń wynikało, że będzie troche mniejsza , ale jest git . dzięki Arek
A-rek Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2010 dostałem koszulke , z moich wyliczeń wynikało, że będzie troche mniejsza , ale jest git . dzięki Arek u mnie na poczcie brak paczek na moje nazwisko więc nie ma no nie dziwne skoro jeszcze nie wyslane [br]Dopisany: 04 Sierpień 2010, 21:03_________________________________________________ a ty masz jakieś logo w zanadrzu? Wheel Whores :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi